Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω το εξης συστημα

core 2 qx9650, 4 gb ram ddr2, mοbo abit ix38 gt quad(intel x38 chipset), vga radeon 5970, 650w psu chieftec, 5*750gb sata hard disks, bluray drive, dvr+rw drive κλπ

Το ερωτημα μου ειναι το εξης:

Τι πιστευετε αξιζει περισσοτερο συμφωνα με το συστημα που εχω και με ενα σχετικα περιορισμενο bugdet ? (μεχρι 250 ευρω ας πουμε)

Να παρω μια ακομα μεταχειρισμενη radeon 5970 και να τις βαλω σε crossfire (αν την υποστηριζει το chipset δεν ειμαι σιγουρος) η να προχωρησω σε αναβαθμιση vga και να παρω μια Gtx 680?

Και παλι αν παρω μια ακομα 5970 θα χρειαστω και νεο τροφοδοτικο (αν οχι και νεο mobo), ενω με μια gtx 680 πιθανοτατα εστω και οριακα να την σηκωνει το συστημα.

Ποια ειναι η γνωμη σας;;

Δημοσ.

Μείνε όπως είσαι είναι η γνώμη μου (εκτός κι αν παίζεις σε ανάλυση ανώτερη των 1080p). Αν δεν έχεις ήδη (μιας και δεν έχεις αναφέρει κάτι στη σύνθεσή σου), πάρε καλύτερα έναν ssd. Βέβαια αν βρίσκεις κάπου gtx680 με 250 Ε, πες το και σε μας να πάρουμε μια. Το cf με 5970 θα το άφηνα τελευταίο σαν επιλογή.

Δημοσ.

1) Αγορά 2ης 5970 = ΕΓΚΛΗΜΑ 

2) πρώτα αλλαγή επεξεργαστή και μετά αλλαγή κάρτας. Η κάρτα σου είναι περίπου ισοδύναμη με μια 7950, ο επεξεργαστής σου όμως έχει μείνει πίσω...

BTW ο 8320/8350 είναι μια φοβερή λύση. 

Όσο ανεβαίνει το multthreading ανεβάινει και αυτός, στο crysis 3 ο 8350 ξεπερνάει και τον 3770!

Δημοσ.

Ναι με stock clocks..

Γενικα ο 3770Κ είναι πιο γρήγορος και επειδή υπάρχει περίπτωση να βγει παιχνίδι και να είναι Intel Compiled και να βγάζει τα διπλά FPS από τον AMD, προσωπικά θα συνιστούσα Intel για Gaming..

Δημοσ.

Ναι με stock clocks..

Γενικα ο 3770Κ είναι πιο γρήγορος και επειδή υπάρχει περίπτωση να βγει παιχνίδι και να είναι Intel Compiled και να βγάζει τα διπλά FPS από τον AMD, προσωπικά θα συνιστούσα Intel για Gaming..

φυσικά είναι καλύτερος ο 3770 αλλά είναι πιο ακριβός.

πιστεύω ότι στ επόμενα χρόνια ,με τις κονσόλες σε 8-core θα αναγκαστεί και η intel να δώσει περισσότερους πυρήνες στο απλό desctop

Δημοσ.

Στα επόμενα 3-4 χρόνια ίσως χρειαστεί ένας 8-core, πιστεύω τότε θα υπάρχει και Intel 8-Core με 150+ Ευρώ, εκτός και αν η AMD τα πάει τόσο χάλια που δεν επιτρέψει στην Intel τέτοιες τιμές.

Δημοσ.

Μη δεις τα επόμενα χρόνια bga x4 από την intel στα 300 ευρώ μόνο έτσι όπως πάει το πράγμα.Ήδη τον βλέπεις με HT σε lga.

Στο θέμα μας τώρα petroszik δεν αξίζει να πας σε ακόμη μία 5970 φίλε.Και το σύστημα σου είναι μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...