gkblues Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα...έχω συνδέσει το recorder μου στην tv μέσω hdmi.Ενω μου δίνει κανονικά εικόνα του σκληρου του δισκου Αντιθέτως δεν μου δίνει καθόλου τα κανάλια (mpeg4 tv) αλλα και ούτε παίζουν τα DVD μου...... Τι δεν κανω καλα; Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkblues Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Κανείς; Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlomo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Ποιό είναι το Recorder ? μάρκα - μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkblues Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Pioneer lx 60 Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Foker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ψηφιακα καναλια δεν μπορεις να δεις γιατι το recorder εχει αναλογικο δεκτη . Ο καθε player - recorder παιζει συγκεκριμενα format dvd , δοκιμασε ενα αυθεντικο dvd ή καποιο απο εφημεριδα - περιοδικο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα