Προς το περιεχόμενο

Toshiba Satellite C850-1MC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή όπως κατάλαβες δεν είναι και το δυνατό μου σημείο η επιλογή υπολογιστή, σε αυτήν την τιμή τι θα πρότεινες?

Δημοσ.

Πλάκα μας κάνεις Susi. Εχεις ιδέα από επεξεργαστές??

Η κοπέλα σου δείχνει μηχάνημα με intel pentium B960  και εσυ την παραπληροφορείς και της προτείνεις AMD E1-Series E1-1200 (1.40 GHz) έναν επεξεργαστή, που είναι κατά πολύ κατώτερος από τον B960. Να πάρει ένα Laptop που θα σέρνεται.

Να χαρώ εγώ τα 512 μηνύματα σου.

Λοιπόν και τα δυο είναι αγγλικές εκδόσεις. Το μεν πρώτο, έχει εγγύηση αντιπροσωπείας για 1 χρόνο, ενώ η εγγύηση της toshiba είναι δυο χρόνια κανονικά, το δε δεύτερο, δεν έχει καθόλου εγγύηση της toshiba, αλλά του e-shop μονο.

Το πρώτο έχει επεξεργαστή που τουλάχιστον δεν θα σέρνεται, ενώ στο δεύτερο δεν βρίσκω τίποτα καλό. Ασε που για τα χαρακτηριστικά του και την εγγύηση, δεν αξίζει σε αυτά τα χρήματα.

• Like 2
Δημοσ.

Εγγύηση: 2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης

το toshiba είναι παραεισαγωγής και η εγγύηση του eshop είναι πραγματικά πονεμένη ιστορία

Συμφωνώ geopolit!!! Και έχω προσωπική εμπειρία, πονεμένη επίσης, από την συγκεκριμένη εγγύηση.

Καλό είναι να την εκφράζετε κιόλας :P

Άσε μου δεν ξέρεις που θα είναι το e-shop σε 2 χρόνια :P

• Like 1
Δημοσ.

Τα καλύτερα σε αυτά τα χρήματα είναι τα εξής:

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2633671/Dell-Inspiron-3520-B980-4GB-500GB.html">Dell inspiron 3520

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2493697/Samsung-300E5C-A01-B970-4GB-500GB.html">Samsung 300E5C-A01

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2896992/Samsung-350E5C-A02-B980-4GB-500GB.html">Samsung 350E5C-A02

Εγώ ψηφίζω το dell. Και τα τρία έχουν εγγύηση αντιπροσωπείας, δυο χρόνια. Τα windows 8 μια χαρά σταθερά είναι και σιγά σιγά θα τα συνηθίσεις. Από δω και πέρα όλο και λιγότερα Laptops θα συναντάς, με windows 7.

Πάντως αν έχεις άνθρωπο να σου περάσει windows, έχει και άλλες επιλογές, μεταξύ Laptops freedos. Που έρχονται δηλαδή χωρίς λειτουργικό εγκατεστημένο.

Edit: Εύχομαι μόνο, το κορίτσι, να μην πήγε με κλειστά μάτια και αγόρασε το toshiba του e-shop.

Δημοσ.

και σκέψου υπήρχαν προβλήματα στο after sales με προϊόντα από ελληνικές αντιπροσωπείες , πόσο μάλλον τώρα που είναι παραεισαγωγές ...

Δημοσ.

Και πάλι ο επεξεργαστής είναι της ίδιας κατηγορίας με εκείνον του e-shop. Εγώ οφείλω να σε ενημερώσω ότι είναι από τους πιο αδύναμους.

Προφανώς σου άρεσε εμφανισιακά, ένα λάθος που έκανα εγώ πριν μερικά χρόνια, όταν οι γνώσεις μου στους υπολογιστές, ήταν όσες οι δικές σου και ακόμα χειρότερα, γιατί εγώ δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν forum για να μπω και να ρωτήσω. Ετσι πήρα ότι μου γυάλισε στο μάτι και μετά δεν μπορούσα να κάνω απλά πράγματα, όπως το να δω ένα βιντεάκι στο youtube.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...