paspao Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Αν μπορείτε να με βοηθήσετε έχω πρόβλημα με την οθόνη μάλλονγιατί όταν πάω να το ανοίξω δεν ανοίγει, ενώ όταν φορτίζει το πατάω να ανοίξει ανάβειη οθόνη αλλά δεν δείχνει τίποτα σας το δείχνω και στην (Φώτο 1) και μετά βγάζεικάτι γραμμές άσπρες ( Φώτο 2). To Tablet το έχω δυο ημέρες και το πήρα από την media markt και ούτε μου έπεσε ούτε ζόρισα τίποτα την οθόνη. Αν μπορείτε να βοηθήσετε, αν ξέρετε κάνα τηλέφωνο από servise asus. Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 σίγουρα έχει πρόβλημα! μην απασχολήσε καν για επισκευή το πας πίσω, επικαλείσαι το DOA και σου δίνουν άλλο ολοκαίνουργιο κουτάτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paspao Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) δηλαδή να πάρω στην media markt γιατί μένω γιάννενα και να της πω αυτό και θα το στείλω και θα ου στείλουν άλλο δεν θα θέλουν να το κοιτάξουν πρώτα γιατί δεν ξέρω πως γίνεται Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2013 από paspao Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 θα πας media markt με το tablet κλεισμένο κανονικά στο κουτί του και μαζί με την απόδειξη και θα τους πεις οτι είναι χαλασμένο από την μέρα που το αγόρασες, δηλαδή έχει πρόβλημα η οθονη και θα τους πεις να σου δώσουν άλλο. το άλλο στο δίνουν εκείνη τη στιγμή. μπορεί να σου πουν περί service και τέτοια, αλλά εσύ να επιμείνεις για αντικατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 θα πας media markt με το tablet κλεισμένο κανονικά στο κουτί του και μαζί με την απόδειξη και θα τους πεις οτι είναι χαλασμένο από την μέρα που το αγόρασες, δηλαδή έχει πρόβλημα η οθονη και θα τους πεις να σου δώσουν άλλο. το άλλο στο δίνουν εκείνη τη στιγμή. μπορεί να σου πουν περί service και τέτοια, αλλά εσύ να επιμείνεις για αντικατάσταση. το θεμα ειναι οτι mediamarkt δεν εχει στα Γιαννενα το κοντινοτερο ειναι στη Λαρισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 με τηλέφωνο αν και δεν ξέρω τι αποτελέσματα θα έχει, πάντως όλη αυτήν την διαδικασία μπορείς να την κάνεις μέσα σε 14 εργάσιμες μέρες από την ημέρα αγοράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paspao Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά θέλω κάτι ακόμανα ρωτήσω εγώ σε αυτές τις δυο μέρες πρόλαβα και κατέβασα από το google playεφαρμογές, αν ισχυριστώ ότι είχε πρόβλημα από την αρχή θα πιάσει γιατί αν το ελέγξουνκαι δουν ότι το χρησιμοποίησα θα μου το αλλάξουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 φιλε μου το μηχανημα εχει προβλημα τελος. αν εσυ εβγαλες τα ματια σου και κατεβασες μια εφαρμογη δεν αλλαζει το γεγονος οτι εχει προβλημα -προβλημα δεν ειναι μονο οταν κατι δεν δουλευει εντελως αν δηλαδη στα εδιχνε ολα ασπρομαυρα θα μπορουσες να το χρησιμοποιης αλλα και παλι δεν εχει τις ιδιοτητες που πρεπει να εχει το μηχανημα που αγορασες- Μην το καθυστερεις ομως οσο πιο γρηγορα το επιστρεψεις τοσο πιο δυσκολο ειναι να σου κανουν "μαγκιες" στο μαγαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα