anesperos13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μπορω να εγκαταστησω win8 απο usb? Στα bios δεν μου τα βγαζει σαν επθλογη για bootαρισμα το usb αλλα κανονικα το διαβάζει οταν το desktop ειναι ανοιχτό. . Και κατι ακομα.. τα αρχεία θα τα περασω με win to flash? Ευχαριστώ. .
Atmos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 1)Άνοιξε cmd σαν administrator2)Πληκτρολογείς τα παρακάτω:diskpartlist diskselect disk * (π.χ. 3. Θα το καταλάβεις από τη χωριτηκότητα του flash drive)cleancreate partition primaryselect partition 1activeformat fs=ntfs quickassignexit3)Κάνεις mount το iso των windows σε ένα virtual drive4)Στο cmdf: (εδώ βάλε το γράμμα του virtual drive αντί για f)cd bootbootsect /nt60 y: (το γράμμα του flash drive αντί για y)5)Αντιγράφεις όλα τα αρχεία από το virual drive στο φλασάκι και είσαι έτοιμος.
TheELF Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 ^^ ή απλά τρέχεις το Windows 7 USB/DVD download tool δουλεύει και στα 8. Το θέμα είναι ότι αν δεν του βγάζει επιλογή στο bios λίγο δύσκολα,αλλά μπορεί αν μην το βγάζει γιατί δεν ήταν bootable...οπότε ας δοκιμάσει. 1
Atmos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 ^^ ή απλά τρέχεις το Windows 7 USB/DVD download tool δουλεύει και στα 8. Εμένα δε μου έχει δουλέψει ποτέ το συγκεκριμένο. Πάντα βγάζει ένα σφάλμα στην πορεία. Επίσης η διαδικασία με το cmd αν και είναι λίγο φασαρία, δουλεύει πάντα και δε χρειάζεται τίποτα επιπλέον.
TheELF Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δεν λέω,απλά είναι και πολύ επικίνδυνο για κάποιον που δεν ξέρει πολλά από Η/Υ, με το cmd και το diskpart άνετα μπορεί να σβήσει τον κεντρικό του δίσκο αν δεν προσέξει...
Atmos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δεν λέω,απλά είναι και πολύ επικίνδυνο για κάποιον που δεν ξέρει πολλά από Η/Υ, με το cmd και το diskpart άνετα μπορεί να σβήσει τον κεντρικό του δίσκο αν δεν προσέξει... Ισχύει, αλλά πάλι είναι δύσκολο να μπερδέψεις ένα flash drive 8GB με ένα σκληρό δίσκο 500GB. Πρέπει να βγάλουν το αντίστοιχο του lili για windows νομίζω.
anesperos13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Λιγοο δυσκολη μου φανηκε η διαδικασία! !! Το ιδιο ισχύει κ για εξωτερικό σκληρό δισκο;;
Atmos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ναι η ίδια διαδικασία είναι. Μπορείς πάντα να γράψεις ένα bootable dvd και να ξεμπερδεύεις.
anesperos13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μπορω να εγκατάστασω απο cd.. 5-6 φορες έχει κολλήσει η διαδικασία. .
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 απο την περιγραφη σου που λες οτι το bios δε σου δινει επιλογη boot usb, 2 τεινα συμβαινουν η εχεις απαρχαιωμενη μητρικη που δεν εχει phoenix technology το bios, η δεν εχεις κανει update το bios σε νεοτερη εκδοση με υποστηριξη phoenix, τελος παντων αν εχει επιλογη για floppy ορισε για δοκιμη το floppy ως usb, τα bios (σε ορισμενες περιπτωσεις) τα usb flash τα βλεπουν και ως floppy edit: ελεγξε το boot bios αν σου δινει επιλογη και ως removable devices, τοτε ναι μπορεις να ξεκινησεις απο boot usb
anesperos13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Θα τσεκαρω κ θα ενημερωσω.. Παντως έχω καλη μητρικη (asus p5w deluxe).. ισως φταίει το στικακι Εντάξει βρηκα στο boot.. τουβκανα διαμορφωση ntfs και το βλεπει πλεον.. τωρα θα δοκομασω τα βηματα που μου πατε πιο πανω..
anesperos13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 τελικα τα κατάφερα με το wintoflash..ευκολο στη χρηση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα