Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr Crazy Sundays 24/2/13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

To iPhone 5 16GB βλεπω 90€ κατω ε?

Εντάξει αν και μετά απο αυτά τα γαμ*σια που τραβάμε...Το να δώσουμε 650ευρώ για ενα κινητό είναι προσφορά. Τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας... (Προσωπικός σχολιασμός δίχως να φωτογραφίζει τον evo)

Φίλε newtech για τον σκληρό της verb στο μαγαζί που εργαζόμουν που είχαμε αυτή τη σειρά... Κάποιοι απο τους γνωστούς πελάτες του μαγαζιού που το είχαν αγοράσει ήταν μια χαρά αλλά οχι ιδιαίτερα γρήγορος....

• Like 5
Δημοσ.

Link.png Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802172">αυτο αξιζει πιστευω

ειναι χρησιμο κ σε πολυ καλη τιμη

εχω κ νετμπουκ οποτε  μπορω να βαλω κ dvd αν χρειαστει

Και εγω πιστεύω πως είναι καλή τιμή.. .Και νομίζω πως το έχει ξαναβάλει και άλλες φορές...

Δημοσ.

"Αλλες φορες"; 10αδες φορες απο το... 2008 (τουλαχιστον απο τοτε θυμάμαι σίγουρα, αν και ίσως να μην ηταν παντα της ιδιας εταιρίας, λεω γενικά για το προϊόν ως ειδος, αν και τοτε είχε πχ 20+ ευρω)!

Γενικά νομιζω οτι προσφορά δεν υπάρχει, ίσως εκτός απο το αλυσοπριονο για ευνόητους λόγους.. :)

Δημοσ.

"Αλλες φορες"; 10αδες φορες απο το... 2008 (τουλαχιστον απο τοτε θυμάμαι σίγουρα, αν και ίσως να μην ηταν παντα της ιδιας εταιρίας, λεω γενικά για το προϊόν ως ειδος, αν και τοτε είχε πχ 20+ ευρω)!

Γενικά νομιζω οτι προσφορά δεν υπάρχει, ίσως εκτός απο το αλυσοπριονο για ευνόητους λόγους.. :)

Έχει κατα καιρούς βάλει και ενα της Konig...  Konig πιο ποιότητα και καλά... :P

Δημοσ.

το σκεφτομαι αν ειναι να το τσιμπησω η να περιμενω κανενα σε usb 3.

παντως με ενα ττσεκ που εκανα το βρισκεις σε αυτη την τιμη κ αυτο pc1

αλλα κ αλλα παρομοια με αυτο

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802172">αυτο αξιζει πιστευω

ειναι χρησιμο κ σε πολυ καλη τιμη

εχω κ νετμπουκ οποτε  μπορω να βαλω κ dvd αν χρειαστει

Το θεμα ειναι αξιζει απο θεμα ταχυτητας για μεταφορα δεδομενων η θα μας γκαστρωνει?

• Like 1
Δημοσ.

Τι λέτε για το Nokia Bluetooth Headset? Ψαχνω ένα για την δουλεια μου. Ειδα οτι στο σκρουτζ ειναι ίδια η τιμη... αλλα το θεμα ειναι αμα αξιζει απο ποιότητα. Λοιπον?

Δημοσ.

o seagate 3tb ειναι risky λετε;<br>

ξερω εχουμε κανει πολλες φορες αυτη τη συζητηση και εγω προτιμαω τους wd αλλα βγαζει ματι η τιμη!<br>

επισης να ρωτησω, αυτος μετατρεπετε κανονικα σε εσωτερικος; ρωταω γιατι εχω ανοιξει 2.5 usb3 και δεν ειχε κανονικο sata βυσμα πανω

Δημοσ.

Απ οτι διάβασα μόνο καφέ δεν σου φτιάχνει αλλα δεν κατάλαβα τι είναι !

απ οτι καταλαβα ειναι για να βλεπεις τηλεοραση στο pc ως μια χρηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...