Kostas360 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα!!! Πριν μερικές μέρες αγόρασα το Assasin's Creed Brotherhood για το laptop μου και μετά την εγκατάσταση ,όταν έπαιξα το παιχνίδι για πρώτη φορά σε mediup και high settings κατάλαβα ότι κάτι πρόβλημα υπάρχει με την κάρτα μου αφού το παιχνίδι κολλούσε!!! Πήγα site της AMD για να κατεβάσω καινούριους drivers για την κάρτα γραφικών και μόλις πήγα να εκτελέσω την εφαρμογή (drivers) τότε μου έβγαλε σφάλμα και μου έλεγε ότι δεν είναι συμβατό το υλικό του υπολογιστή μου και πως η έκδοση του προσαρμογέα γραφικών δεν υποστηρίζεται!!! Τι να κάνω?? Υ.Γ ¨¨τα χαρακτηριστικά του Laptop είναι : CPU : Intel Core i7 3632QM GPU : AMD Radeon HD 7670M +Intel HD 4000 RAM :6GB OS :Windows 8 64bit Μοντέλο :HP Pavilion G6 2204ev
geodimis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Έχω αντίστοιχο πρόβλημα σε ίδιο μηχάνημα με Windows 7 32bit. Απενερογποιώντας την HD Intel Κάρτα δεν μπορεί να αναγνωρίσει με τίποτα την AMD ότι Catalyst κι αν κατέβσα. Κανείς καμία ιδέα;
Sheogorath Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Στις 23/2/2013 στις 1:17 ΜΜ, Kostas360 είπε Παιδιά καλησπέρα!!! Πριν μερικές μέρες αγόρασα το Assasin's Creed Brotherhood για το laptop μου και μετά την εγκατάσταση ,όταν έπαιξα το παιχνίδι για πρώτη φορά σε mediup και high settings κατάλαβα ότι κάτι πρόβλημα υπάρχει με την κάρτα μου αφού το παιχνίδι κολλούσε!!! Πήγα site της AMD για να κατεβάσω καινούριους drivers για την κάρτα γραφικών και μόλις πήγα να εκτελέσω την εφαρμογή (drivers) τότε μου έβγαλε σφάλμα και μου έλεγε ότι δεν είναι συμβατό το υλικό του υπολογιστή μου και πως η έκδοση του προσαρμογέα γραφικών δεν υποστηρίζεται!!! Τι να κάνω?? Υ.Γ ¨¨τα χαρακτηριστικά του Laptop είναι : CPU : Intel Core i7 3632QM GPU : AMD Radeon HD 7670M +Intel HD 4000 RAM :6GB OS :Windows 8 64bit Μοντέλο :HP Pavilion G6 2204ev Καλησπέρα, τώρα δεν έχεις drivers πάνω; Βγάλε screenshot το μήνυμα. Και με άλλους drivers δεν θα δεις διαφορά. Δεν το σηκώνει σε ψηλά γραφικά η κάρτα σου.
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, geodimis είπε Έχω αντίστοιχο πρόβλημα σε ίδιο μηχάνημα με Windows 7 32bit. Απενερογποιώντας την HD Intel Κάρτα δεν μπορεί να αναγνωρίσει με τίποτα την AMD ότι Catalyst κι αν κατέβσα. Κανείς καμία ιδέα; http://leshcatlabs.net/ 👾
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 πηγαινε στο site του λαπτοπ και κατέβασε τον AMD driver που δίνει, οταν τον περάσεις θα περαστεί και ο αντίστοιχος intel HD driver και θα παίξουν σωστά οι κάρτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα