ServerStationF1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Έχω ένα σύστημα P4 3.00Ghz και μνήμη 2GB RAM με Windows XP πρόσφατά αντικατέστησα την κάρτα γραφικών που υπήρχε geforce fx5200 σε geforce 7800 GS από τότε παρατηρώ το εξής και δεν ξέρω αν ευθύνεται η κάρτα γραφικών : Ενώ άφηνα ανοιχτό τον υπολογιστή για μια εβδομάδα δεν είχα κανένα πρόβλημα με την RAM δηλαδή ήταν σταθερά στα 550MB χρησιμοποιημένη χωρίς να ανοίγω κανένα πρόγραμμα. Τώρα η RAM αφού ξεκινησω το σύστημα χρησιμοποιείτε περίπου στα 550MB και μέσα σε ένα 24ώρο ανεβαίνει στα 3GB και μου βγάζει και εικονική μνήμη γεμάτη. Όλα αυτά χωρίς να ανοίξω τίποτα απλώς τον έχω όλοι μέρα ανοιχτό. Τι φταίει τι πρέπει να κοιτάξω ; Έχει τύχει σε κανένα παρόμοιο πρόβλημα ;
Palp Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Κοίτα στο task manager να δεις ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί παραπάνω μνήμη από ότι θα έπρεπε.
Millennium Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Κοίτα με αυτό τι ακριβώς σου τρώει μνήμη.Κάνε ένα scan και για ιούς και trojan.
ServerStationF1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 στο task manager δεν βλέπω κάτι να μου τρώει μνήμη. Κάτσε να δοκιμάσω αυτό που λέει ο Millennium και θα σας πω.
ServerStationF1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Κοίτα με αυτό τι ακριβώς σου τρώει μνήμη.Κάνε ένα scan και για ιούς και trojan. Τίποτα... Δεν δείχνει κάποιο πρόγραμμα να καταναλώνει μεγάλη μνήμη. Επίσης και απο ιούς είναι free το μηχάνημα. Εγώ υποψιάζομαι ότι από τότε που έβαλα την κάρτα γραφκών άρχισε να το κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα