Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr Crazy Sundays 24/2/13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικη εμπειρια με αναλογο καλωδιο αλλα οχι αυτο που πουλαει το e-shop ειναι οτι ειναι μαπα τελειως και θα δουλευει οποτε θελει.

Συμφωνώ..

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το mouse να αξιζει?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.571758&sid=1

Δεν με ενδιαφερει τοσο για gaming, αλλα ψαχνω ενα εργονομικο, και μου φαινεται καλη τιμη.

Είμαι στην ίδια θέση με εσένα, αλλά το παρήγγειλα μιας και χρειάζεται ένα καινούργιο ποντίκι στο σπίτι και αν δεν καλύψει εμένα, θα καλύψει το "κενό" που υπάρχει.

Πάντως φαίνεται καλό για αυτά που προσφέρει σε σχέση με την τιμή του.

Δημοσ.

Είμαι στην ίδια θέση με εσένα, αλλά το παρήγγειλα μιας και χρειάζεται ένα καινούργιο ποντίκι στο σπίτι και αν δεν καλύψει εμένα, θα καλύψει το "κενό" που υπάρχει.

Πάντως φαίνεται καλό για αυτά που προσφέρει σε σχέση με την τιμή του.

Θέλω και εγώ mouse... έχασα την προηγούμενη προσφορά! αλλά θέλω να έχει καλή ευκρίνεια και να δουλεύει σε γυαλιστερή επιφάνεια!!!

όταν το πάρετε ή το δείτε κάπου,πείτε μου αν δουλέψει σε γυαλιστερό mousebad :(  

Δημοσ.

Θέλω και εγώ mouse... έχασα την προηγούμενη προσφορά! αλλά θέλω να έχει καλή ευκρίνεια και να δουλεύει σε γυαλιστερή επιφάνεια!!!

όταν το πάρετε ή το δείτε κάπου,πείτε μου αν δουλέψει σε γυαλιστερό mousebad :(  

Θα ενημερώσω μόλις παραλάβω. Αναφέρει ότι είναι άμεσα διαθέσιμο, οπότε ελπίζω να το έχω σύντομα! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...