Moderators stormrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Ωπα. Το βρηκαμε. Το ημερολογιο ειναι με κιτρινο χρωμα αρα με βαση την εικονα ειναι το Αργιες της Ελλαδας! Πηγαινε στη σελιδα με τις ρυθμισεις (στην εικονα 2 που ειχα ανεβασει), στο δευτερο μισο της εικονας θα δεις να λεει Αργιες της Ελλαδας και δεξια Καταργηση Εγγραφης. Πατα το και θα εισαι οκ. Μολις το τσεκαρα και στο δικο μου (αν δεις το εχω κι εγω, αλλα ηταν απενεργοποιημενο), εχει πραγματι τις Καθολικες Αργιες!!!
gastone88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 αρα ειναι θεμα του google calendar που εχει μονο τις καθολικες αργιες και εφόσον το κινητο συγχρονιζει με αυτο, θα δειχνει παντα τις καθολικες αργιες. κατι που δε διορθωνει λογικα.
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Ειναι θεμα κακης υλοποιησης του συγκεκριμενου Calendar με ονομα Aργιες της Ελλαδας. Διορθωνει ομως. Κανε αυτο που σου ειπα, καταργησε το και θα εισαι οκ. Απλα δε θα εχεις αργιες. Αν θελεις να εχεις τις αργιες τωρα, θα πας εδω και θα ακολουθησεις τις οδηγιες. http://www.karanik.gr/2012/12/google-calendar.html
gastone88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 φίλε μου να σαι καλά.. βοήθησες πολύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα