Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντικατέστησα το msn με skype αναγκαστικά και μόλις διαπίστωσα ότι πέρα από το γενικότερο χάλι του skype δεν έχει και tabs. Επίσης βλέπω πως δεν μπορείς να επιλέξεις χρώμα γραμματοσειράς ούτε έχει skins και πρέπει να βλέπω αυτό το άσπρο χάλι.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αλλάξω αυτά με κάποιο πρόσθετο? Το plus έχει επίσης ελάχιστες επιλογές σε σχέση με το msn.

Ταυτόχρονα από πολλές συσκευές μπορεί να μπαίνει κανείς?

Δημοσ.

Ταυτόχρονα από πολλές συσκευές μπορεί να μπαίνει κανείς?

Ναι δεν υπάρχει περιορισμός.

Τώρα για το οπτικό κομμάτι, εφόσον σε ενδιαφέρει μόνο το IM υπάρχουν plugins για τα:

1)Pidgin + Plugin

2) Miranda + Plugin

τα οποία μπορείς να χρησιμοποιείς εναλλακτικά για IM, έχοντας όμως το skype ανοιχτό για να μπορείς να χρησιμοποιείς το λογαριασμό σου στα 2 παραπάνω προγράμματα/.

Δημοσ.

Τώρα για το οπτικό κομμάτι, εφόσον σε ενδιαφέρει μόνο το IM υπάρχουν plugins για τα:

1)Pidgin + Plugin

2) Miranda + Plugin

τα οποία μπορείς να χρησιμοποιείς εναλλακτικά για IM, έχοντας όμως το skype ανοιχτό για να μπορείς να χρησιμοποιείς το λογαριασμό σου στα 2 παραπάνω προγράμματα/.

Τί εννοεις? Ταυτοχρονα και σκαιπ ανοιχτό και ένα απ αυτά που προτείνεις?Γίνεται δουλειά έτσι?

Πάντως στο επίσημο site του skype ολοι οι μσνακιδες έχουν παράπονα και οι απαντήσεις οι επίσημες είναι ότι προσπαθούν να βάλουν όλα τα χαρακτηριστικά του μσν (πχ ειδοποίηση email - emoticons κτλ κτλ) είδωμεν.Πάντως καμία σχέση το interface για chat με το skype σε σχεση με το πολύ ικανοποιητικό του msn!

Και στην τελική μεγάλη παπαριά που το καταργούν!

• Like 1
Δημοσ.

Τί εννοεις? Ταυτοχρονα και σκαιπ ανοιχτό και ένα απ αυτά που προτείνεις?Γίνεται δουλειά έτσι?

Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος, μιας και έχω να χρησιμποιήσω messenger χρόνια. Το πρόβλημα με το skype είναι ότι έχει κλειστό πρότυπο έτσι δε μπορώ εγώ για παράδειγμα να φτιάξω μια εφαρμογή με την οποία να συνδέομαι στο λογαριασμό μου και να χρησιμοποιώ αυτήν αντί του skype.

Για το messenger υπήρχαν δεκάδες εναλλακτικές εφαρμογές, ωστόσο δε ξέρω αν θα συνεχίσουν να λειτουργούν μετά την ενοποίηση.

Πάντως στο επίσημο site του skype ολοι οι μσνακιδες έχουν παράπονα και οι απαντήσεις οι επίσημες είναι ότι προσπαθούν να βάλουν όλα τα χαρακτηριστικά του μσν (πχ ειδοποίηση email - emoticons κτλ κτλ) είδωμεν.Πάντως καμία σχέση το interface για chat με το skype σε σχεση με το πολύ ικανοποιητικό του msn!

Το skype προορίζεται περισσότερο για κλήσεις και voip λειτουγείες παρά για IM. Το interface που έχει για να κάνεις κλήσεις είναι μια χαρά. Τώρα που θα εντάξουν και όσους χρησιμοποιούσαν messenger στην κοινότητα του skype ίσως σταδιακά αλλάξουν και το interface του IM.

Εγώ πάντως ελπίζω να μην αρχίσω να βομβαρδίζομαι πάλι με 350.000.000 διαφορετικά emoticons :P

Δημοσ.

1)Pidgin + Plugin

2) Miranda + Plugin

Ψιλοτραγικό να πρέπει να τρέχω 2 προγράμματα. Πόσο τραγική είναι αυτή η microsoft?

Ποσο δύσκολο ήταν δηλαδή να ήταν πιο παραμετροποιήσιμο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...