Προς το περιεχόμενο

Nvidia Forceware 314.07 πρόβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά και το πρώτο θα βγάλει installed programs, αυτό που νομίζω ότι κρατάει είναι data στα my documents κι έτσι...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλά και το πρώτο θα βγάλει installed programs, αυτό που νομίζω ότι κρατάει είναι data στα my documents κι έτσι...

α όχι όχι... δεν το κάνω. ευχαριστώ ειλικρινά, αλλά δε θέλω να βγάλω το inventor έχω μέσα εξαμηνιαία στο cad-cae που τη δουλεύω για βαθμό. με συγχωρείς.

Δημοσ.

ναι, αλλά εδώ δε χρειάζομαι μαγεία. έχω δοκιμάσει τα πάντα και μου φαίνεται πρέπει να επισπεύσω αγορά της combo και να φορμάρω και να χάσω στο inventor τις ρυθμίζεις όλες που έχω...

Δημοσ.

Μαλλον εχεις χασει - διαγραψει καποιο αρχειο των win 8 και δεν μπορεις να εγκαταστησεις παλαιοτερη εκδοση driver αν υποθεσουμε οτι ο 314.07 εχει καποιο bug σε σχεση με τα win 8 , αρα μονο με φορματ θα κανεις δουλεια . Για να μην χασεις τα settings απο το invertor , θα ρωτησεις ενα καθηγητη σου στην σχολη ποια αρχεια πρεπει να κανεις back up πριν το format .

Το θεμα ειναι οταν χρησιμοποιουμε ενα pc και κανουμε σοβαρες - επαγγελματικες εργασιες , δεν βαζουμε win 8 με το που κυκλοφορησουν (περιμενουμε το sp1) , δεν κανουμε update drivers (περιμενουμε μερικες μερες και κοιταμε τα log να δουμε αν το update το χρειαζομαστε) , το ιδιο και στα υπολοιπα προγραμματα .

Με hwmonitor τσεκαρε τον σκληρο δισκο .

Δημοσ.

μπα οι 314.07 παίζουν μια χαρά στα 8...

Ολα ειναι σχετικα .

Αναλογως ποια εκδοση win 8 εχεις , αν ειναι γνησια ή πειρατικα , αν εχει γινει 100 % η εγκατασταση (δεν μπορεις να το τσεκαρεις) , τι update εχεις εγκαταστησει , τι αρχεια συστηματος εχεις διαγραψει (πχ απο απεγκατασταση ενος προγραμματος) , τι ιους εχεις κτλ . Αρα ολοι μπορει να εχουμε win 8 αλλα αν παρουμε ενα image απο την εγκατασταση των win 8 , δεν εχουμε ολοι τα ιδια αρχεια , Ετσι προκειπτουν τα bugs που στην πορεια μετα απο αναφορες χρηστων διορθωνονται .

Στην ουσια τα win 8 ειναι ακομη beta μεχρι να βγει το πρωτο sp .

Τωρα ο driver της nvidia δεν φταιει , φταινε τα win 8 που ειναι καiνουργια . Αρα ο driver μπορει να ειναι συμβατος 99,999999 % με τα win 8 αλλα 100 % συμβατος με τα win 7 .

Δημοσ.

Είναι ωραίο να κατηγορείς τα windows 8 χωρίς λόγο, αλλά όοοοολα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι κομπλέ για windows 8 και εδώ και 8 μήνες δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα. όταν τον Οκτώβρη τα αγόρασα και πέρασα το serial και ξαναπέρασα τα windows pro x64 πάλι δεν είχα κανένα πρόβλημα. μόνο τώρα μόνο με την Nvidia. αν έχει σβηστεί κάποιο αρχείο windows, οκ, θα ρωτήσω και στα φόρουμ της microsoft να μου το στείλουν πακέτο να το περάσω όπου μου πουν. το format δεν είναι η λύση, είναι η εύκολη λύση για τους βιαστικούς ή αυτούς που βαριούνται.

Δημοσ.

Είναι ωραίο να κατηγορείς τα windows 8 χωρίς λόγο, αλλά όοοοολα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι κομπλέ για windows 8 και εδώ και 8 μήνες δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα. όταν τον Οκτώβρη τα αγόρασα και πέρασα το serial και ξαναπέρασα τα windows pro x64 πάλι δεν είχα κανένα πρόβλημα. μόνο τώρα μόνο με την Nvidia. αν έχει σβηστεί κάποιο αρχείο windows, οκ, θα ρωτήσω και στα φόρουμ της microsoft να μου το στείλουν πακέτο να το περάσω όπου μου πουν. το format δεν είναι η λύση, είναι η εύκολη λύση για τους βιαστικούς ή αυτούς που βαριούνται.

Δεν κατηγορω τα win 8 , απλα για μενα και κατι εκατομμυρια αλλους θεωρουνται "beta" μεχρι να βγει το sp1 . Το οτι δεν σου εχει δημιουργηθει προβλημα με αλλα προγραμματα ειναι θεμα τυχης , υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες drivers - προγραμματα .

Το φορματ ειναι η σιγουρη λυση , ειδικα οταν δεν μπορεις να βαλεις τον driver της καρτας γραφικων . Οταν κανεις φορματ κρατα ενα image (πριν βαλεις οτιδηποτε) , και οταν εχεις προβλημα φορτωνεις το Image , αυτο κανουν ολοι .

Κανεις στην microsoft ή στην nvidia δεν θα ασχοληθει με το προβλημα του mimis13 , ασχολιουνται μονο αν υπαρχουν χιλιαδες αναφορες .

Η microsoft δεν θα σου στειλει πακετο , υπαρχει λειτουργια recovery .

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν κατηγορω τα win 8 , απλα για μενα και κατι εκατομμυρια αλλους θεωρουνται "beta" μεχρι να βγει το sp1 .

που τα έχουν χρησιμοποιήσει εκτενώς φαντάζομαι :P
Δημοσ.

mimis 13, στο Device Manager, τι σου βγάζει στους προσαρμογείς οθόνης; Αν υπάρχει η κάρτα σου εκεί, κάνε δεξί κλικ και κατάργηση εγκατάστασης. Επανεκκίνηση και έπειτα δοκιμάζεις πάλι, εγκατάσταση των νέων drivers.

Δημοσ.

mimis 13, στο Device Manager, τι σου βγάζει στους προσαρμογείς οθόνης; Αν υπάρχει η κάρτα σου εκεί, κάνε δεξί κλικ και κατάργηση εγκατάστασης. Επανεκκίνηση και έπειτα δοκιμάζεις πάλι, εγκατάσταση των νέων drivers.

το έχω κάνει ήδη...

Δημοσ.

συγνώμη για το διπλή δημοσίευση, απλά ήθελα να φανεί η νέα ημερομηνία, αυτή η ανανέωση των windows, ξέρουμε τι επηρεάζει; πρέπει να τα εγκαταστήσω όλα από την αρχή; για να ξέρω αν είναι να προτιμήσω το format. εχτές αγόρασα την combo motherboard αλλά στα ddr3 έχει περιορισμό στα 4 γίγα και εγώ έχω 6.... και θα χρειαστεί να τον φτιάξω τώρα αφού δεν αναβαθμίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...