deathclocker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα. Χθες αγορασα το galaxy sIII και αναρωτιομουν μηπως μεσω της εφαρμογης του facebook υπαρχει η δυνατοτητα να μπαινει αυτοματα μια υπογραφη του στυλ -Sent via Galaxy SIII μετα απο καποια δημοσιευση ή ανεβασμα μια εικονας και τα λοιπα.. Ευχαριστω.
parasaser Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 μονο με εφαρμογή γίνετε αυτο. που θα φτιάξεις εσυ ο ιδιος, εκανα το ιδιο οταν ειχα το note 2 και το εβαζα να φαίνεται via Samsung Galaxy Note II δυστυχώς (ή εγω δεν μπορεσα να το βρω) για να φαίνονταν αυτη η υπογραφη επρεπε να εγραφα τα post μου μεσα απο εναν συνδεσμο που επρεπε να ειχα. οσα τα εγραφα απο την αρχικη σελιδα (ακομα και απο το κινητο) εγραφε via mobile τελος δεν μπορεσα να ανεβασω φωτογραφια ή βιντεο youtube με την υπογραφη που ηθελα, παρα μονο απλα σχολια, επίσης οταν σχολιαζες σχολια αλλων δεν εγραφε τιποτα. (*ένα απο τα πραγματα που μου λείπουν απο τα WP το via Windows Phone και το άπαιχτο πληκτρολόγιο+Τ9)
deathclocker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 καταλαβα. πολυ σπαστικο γιατι στα μηνυματα μπορει και βαζει υπογραφη. Μου τη δινει που φαινεται και καλα οτι ανεβηκε απο iOS αυτων που εχουν i-phone και το μοστραρουν.
iMarilina Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 <p>καταλαβα. πολυ σπαστικο γιατι στα μηνυματα μπορει και βαζει υπογραφη.</p> <p>Μου τη δινει που φαινεται και καλα οτι ανεβηκε απο iOS αυτων που εχουν i-phone </p> <p>και το μοστραρουν.</p> Σιγά καλέ μου. Ποιος ειπε οτι το μοστράρουμε; Αφού έτσι ειναι το λογισμικό ρυθμισμένο να λέει όταν κάνεις status update στο facebook μέσω notification center? Ασε που δε λεει sent by iphone 5, απλά ios λέει (που μπορεί να ειναι και 3gs κλπ). Πάντως έχεις πλάκα χιχι Sent from my iPhone using Insomnia
parasaser Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Σιγά καλέ μου. Ποιος ειπε οτι το μοστράρουμε; Αφού έτσι ειναι το λογισμικό ρυθμισμένο να λέει όταν κάνεις status update στο facebook μέσω notification center? Ασε που δε λεει sent by iphone 5, απλά ios λέει (που μπορεί να ειναι και 3gs κλπ). Πάντως έχεις πλάκα χιχι Sent from my iPhone using Insomnia είναι χαζό να γράφει iOS και χαζό είναι που ενώ στέλνεις/ κάνεις comment/post από την επίσημη εφαρμογή facebook και λέει via mobile και παρά μόνο όσα κάνεις μέσω nc λένε iOS ή ανεβάζεις φωτογραφίες από τις ''φωτογραφίες''. άρα εν μέρη ο deathclocker έχει δίκαιο με τα περί μόστρας
iMarilina Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Σιγά καλέ μου. Ποιος ειπε οτι το μοστράρουμε; Αφού έτσι ειναι το λογισμικό ρυθμισμένο να λέει όταν κάνεις status update στο facebook μέσω notification center? Ασε που δε λεει sent by iphone 5, απλά ios λέει (που μπορεί να ειναι και 3gs κλπ). Πάντως έχεις πλάκα χιχι Sent from my iPhone using Insomnia είναι χαζό να γράφει iOSκαι χαζό είναι που ενώ στέλνεις/ κάνεις comment/post από την επίσημη εφαρμογή facebook και λέει via mobile και παρά μόνο όσα κάνεις μέσω nc λένε iOS ή ανεβάζεις φωτογραφίες από τις ''φωτογραφίες''. άρα εν μέρη ο deathclocker έχει δίκαιο με τα περί μόστρας Ναι απλά σου λέω οτι δεν το επιλέξανε οι χρήστες αυτό, έτσι ειναι το σύστημα καλώς ή κακώς. Και ο λόγος που ποστάρουμε πολλές φορές απο την εφαρμογή κάμερας και οχι απο την εφαρμογή φεισμπουκ ειναι γιατι ειναι πιο βολικό και γρήγορο.Το χαζό ειναι να θέλει κάποιος να λέει sent by ΤΑΔΕ κινητό για να κάνει μόστρα ή επειδή κάποιο άλλο κινητό (στη συγκεκριμένη περίπτωση το iOS) λέει το ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ του (ΟΧΙ τη συσκευή).Και ακόμα πιο χαζό το οτι ο λόγος που θέλει να το κάνει είναι επειδή κάποιο άλλο λογισμικό το κάνει Και γω βλέπω πολλούς στο φεισμπουκ που ποστάρουν και λέει via Android. Αρα που ειναι το πρόβλημα ακριβώς; Κι αυτό χαζό ειναι; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα