Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορω να εγκαταστησω win8 απο usb? Στα bios δεν μου τα βγαζει σαν επθλογη για bootαρισμα το usb αλλα κανονικα το διαβάζει οταν το desktop ειναι ανοιχτό. . Και κατι ακομα.. τα αρχεία θα τα περασω με win to flash?

Ευχαριστώ. .

Δημοσ.

1)Άνοιξε cmd σαν administrator
2)Πληκτρολογείς τα παρακάτω:

diskpart
list disk
select disk * (π.χ. 3. Θα το καταλάβεις από τη χωριτηκότητα του flash drive)
clean
create partition primary
select partition 1
active
format fs=ntfs quick
assign
exit

3)Κάνεις mount το iso των windows σε ένα virtual drive
4)Στο cmd

f: (εδώ βάλε το γράμμα του virtual drive αντί για f)
cd boot
bootsect /nt60 y: (το γράμμα του flash drive αντί για y)

5)Αντιγράφεις όλα τα αρχεία από το virual drive στο φλασάκι και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

^^ ή απλά τρέχεις το Windows 7 USB/DVD download tool δουλεύει και στα 8.

Εμένα δε μου έχει δουλέψει ποτέ το συγκεκριμένο. Πάντα βγάζει ένα σφάλμα στην πορεία. Επίσης η διαδικασία με το cmd αν και είναι λίγο φασαρία, δουλεύει πάντα και δε χρειάζεται τίποτα επιπλέον.

Δημοσ.

Δεν λέω,απλά είναι και πολύ επικίνδυνο για κάποιον που δεν ξέρει πολλά από Η/Υ, με το cmd και το diskpart  άνετα μπορεί να σβήσει τον κεντρικό του δίσκο αν δεν προσέξει...

Δημοσ.

Δεν λέω,απλά είναι και πολύ επικίνδυνο για κάποιον που δεν ξέρει πολλά από Η/Υ, με το cmd και το diskpart  άνετα μπορεί να σβήσει τον κεντρικό του δίσκο αν δεν προσέξει...

Ισχύει, αλλά πάλι είναι δύσκολο να μπερδέψεις ένα flash drive 8GB με ένα σκληρό δίσκο 500GB. Πρέπει να βγάλουν το αντίστοιχο του lili για windows νομίζω.

Δημοσ.

απο την περιγραφη σου που λες οτι το bios δε σου δινει επιλογη boot usb, 2 τεινα συμβαινουν η εχεις απαρχαιωμενη μητρικη που δεν εχει phoenix technology το bios, η δεν εχεις κανει update το bios σε νεοτερη εκδοση με υποστηριξη phoenix, τελος παντων αν εχει επιλογη για floppy ορισε για δοκιμη το floppy ως usb, τα bios (σε ορισμενες περιπτωσεις) τα usb flash τα βλεπουν και ως floppy

edit: ελεγξε το boot bios αν σου δινει επιλογη και ως removable devices, τοτε ναι μπορεις να ξεκινησεις απο boot usb

Δημοσ.

Θα τσεκαρω κ θα ενημερωσω..

Παντως έχω καλη μητρικη (asus p5w deluxe).. ισως φταίει το στικακι

Εντάξει βρηκα στο boot.. τουβκανα διαμορφωση ntfs και το βλεπει πλεον.. τωρα θα δοκομασω τα βηματα που μου πατε πιο πανω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...