johnyb98 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. Θέλω να εγκαταστήσω σε HP Pavilion DV9540 τα Windows 8.Στο επίσημο site της HP δεν υπάρχουν drivers. Μάλιστα, οι drivers σταματάνε σε Vista.Το έχει επιχειρήσει κάποιος; Να εγκαταστήσει 8 στον συγκεκριμένο φορητό; Αν ναι, θα με βοηθήσει με τους drivers?Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
thelos257 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Θα τους βρει αυτοματα ρε φιλε κατα την διαρκεια της εγκαταστασης ειτε windows 7 βαλεις ειτε 8άρια θα τα εντοπισει ολα αυτοματα κατα την διαρκεια της εγκαταστασης αν οχι τοτε θα τους βρει μετα μεσω του windows upldate.
coolerman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 αυτό δεν είναι σίγουρο. κορώνα-γράμματα για driver πηγαίνεις στην hp(μοντέλο σου) για κατέβασμα.
Konstantin77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 stasion drivers δια οδηγους. κατεβασε 1 1 αφου πρωτα σημειωσεις τι εχει στα 7.
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εχω βαλει 8αρια σε τουλαχιστον 4 DV9000 series αν δε σου βρει κατι πες μου να σου πω τι ειναι και που θα το βρεις. Λογικα θα στα βρει ολα εκτος απο το Card reader kai to fingerprint Μπορεις να βαλεις και το driver magician η το driver genius για να σου βρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα