Προς το περιεχόμενο

O/C Gigabyte 7870

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα...Ειπα να βαλω το Crysis 3 αλλα δεν βγαζω ακρη με τις ρυθμισεις γραφικων...Ειμαι με I5-2500K σε stock και 8GΒ Ram...Θα περιμενω για κανα patch+drivers αλλα γενικα αξιζει να παω τον επεξεργαστη στα 4.2 και να ανεβασω και την καρτα;...Στον επεξεργαστη ξερω ρυθμισεις αλλα στην καρτα+afterburner οχι(power limit+core voltage+core clock+memory clock)..To core voltage σε stock ειναι 1219mV.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περιεργο για δοκιμασε στα πιο χαμηλα γραφικα. , θεωριτικα δεν επρεπε να ειχες θεμα...Αν και επειδη εχω το παιχνιδι φοβερο εχει μερικα bugs ...Να σου πω δες τους νεους beta drivers μηπως και ειναι θεμα drivers

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

Κοιτα με ολα stock σε 1680Χ1050 και ρυθμισεις γραφικων FXAA-VeryHigh-Yes στην πρωτη οθονη και VeryHigh-VeryHigh-Low-High-High-Low-VeryHigh-16X-High-Yes στην δευτερη εχω στην πρωτη πιστα απο 45-60 αλλα πεφτουν σε πολλες περιοχες στα 30fps...Στην πρωτη πιστα μολις βγαινεις απο μια πορτα και μπροστα ειναι η θαλασσα και καιγονται κατι δεξαμενες και αριστερα εχει ενα πλοιο εχω 60fps

καλημερα φιλος...εγω με την ati sapphire 7870 o.c. edition που εχω και με τον amd phenom ii 965 3.9 ghz o.c.

το παιχνιδι το λειτουργω σε full hd 1920x1080 με τα εξης οπως βλεπεις

12267664.bmp

12267676.bmp

και τα fps κυμαινονται το λιγοτερο στα 45-50..

οποτε δοκιμασε μια τις συγκεκριμενες ρυθμισεις..

η καρτα ειναι με τους drivers 13.1

και μας λες

Νομιζω αυτα τα δριβερς βγηκαν και ειδικα για αυτο το παιχνιδι ,α παιδια βαλτε vsync κανει κατι κολλυματα οταν παει πιο πανω...

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

Millennium οχι ακομα ειμαι 13.1...Δοκιμασα ρυθμισεις και παιζει μια χαρα αλλα εχει πολλα framedrops...Εκανα και λιγο o/c τον επεξεργαστη και πηρε λιγο ωθηση...Αλλα κατι αλλο που ειδα ειναι οτι ειτε βαλω τα details VeryHigh ειτε Low δεν παρατηρω οπτικη διαφορα περα απο τα fps(Object Detail απο Low-VeryHigh σε καδους-σωληνες-δεντρα και καμια οπτικη διαφορα)...Τι να πω μπορει να ειμαι στραβος...Παντως ενταξει δεν κοφτομαι ιδιαιτερα για το παιχνιδι περιμενω Tomb Raider...Για καρτα εχετε τιποτα ρυθμισεις; Εχω βρει αυτες και τις εβαλα για 5λεπτα και δεν ειδα κανενα προβλημα αλλα δεν τις αφησα παραπανω αφου οπως προειπα δεν προκειται να ασχοληθω ιδιαιτερα με το παιχνιδι εκτος και αν βγει patch http://www.hardocp.com/article/2012/06/19/gigabyte_radeon_hd_7870_oc_video_card_review/3#.USsiEVe9e9I

inler και neokosmitis13 με τους 13.2 beta 6 δοκιμάσατε?

προσωπικα δεν δοκιμασα γτ ειναι beta :P εξαλλου ειμαι πιστευω ικανοποιημενος με την αποδοση της καρτας.εξαλλου

τελειωσα και το crysis οποτε αλλο βαρυ παιχνιδι προς το παρον δεν νομιζω να τυχει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...