Προς το περιεχόμενο

Toshiba Satellite C850-1MC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλάκα μας κάνεις Susi. Εχεις ιδέα από επεξεργαστές??

Η κοπέλα σου δείχνει μηχάνημα με intel pentium B960 και εσυ την παραπληροφορείς και της προτείνεις AMD E1-Series E1-1200 (1.40 GHz) έναν επεξεργαστή, που είναι κατά πολύ κατώτερος από τον B960. Να πάρει ένα Laptop που θα σέρνεται.

Να χαρώ εγώ τα 512 μηνύματα σου.

αποψη σας και μονο.
Θα συμφωνήσω με τη Μαγδαληνή (όχι με τον τρόπο της ως προς την απάντησή της σε σένα, αλλα με το θέμα).http://cpuboss.com/cpus/Intel-Pentium-B960-vs-AMD-E1-1200#performanceSent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Ωχ μη μου λες τέτοια... Οντως ο επεξεργαστής είναι τόσο χάλια? Γιατί ο άλλος που μου πρότειναν από το κατάστημα ήταν αυτός

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-NP355E5C-S01GR,99452,397551,554459.html?langId=-18

Από τους δύο, ειπα να πάω με αυτόν που εμπιστεύομαι τον κατασκευαστή περισσότερο (όχι ότι έχω κάτι με τη samsung - αλλά πως το λένε; δε μου γεμίζει το μάτι! τηλεόραση ναι, κάμερα ναι - αλλάααα κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και αφήστε τα pc στην toshiba! :-P. Αστειεύομαι βεβαίως, αλλά είναι η αίσθηση που αφήνει κάθε εταιρία σε κάθε καταναλωτή..)

Δημοσ.

Στα ίδια επίπεδα είναι οι δυο επεξεργαστές. Δηλαδή τον αγόρασες και τον έχεις στα χέρια σου τον toshiba?

Δημοσ.

αποψη σας και μονο. Γνωμη ζητησε ο χρηστης.  :mellow:

Δεν είναι άποψη μου ότι ο amd είναι κατα πολύ κατώτερος από τον B960 ρίξε μια ματιά εδώ http://www.notebook4game.com/web/pagecpu_new.php

Και ο τρόπος μου Marilina, είναι αυτός που έπρεπε, απέναντι σε έναν χρήστη, που απαντάει στην θεματοθέτρια, η οποία δηλώσε πως δεν έχει ιδέα από υπολογιστές και ζήτησε την γνώμη ανθρώπων που ξέρουν κάτι παραπάνω από εκείνη.

Μπαίνει λοιπόν με τα 500 και μηνύματα του, τα βλέπει η κοπέλα και πιστεύει ότι έχει να κάνει με άνθρωπο που έχει γνώσεις και αυτός της προτείνει λαπτοπ με πολύ κατώτερο επεξεργαστή και χωρίς εγγύηση αντιπροσωπείας, ως καλύτερο. 

Δεν της έδωσε καν άλλη επιλογή, ούτε την πληροφόρισε για την διαφορά στους επεξεργαστές και τι να κοιτάξει.

Edit: Κοπέλα μου τώρα την έκανες την αγορά. Εύχομαι να είναι καλοδούλευτος και αχάλαστος. Με γεια σου!!

• Like 1
Δημοσ.

αποψη σας και μονο. Γνωμη ζητησε ο χρηστης. :mellow:

Δεν είναι άποψη μου ότι ο amd είναι κατα πολύ κατώτερος από τον B960 ρίξε μια ματιά εδώ http://www.notebook4game.com/web/pagecpu_new.php

Και ο τρόπος μου Marilina, είναι αυτός που έπρεπε, απέναντι σε έναν χρήστη, που απαντάει στην θεματοθέτρια, η οποία δηλώσε πως δεν έχει ιδέα από υπολογιστές και ζήτησε την γνώμη ανθρώπων που ξέρουν κάτι παραπάνω από εκείνη.

Μπαίνει λοιπόν με τα 500 και μηνύματα του, τα βλέπει η κοπέλα και πιστεύει ότι έχει να κάνει με άνθρωπο που έχει γνώσεις και αυτός της προτείνει λαπτοπ με πολύ κατώτερο επεξεργαστή και χωρίς εγγύηση αντιπροσωπείας, ως καλύτερο.

Δεν της έδωσε καν άλλη επιλογή, ούτε την πληροφόρισε για την διαφορά στους επεξεργαστές και τι να κοιτάξει.

Σε καταλαβαίνω έχεις δίκιο απλά δεν υπάρχει λόγος να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο πιστεύω. Γι'αυτό το ειπα. Προσωπικά δεν ασχολήθηκα ποτέ ιδιαίτερα με τον αριθμό των πόστ, γιατί δεν ειναι πάντα ενδεικτικός (οπως φυσικά και στην περίπτωσή σου).Συμφωνώ πάντως 100 τοις 100 για τον επεξεργαστή.Sent from my iPhone using Insomnia

Ποιον πήρες τελικά καλό μου;

Sent from my iPhone using Insomnia

Τον Toshiba Satellite C855D-127 απο Media Markt...

Αααα....οκ. Πώς τα πάει μεχρι στιγμής;Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Τώρα τι να σου πω καλό μου; Ακόμη τον φορτίζω... Μόλις έχω νεότερα θα κάνω update να είστε σίγουροι! Ευχαριστώ πάντως για τις άμεσες απαντήσεις! (άσχετα αν εγώ βιάστηκα!)

Δημοσ.

<p>Τώρα τι να σου πω καλό μου; Ακόμη τον φορτίζω... Μόλις έχω νεότερα θα κάνω update να είστε σίγουροι! Ευχαριστώ πάντως για τις άμεσες απαντήσεις! (άσχετα αν εγώ βιάστηκα!)</p>

Δεν πειράζει, ναι να μας ενημερώσεις και καλορίζικος!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μιας και είστε γνώστες και έχω και εγώ όρεξη για χαβαλέ και ένα μικροπειραματάκι, έχετε υπόψη σας κανένα λογισμικό ή κανένα σάιτ για να μετρήσω επιδόσεις; Έτσι, για να απαντήσουμε και με αποδείξεις!

Δημοσ.

Το link στο post 22 έχει κάνει ήδη τις μετρήσεις των επιδόσεων σε πολλούς επεξεργαστές.

Μην κολλάς τώρα σε αυτό. Το πήρες. Δες το στην χρήση και θα καταλάβεις.

Αν δεν είσαι απαιτητικός χρήστης, το έχεις για κανα facebook και σερφάρισμα, θα σε βολέψει. Απλά στα 450 ευρώ που έδωσες, θα έπαιρνες κάτι καλύτερο και τον επεξεργαστή που έχει ο toshiba σου θα τον έβρισκες με λιγότερα χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Με γειά κι απο μένα!  και μην μασάς μια χαρά είναι το μηχανηματάκι που πήρες , και όμορφο και καλή μάρκα και αντέχει η μπαταρία του και παίζει και παιχνιδάκια σε χαμηλές αναλύσεις!  

http://www.notebookcheck.com/AMD-Radeon-HD-7340.70584.0.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...