mimis13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Το πρόβλημα που έχω δεν το έχω ξανασυναντήσει και μάλιστα χωρίς να έχω βρει και λύση στο site της nvidia. μου έβγαλε κάποιο update η κάρτα γραφικών και μιας και ήταν σημαντικό για το crysis 3 που πρόκειται να αγοράσω καθώς έχω και το crysis 1, 2, warhead, wars, είπα να το κάνω. όλα όμως τα προγράμματα έβγαλαν fail και μάλιστα μου απεγκατέστησαν και τα προηγούμενα που είχα από το 310.90!!!! και τώρα δεν έχω drivers. δοκίμασα κάποιες λύσεις από τα φόρουμ της nvidia, έχω στείλει email κανα δύο μέρες τώρα αλλά δεν είχα καμία επιτυχία. τρέχω windows 8 x64 και έχω την PNY Verso GTS250 1GB SDRAM DDR3 όπως γράφει και το πρόγραμμα μου. όποια άλλη πληροφορία θέλετε την παρέχω, αν κάποιος γνωρίζει κάτι να το πει. δοκίμασα: 1. καθαρισμό μητρώου με 3 προγράμματα (iobit advanced system care 6, ccleaner, comodo reg cleaner) 2. απεγκατάσταση από συσκευές υπολογιστή και διαγραφή driver 3. διακοπή λειτουργίας κάρτας και ξανά ανίχνευση υλικού και ενημέρωση από windows update 4. επαναφορά driver από driver genius καθώς είχα κάνει back up 20 μέρες πριν 5. εγκατάσταση 4-5 παλαιών forceware που βρήκα στο filehippo.com δε θυμάμαι να έκανα κάτι άλλο,.. αυτά.
konstantinos77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Πριν δοκιμασεις να βαλεις τους drivers ειχες γυρισει σε καποιο restore point των windows ? Διεκοψες κανενα update ή ειχαν κρασαρει ποτε τα windows και σου εκαναν μονα τους start up και αυτοματη επιδιορθωση ? Μιλαω και για μερες πριν -εβδομαδες...
mimis13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 δεν είπα κάνει ποτέ κανένα από τα παραπάνω... τα windwos βγάζουν ένα σφάλμα που λέει ότι οι παράμετροι της βάσης δεδομένων είναι κατεστραμμένοι ή κάτι τέτοιο.
konstantinos77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Nαι το ξερω οτι δεν ειπες ,εγω σε ρωτησα μη τυχον και δεν το ανεφερες γιατι αυτο δεν εχει αμεση σχεση με την εγκατασταση των οδηγων .Μπορει δηλαδη να σου κρασαραν τα windows 1 μηνα πριν και να εκαναν αυτοματη διορθωση και να μην το συνδυασες ,παιζει ρολο ομως .Προσπαθησες να πας σε καποιο restore point ?
mimis13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 ναι πήγα στο προηγούμενο αλλά δεν έγινε κάτι και δυστυχώς δεν έχει πιο πίσω άλλα σημεία επαναφοράς.... και με συγχωρείς, δεν είχα κάνει ήθελα να πω...
konstantinos77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Aπο την πειρα μου σε 2 παρομοια περιστατικα τοσο στα vista οσο και στα win8 οπου στα 8 ειχα κανει κατι μαλακιες εγω ,ακρη δεν εβγαλα και προχωρησα σε format .Στην περιπτωση των vista θυμαμαι οταν ειχε παρουσιαστει εκεινο το προβλημα οι drivers εμπαιναν μονο αφου εβγαζα τους προηγουμενους αλλιως παρουσιαζε προβλημα ο manager της nvidia. Στην περιπτωση των 8 οπως σου ειπα παρουσιαζε προβλημα οταν πηγαινε να εγκατασταστησει τον 3D controller .Tελος παντων με format λυθηκαν ολα αλλα τωρα δεν ξερω αν εχεις την διαθεση να κανεις το ιδιο .Τρωει σκαλωμα καμια φορα ο manager της nvidia απο ασχετα πραγματα αλλα σχεδον παντα φταιει κατι που εκανες εσυ στα windows.
neokosmitis13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 απλα αναφορικα να πω και εγω πως με την συγκεκριμενη καρτα δεν προκειται να ευχαριστηθεις παιχνιδι (nvidia gts250)..θα σου κολλα ακομα και στο low/medium
Acepower Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Αρχικά απεγκαθιστάς από τον Πίνακα Ελέγχου οτιδήποτε έχει να κάνει με NVidia και έπειτα κατεβάζεις ξανά τους τελευταίους Forceware drivers από το official site, μήπως και αυτοί που κατέβασες αρχικά, τυχαία έγιναν corrupted και κατά την εγκατάσταση, επιλέγεις Custom (Advanced) mode εγκατάστασης και όχι Express (Recommended). Προσοχή στις ονομασίες που μπορεί να διαφέρουν στους εξελληνισμένους drivers. Έπειτα επιλέγεις το Perform clean install κουτάκι, επιλέγεις Next και όλα θα πάνε κατ' ευχήν...
mimis13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 καμία επιτυχία και με αυτό ace power.
Acepower Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Guide (Nvidia) 1. Go to Add/Remove Programs 2. Uninstall all Nvidia associated software (May require several reboots) 3. Reboot the computer and log back into windows as normal 4. Go to folder options and select “show hidden files and folders” The next part of the guide will remove all Nvidia files and folders from the computer. 5. Go to your C drive and remove any “Nvidia” folders if there is any 6. Double click the “Program Data” folder (Normally hidden) and remove all Nvidia folders 7. Go back to C and double click “Program Files” and remove all Nvidia folders 8. Go back to C and double click “Program Files (x86)” and remove all Nvidia folders 9. Go back to C and double click “Users” 10. Access the name of your windows profile and double click “AppData” (Normally hidden) 11. Check the “Local”, “LocalLow” and “Roaming” folders for any Nvidia folders and remove them. 12. Go back to “Users” and check the “Default” folder (Normally hidden) 13. Double click “AppData” (Normally hidden) 14. Check the “Local” and “Roaming” folders for any Nvidia folders and remove them. The next part of the guide will remove registry entries left by the Nvidia drivers. 15. Close everything down and go back to your desktop 16. Click start, then type “regedit”. 17. Click “HKEY_CURRENT_USER” and extend the folder 18. Click “Software” and extend the folder 19. Remove all Nvidia Folders 20. Click “Wow6432Node” and extend the folder (Within the software folder) 21. Remove any Nvidia folders 22. Click “HKEY_LOCAL_MACHINE” and extend the folder 23. Click “SOFTWARE” and extend the folder 24. Remove all Nvidia Folders 25. Click “Wow6432Node” and extend the folder 26. Remove all Nvidia Folders 27. Click “HKEY_USERS” and extend the folder 28. Click “.DEFAULT” and extend the folder 29. Click “Software” and extend the folder 30. Remove all Nvidia folders 31. Click “S-1-5-18” and extend the folder 32. Click “Software” and extend the folder 33. Remove all Nvidia folders 34. Click “S-1-5-21-1632250243-966907716-928185508-1000” and extend the folder 35. Click “Software” and extend the folder 36. Remove all Nvidia Folders 37. Close down regedit and empty your recycle bin 38. Undo the folder options change to hide the hidden folders 39. Reboot 40. Install your AMD/Nvidia drivers and reboot (Remember, if you look in some of the folders mentioned in this guide but don’t have any Nvidia folders, just move to the next appropriate step. This means the uninstall option has removed such files for you. But as we know, the uninstaller still leaves a lot of things behind) Δοκίμασε και αυτή την μέθοδο, για manual απεγκατάσταση, των drivers της NVidia...
mimis13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 κανένα δε βρήκα. άρα είχαν σβηστεί όλα. δεν είχα καμία τύχη όμως. αυτό που βγάζει:
Acepower Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τους 257.21, που έχουν αρκετά διαφορετική αρχιτεκτονική από τους 314.07 και κατόπιν αναβαθμίζεις.
mimis13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τους 257.21, που έχουν αρκετά διαφορετική αρχιτεκτονική από τους 314.07 και κατόπιν αναβαθμίζεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 δεν προετοιμάζεσαι σιγά σιγά να testάρεις τα νέα features των Windows 8? έχουν 2 που μπορούν να βοηθήσουν: Refresh your PC without affecting your files Remove everything and reinstall Windows είναι στα PC Settings, General στη Charm Bar
mimis13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 δεν προετοιμάζεσαι σιγά σιγά να testάρεις τα νέα features των Windows 8? έχουν 2 που μπορούν να βοηθήσουν: Refresh your PC without affecting your files Remove everything and reinstall Windows είναι στα PC Settings, General στη Charm Bar έχω windows 8 από τις 28/10/12 και δεν είχα κανένα πρόβλημα, πρέπει να κάνω reinstall; γιατί αυτό μου επηρεάζει τα προγράμματα της σχολής, εξ ου και δεν έχω προβεί σε format. άσε που θέλω το πάσχα περίπου να πάρω καινούρια mobo gigabyte s775 combo για να βάλω τα άλλα 2 gb που έχω σε ram και κάθονται, οπότε κάπου εκεί το σκέφτομαι να το κάνω. ας πούμε το πρώτο, μου κολλάει να το κάνω που λέει ότι δε θα επηρεάσει τα αρχεία μου. το δεύτερο με αγχώνει το remove και το reinstall.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα