Tziko18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια..πηρα σημερα την παραπανω καρτα ηχου για το λαπτοπ μου...εχω τα logitech z906 και δεν μπορω να τα κανω να πεξουν και τα 5 ηχεια ..εχω δοκιμασει ολες τις εισοδους αλλα τιποτα ..καμια ιδεα? Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2013 από Tziko18
iMarilina Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εχει on board sound? Sent from my iPhone using Insomnia
trek Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Oταν λες δεν δουλευουν , δηλαδή δεν ακούγονται καθόλου μα καθόλου? Σε ρωτάω γιατί τα 2 suround δεν έχουν την ίδια ένταση με τα 2 front.
Tziko18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 μαριλινα τι ειναι το onboard sound?ασχετος με αυτα.. ναι δεν πεζουν καθολου μα καθολου δεν ξερω τι φταιει..λες να μην κανει η καρτα ηχου για το λαπτοπ μου? και οταν μπενω στο volume panel της καρτας ηχου μου εχει απενεργοποιημενες τις ποιο πολλες ρυθμισεις οπως speaker και τετοια..
Tziko18 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) ????? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2013 από Tziko18
DIMSAV Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Αμα εχει το λαπτοπ ηχο ενσωματωμενο στο motheboard πρεπει οταν κανεις επαννεκινηση να μπεις στο bios και να απενεργοποιησεις την καρτα ηχου της μητρικης εν συνεχεια στην διαχειρηση συσκευων να ενεργοποιησεις αυτην που αγορασες και μολις την δειξει κανε τις ρυθμισεις που θελεις και οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα