ninos30 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δεν νομίζω ότι είναι αρκετή για μια κάρτα σαν την 5850 (κι ας είναι στο compatibility list). Θα σου ανεβάζει temps. Και δεν θα σου ψύχει τα VRMs. Καλύτερα να πάρεις έναν ανεμιστήρα από τo ebay που σου έβαλα, ή να πας για κάτι καλύτερο σε cooler 1
duffyduck Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Συμφωνω με τον ninos30, δεν κανει αυτη η ψυχτρα για την 5850. Εδω η 6850 που ειχα ζεσταινοταν, και ειχε μεγαλο συστημα ψυξης με pipes. Η 5850 θα ειναι ακομη πιο φουρνος. Αν η καρτα σου ειναι μες την εγγυηση τοτε πανε την πισω. Απο ψυκτρες παρε την Accelero Twin Turbo IIhttp://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/375/accelero-twin-turbo-ii.html?c=2182 την εχουν γυρω στα 41 ευρω: http://www.skroutz.gr/c/680/diafora-fans.html?keyphrase=Accelero+Twin+Turbo+II
ninos30 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Σου δίνω και μια εναλλακτική, αν είσαι λίγο σκληροπυρηνικός: The Ghetto Style Το έχω δοκιμάσει πολλάκις. Μόλις πριν μια εβδομάδα πάλι, ένας φίλος κατάφερε και έσπασε τα φτερά από μια 6850 αφού καθάριζε με το PC ανοικτό Φυσικά εγγύηση δεν το καλύπτει. Ξηλώσαμε τα πλαστικά, μπήκε ένας 120αρης εκεί ανάμεσα, Zip-Ties και και 5 βαθμούς κάτω η καρτούλα του Αν θέλεις για καλύτερα αποτελέσματα βάζεις και δύο 120αρηδες, που θα τα στερεώσεις πάνω στα fins. Κάπως έτσι: 2
skatopaido Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Σου δίνω και μια εναλλακτική, αν είσαι λίγο σκληροπυρηνικός: The Ghetto Style Το έχω δοκιμάσει πολλάκις. Μόλις πριν μια εβδομάδα πάλι, ένας φίλος κατάφερε και έσπασε τα φτερά από μια 6850 αφού καθάριζε με το PC ανοικτό Φυσικά εγγύηση δεν το καλύπτει. Ξηλώσαμε τα πλαστικά, μπήκε ένας 120αρης εκεί ανάμεσα, Zip-Ties και και 5 βαθμούς κάτω η καρτούλα του Αν θέλεις για καλύτερα αποτελέσματα βάζεις και δύο 120αρηδες, που θα τα στερεώσεις πάνω στα fins. Κάπως έτσι: έτσι ειμαι τωρα!με εναν 12αρη.απλα ειπα να ενεργοποιηθω γιατι τελειωνει η εγγυηση οπου να ναι.επισης θελω μια λυση που να κουμπωνει πανω στην καρτα για να αυξομειωνει την βαβουρα.τωρα που το σκεφτομαι με ενα τετοιο http://www.xsfans.com/images/medium/0665_MED.jpg , μαλλον καθαρισα
ninos30 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Σωστός Κι ένα speed-fan και είσαι μια χαρούλα.
skatopaido Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 επαναφερω το θεμα γιατι σημερα μου στειλαν την καρτουλα απο το πλαισιο επισκευασμενη(αλλαξανε ανεμιστηρα και την καθαρισανε).για αντικατασταση ουτε λογως.με χρεωσαν και 13ε εξοδα αποστολης.τεσπα,εχω μια καινουρια απορια:την εκανα crossfire με μια δευτερη 5850 (μου την εδωσε φιλος που δεν παιζει games και επειδη δεν ειχα pc μεχρι να μου την φτιαξουν) και ενω ειναι εvεργοποιημενο to cf,ολα κομπλε drivers φερσκιοι με καθαρισμα παλιων κτλ κλτ,οταν τρεχω unigine heaven benchmark και το usage στην δευτερη ειναι το πολυ 5% ενω στην πρωτη τελικιαζει.εχει κανενας καμια ιδεα για το τι φταει?
skatopaido Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το τρέχεις full screen? nop ,αλλα αν το τρεχω full screen δεν θα μπορω να δω το usage και στις 2 καρτες.παντως πιστευω οτι εχει πιασει το cf γιατι λιγο far cry 3 που επαιξα εχω δει αυξηση στα fps
dungeon master Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Το cf λειτουργει μονο με fullscreen. ακριβώς, είναι νορμαλ αυτό που βλέπεις, μόνο σε full screen δουλευει το crossfire και όχι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό..
skatopaido Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) παιδια τζιφος ουτε σε fullscree δουλευει η δευτερη.με τα πολλα καταφερα μεσω αλλων tools να βλεπω το load των καρτων και σε full screen update στο tomb raider φουλαρουν και οι δυο και το παιζω στο ultimate ,που με την μια δεν μπορουσα,οποτε δουλευει μαλλον το cf. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2013 από skatopaido
WalkerSW Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Καποια φρίκη θα έχει φάει το unigine. Βγάλτο και ξαναβάλτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα