Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες δεν ξερω αν βρισκομαι στο σωστο θεμα, εχω ενα προβλημα σχετικα με το internet μερικες φορες μου λει οτι αποσυνδεθηκε το καλωδιο δικτυου και εμφανιζετε ενα κοκκινο χ στο εικονιδιο της συνδεσης.. εχω λειτουργικο 7αρια ...παλια οταν ειχα xp δεν ειχα τετοιο προβλημα ... και για να το επιλυσω πρεπει να παω να βγαλω το καλωδιο απο το router και μετα οταν το ξαναβαζω ερχεται η συνδεση κανονικα... μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στην καρτα δικτυου????  στα xp δεν ειχα τετοιο προβλημα και ουτε η γραμμη μου εχει προβλημα γιατι οταν δεν εχω στο υπολογιστη στο ps3 με μπαινει κανονικα στο ιντερνετ 

σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!

Δημοσ.

a.για να καταλαβω.οταν βγαζεις το pc στο ιδιο καλωδιο βαζεις το ps3?

β.αν ναι τοτε δες για πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου.

γ.αν εννοεις οτι το Ps3 ειναι με αλλο καλωδιο τοτε δοκιμασε αλλο καλωδιο για το Pc και δοκιμασε σε αλλη ethernet Του ρουτερ.

υπαρχει και μια λυση για δοκιμη να βαλεις την καρτα να παιξει στα 10mbit αντι για 100 η να την βαλεις καρφωτα στα 100 αλλα θα το δουμε μετα αυτο.να υποθεσω οτι Reboot στο ρουτερ εχεις κανει κανονικα.επισης στα Windows να εχεις περασει service pack 1

Δημοσ.

οκ φιλοι μου σας ευχαριστω κατεβασα καινουριους drivers και δεν με το ξανακανε αυτο το προβλημα αν με το ξανακανει θα ποσταρω παλι

ευχαριστω!!!!!!

Δημοσ.

οκ φιλοι μου σας ευχαριστω κατεβασα καινουριους drivers και δεν με το ξανακανε αυτο το προβλημα αν με το ξανακανει θα ποσταρω παλι

ευχαριστω!!!!!!

γενικα σε firmware και σε drivers ειτε λεγεται ρουτερ ειτε δεν ξερω τι προσπαθησε να εισαι Uptodate.ειδικα σε drivers οταν ειναι generic της microsoft για μια συσκευη προσπαθησε να βρεις τους πιο νεους απο το site Της καρτας δικτυου πχ.και οχι απο το windows update Που δεν ξερεις αν ειναι οι πιο νεοι.

Δημοσ.

poulinos εχει update και για την καρτα ηχου αλλα τωρα με τους παλιους drivers για τον ηχο δεν εχω προβλημα λες να κανω update τους καινουριους θα δω διαφορα???

Δημοσ.

εγω γενικα παντα περναω οτι πιο καινουριο βρω.δεν μου εχει βγει σε κακο ποτε αυτο ως τωρα.και να μου βγει σε κακο ξαναγυρναω εκει που ημουν.και παντα κοιτουσα για drivers αποτα official sites των εταιρειων και οχι απο το windows update

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...