gastone88 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα σας..αγορασα ενα galaxy s3 απο την αυστραλια... παρατηρησα οτι στο ημερολογιο μου δειχνει τις αργιες της αυστραλιας, π.χ το πασχα το δειχνει 31 μαρτιου. ξερει κανεις πως διορθωνει αυτο? απενεργοποιησα το ημερολογιο του κινητου και κατεβασα 2-3 απο το google play αλλα μου δειχνουν το ιδιο πραγμα.ευχαριστω
iMarilina Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εχεις πάει στις ρυθμίσεις του κινητού να δεις αν εχει regional settings? Στο iphone πχ εχει στις ρυθμίσεις να βαλεις χώρα και gregorian calendar πχ. Sent from my iPhone using Insomnia
gastone88 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι τοσο απλο.. ας βοηθησει καποιος που γνωριζει απο android
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δε λειτουργει ακριβως ετσι το συστημα, δεν εχει να κανει με τη χωρα προελευσης. Το ημερολογιο δε μπορει να δειχνει τις αργιες αν δεν του εχεις περασει εσυ καποιο ημερολογιο απο το Google. Αρα μαλλον ο πωλητης εχει ξεχασει το gmail του μεσα ή κατι τετοιο. Κανε μια επαναφορα εργοστασιακων και θα εισαι οκ.
gastone88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 εκανα επαναφορα εργ ρυθμισεων 2-3 φορες. επιμενω οτι εχει σχεση με την χωρα προελευσης
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Εγω παλι επιμενω πως δεν εχει. Πηγαινε στο Καθολικο Πασχα που ειδες, πατα πανω στην ημερα και γραψε εδω τι γραφει. Λογικα θα σου εχει Πασχα και απο κατω ενα gmail, μπορεις να το ελεγξεις λιγο?
gastone88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 εχει ενα gmail το οποιο ειναι το δικο μου. ακομη και στις ρυθμισεις το o μοναδικος λογαριασμος ειναι ο δικος μου
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Ωραια. Τωρα θελω να πας εδω https://www.google.gr/ και να πατησεις πανω πανω που λεει Calendar. Πηγαινε στις 31 Μαρτιου και πες μας τι λεει.
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Aρα δεν εχει να κανει με τη συσκευη. Με καποιον τροπο περασες ενα ημερολογιο στο Google Calendar που εχει τις αργιες των καθολικων. Πηγαινε εδω https://www.google.com/calendar/render?tab=wc και ξετικαρε το ημερολογιο που δε θελεις.
gastone88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 οτι κ να κανω επιμενει να μου δειχνει τις αργιες των καθολικων.. δεν διορθωνει το ημερολογιο. δεν υπαρχει περιπτωση να ευθυνεται το κινητο γιαυτο? λογω του συγχρονισμου
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δε νομιζω.. Πηγαινε στις ρυθμισεις και κανε διαγραφη του ημερολογιου. Μετα κανε εναν συγχρονισμο στο κινητο. Βεβαια ετσι θα χασεις ο,τι εχεις αποθηκευσει στο google calendar.
gastone88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 καταρχην να σε ευχαριστήσω για την βοηθεια σου. το εκανα αυτο αλλα δεν αλλαξε τιποτα. το περιεργο ειναι οτι 4-5 διαφορετικα gmail calendar που δοκιμασα (οχι ολα δικα μου), δειχνουν το ιδιο πραγμα. εχουν τις καθολικες αργιες. ακομη και καινουριο λογαριασμο που ανοιξα, γινετε ακριβως το ιδιο πραγμα.
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 No problem. Αλλα πρεπει να το λυσουμε αυτο γιατι παραειναι τρελο Πηγαινε στη συσκευη σου στο Settings> Backup and Reset και κανε Factory Data Reset. Mετα βαλε το νεo gmail λογαριασμο που ανοιξες. Με αυτη τη σειρα. ΛΟΓΙΚΑ δε θα πρεπει να σου εχει τις αργιες των καθολικων. Τι να πω, αν συνεχιζει σηκωνω τα χερια ψηλα. Και κατι αλλο που μου ηρθε τωρα. Η συσκευη σου δεν εχει το λειτουργικο καποιου παροχου της Αυστραλιας υποθετω. Γιατι αν ισχυει αυτο ισως ο παροχος εχει περασει καποια εφαρμογη ή κατι τετοιο τελος παντων που να εχει default τις αργιες. Που αμφιβαλλω βεβαια, αλλα ειναι το μονο που μπορω να σκεφτω..
gastone88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 το προβλημα μαλλον ειναι στον υπολογιστη μου. δεν μπορω να εξηγησω γιατι ολοι οι λογαριασμοι google (παλαιοι και νεοι) , μου δειχνουν στο google calendar τις αργιες των καθολικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα