Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr Crazy Sundays 24/2/13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απ οτι διάβασα μόνο καφέ δεν σου φτιάχνει αλλα δεν κατάλαβα τι είναι !

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702525&sid=1

ρε παιδιά αυτό ακριβώς τι κάνει;

Πρόσθετα: MPEG2 & MPEG4 DVB-T Decoding, TimeShifting, Tv Recording, Scheduled Recording, EPG, Teletext, Subtitle support,

Remote Control.

TV TUNER - Για να βλέπεις τηλεόραση στο PC. Να έχετε κατα νου όμως πως αυτο θα λειτουργεί όπως η τηλεόραση σας με εσωτερική κεραία δλδ. μπορεί στη μια γωνία του δωματίου σας να κάνει τη δουλειά σας και στο γραφείο σας για παράδειγμα να σας σπάει τα νεύρα

Τι λέτε για το Nokia Bluetooth Headset? Ψαχνω ένα για την δουλεια μου. Ειδα οτι στο σκρουτζ ειναι ίδια η τιμη... αλλα το θεμα ειναι αμα αξιζει απο ποιότητα. Λοιπον?

Το πουλούσαμε στο μαγαζί που ήμουν, κανένα πρόβλημα δεν παρουσίασε. Πολύ το αγοράζανε λόγω της τιμής του αλλά και επειδή έχει την δυνατότητα να του καρφώσεις 2 κινητά πάνω του.

Το ίδιο το έχω πάρει δώρο σε φίλο μου και κάνει μια χαρά τη δουλειά του

Το θεμα ειναι αξιζει απο θεμα ταχυτητας για μεταφορα δεδομενων η θα μας γκαστρωνει?

Τι θέλεις να κάνεις με αυτό; Ασπούμε, εγω το χρησιμοποιώ για να παίρνω backup σε έκτακτες περιπτώσεις....

Δημοσ.

o seagate 3tb ειναι risky λετε;<br>

ξερω εχουμε κανει πολλες φορες αυτη τη συζητηση και εγω προτιμαω τους wd αλλα βγαζει ματι η τιμη!<br>

επισης να ρωτησω, αυτος μετατρεπετε κανονικα σε εσωτερικος; ρωταω γιατι εχω ανοιξει 2.5 usb3 και δεν ειχε κανονικο sata βυσμα πανω

Εχει φτηνότερα στο amazon αν μπορείς να ψωνισεις από κει

http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B0084LZJ1M/ref=sr_1_2_olp?ie=UTF8&qid=1361693149&sr=8-2&condition=new

Δημοσ.

Πλάκα κανεις... 4-5 ευρώ φθηνότερο το ίδιο μοντελο σου δείχνει (με προχθεσινες ισοτιμίες θα ήταν και -7 και αυτό είναι 'κανονική' τιμή, ουτε 'lightening' ουτε... 'Crazy'!!)

Δημοσ.

Άρα συζητάμε για €5 διαφορά. To "φτηνότερο" που έγραψα παραπάνω ακριβώς σε αυτό αναφερόταν: ότι είναι πολύ μικρή η διαφορά τιμής και θεωρητικά θα παραλάβεις σχεδόν μία εβδομάδα νωρίτερα από το e-shop.

Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι fun του κιτρινομάγαζου, απλά για τόσο μικρές διαφορές τιμής δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο η αγορά από το εξωτερικό...

• Like 6
Δημοσ.

o seagate 3tb ειναι risky λετε;<br>

ξερω εχουμε κανει πολλες φορες αυτη τη συζητηση και εγω προτιμαω τους wd αλλα βγαζει ματι η τιμη!<br>

επισης να ρωτησω, αυτος μετατρεπετε κανονικα σε εσωτερικος; ρωταω γιατι εχω ανοιξει 2.5 usb3 και δεν ειχε κανονικο sata βυσμα πανω

Κανονικά μετατρέπεται και εύκολα. Το κουτί μένει σχεδόν απείραχτο, μέχρι που τον ξανακλείνεις, αν χρειαστεί. Η εγγύηση πάντως χάνεται, όπως και να έχει. Νομίζω ότι δεν μπορούμε έτσι εύκολα να παραπλανήσουμε τη Seagate. :-D 

Έχω δύο 2tb της ίδιας σειράς. Τον ένα τον έκανα εσωτερικό και είναι αρκετά γρήγορος (7200rpm), τον άλλο τον άφησα για backup σε παλιότερα αρχεία μου. Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα.

Υπάρχει φθηνότερος από amazon. Ποιός θα έρθει πιο γρήγορα είναι σχετικό. Μου έχει τύχει να παραγγείλω από amazon δίσκο που είχε και το e-shop στο crazysundays, «για να έρθει πιο γρήγορα». Αποτέλεσμα: Στο φόρουμ γκρίνιαζαν ότι τους καθυστέρησε το e-shop μια εβδομάδα μέχρι να τον έχουν στα χέρια τους, ενώ εγώ ακόμη... περίμενα! Και τον πήρα μια εβδομάδα μετά το e-shop. Είναι να σε θέλει...

Δημοσ.
Άρα συζητάμε για €5 διαφορά. To "φτηνότερο" που έγραψα παραπάνω ακριβώς σε αυτό αναφερόταν: ότι είναι πολύ μικρή η διαφορά τιμής και θεωρητικά θα παραλάβεις σχεδόν μία εβδομάδα νωρίτερα από το e-shop.
To φτηνότερο που το βλέπεις?
Δεν νομιζω οτι η εξήγηση σου ηταν το λογικο συμπέρασμα του πρώτου σχολίου σου!

Οποτε κι εγώ δεν αναφέρθηκαν στα 5 ευρώ ως την υπέρτατη διαφορά, αλλά 1ον ως υπαρκτή διάφορα (αφού αμφισβητήθηκε), 2ον ως υπαρκτή διάφορα χωρίς καν να βαφτιζεται "τρεξτε να πρόλαβε τε" (παιρνουμε κατι οταν και αν το χρειαζομαστε και οχι οταν μας "αναγκασουν" και μαλιστα χωρις το παραμικρο κινητρο στην τιμη) και 3ον όλα τα υπολοιπα που έχουν να κανουν με το μαγαζι.

Δημοσ.

τι γνωμη εχετε για το s3 mini...λεει να παω να δωσω ακομα (οχι οτι τα εχω και ευκαιρα) και 277 € ή ειναι μαπα?

Δεν αξίζει. Το s advance με τα ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά έχει 200 άρα το mini άντε να αξίζει 230.

• Moderators
Δημοσ.

To φτηνότερο που το βλέπεις?

Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι fun του κιτρινομάγαζου, απλά για τόσο μικρές διαφορές τιμής δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο η αγορά από το εξωτερικό...

Καλη η κωλοτουμπα... :rolleyes:

Εσυ ρωτησες που το βλεπουν οι... "εξωγήινοι" φτηνοτερο και σε αυτο πηρες τις απαντησεις. Στα αλλα που ειπες τωρα το ενα ειναι οτι μπορει και να παραλαβεις αργοτερα απο τους κιτρινους οπως γινεται σχεδον παντα στις προσφορες τους και οτι με την "τρελη προσφορα βδομαδας" παιρνεις ενα προιον λιγο ακριβοτερα απο την τιμη που υπαρχει λιγο πολυ σταθερα στο αμαζον. Τρεξτε να προλαβετε δλδ. :P (Και θα εχεις και καλη εγγυηση απο τους εδω...)

[Αν ηταν απο αλλο μαγαζι ιδια τιμη με το αμαζον μπορει και εγω να προτιμουσα αγορα απο Ελλαδα.]

• Like 2
Δημοσ.

οντως ειναι να σε θελει κ με το αμαζον κ με εσοπ.

εγω ακομα περιμενω σκληρο απο αμαζον(κοντευει μηνα κ μου εστειλαν δευτερο που ειναι 13 μερες)

ενω αποκιτρινομαγαζο δεν εχω περιμενει πανω απο 10μερες.

φυσικα αυτο που εκανε το αμαζον δεν ξερω αν θα το εκανε το εσοπ κ μαλιστα αμεσα

την ιδια μερα παραγγειλα με αλλα ατομα του φορουμ αλλοι τα πηραν σε 4-5 μερες κ εγω περιμενω ακομα οποτε ειναι σχετικο.

δεν ξερω αν αξιζει για 5 ευρω παραπανω το αμαζον απο την στιγμη που το αλλο καταστημα το εχω εγω ας πουμε στα 200 μετρα η μπορω να παω εκει κ να το παρω.

στην ελλαδα τα περισσοτερα ειναι πιο ακριβα κ το ξερουμε αλλα αν δεν ειναι πολυ η διαφορα στην τιμη θα προτιμησω προσωπικα ελλαδα

Δημοσ.

Τι θέλεις να κάνεις με αυτό; Ασπούμε, εγω το χρησιμοποιώ για να παίρνω backup σε έκτακτες περιπτώσεις....

Θελω να μετατρεψω εναν εσωτερικο σκληρο σε εξωτερικο για backup και αποθηευση δεδομενων. Αξιζει για αυτη τη δουλεια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...