Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας συμφορουμήτες!

Αντιμετωπίζω εδώ και κάτι μέρες ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου, από τότε που έβαλα μια νέα κάρτα γραφικών (μεταχειρισμένη) παρόλο που έχω περάσει τους κατάλληλους drivers.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι πως αφού bootάρει κανονικά και φορτώνει τα Windows 7, μετά από λίγα λεπτά σταματάει να ανταποκρίνεται (Freeze).

Η κάρτα είναι μια GTS 250 1gb και ξέχασα να αναφέρω πως άλλαξα και τροφοδοτικό και έβαλα αυτό

http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=2574 .

Ευχαριστώ προκαταβολικά, και κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!

Γιώργος.

Δημοσ.

επανέρχεται η μόνο με restart? αυτο στο έκανε απο την πρώτη μέρα που την έβαλες η όταν πέρασες drivers? τρέξε αν μπορείς καμία live διανομή Linux να δεις εμφανίζεται και εκει το πρόβλημα. Την τροφοδοσία της κάρτας την έχει συνδέσει; Είχα παλια μια twintech gts νομίζω έχει ένα 6πινο αλλα δεν είμαι και σίγουρος.

Edit: δοκίμασε και με την παλια αν είχες να δεις μήπως το κανείς παλι.

Δημοσ.

παλια ειχες καμια  αλλη καρτα;  μηπως εμειναν drivers σου βγαζει καθολου  πιξελς οταν κολαει;  

με αλλη καρτα δοκιμασες;  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας!

Λοιπόν, δοκίμασα και την προηγούμενη VGA (8600GT 512MB) και όλα πηγαίνουν ρολόι, παρεμπιπτόντως ακόμα με αυτή είμαι..

Γενικότερα, για μερικά λεπτά όλα καλά και όλα ωραία, άλλα μόλις ξεκινήσεις να περιεργάζεσαι λίγο το pc και ιδιαίτερα όταν πάω να πειράξω λίγο την ανάλυση σε ενα παιχνίδι (Call of duty 4) τότε κολλάνε όλα (Freeze)! Επίσης σε ένα άλλο πάλι παιχνίδι (Need for speed Most wanted του 2005) υπάρχει lag, το οποίο δεν υπάρχει με την 8600.

Οι drivers της 8600 είναι ακόμα εγκατεστημένοι άλλα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό, υπάρχει μήπως κάποια συγκεκριμένη διαδικασία για να αλλάξεις μια VGA κάρτα; Αν ναι, ποια είναι οέο;

Κάπου διάβασα πως μπορεί να υπάρχει πρόβλημα αν έχεις παλιά motherboard. (Gigabyte P31-DS3L)

Υπάρχει τέτοια πιθανότητα στην περίπτωση μου;

Επεξ/σία από super8
Δημοσ.

Παιδιά καμιά βοήθεια;;

Απεγκατέστησα τους παλιούς drivers της 8600 δηλαδή, και έβαλα την καινούργια εγκατέστησα τους καινούργιους drivers και μιας και το πρόβλημα συνεχιζόταν έβαλα πάλι την παλιά κάρτα γραφικών.

Τώρα ο υπολογιστής ξεκινάει κανονικά δεν κολλάει, αλλά όταν ανοίγεις τον υπολογιστή κάνει ένα έντονο ενοχλητικό θόρυβο...

Any help..???

Δημοσ.

μητρική και επεξεργαστή τι φοράει το σύστημά σου;

έχεις να δοκιμάσεις κάπου αλλού την κάρτα;

Επεξεργαστής: Intel core 2 quad Q6600 go

Μητρική: Gigabyte P31-DS3L

μεταχειρισμενη απο που την πηρες?

χαλασμενη στην δωσανε ..

Από έναν τυχαίο από ένα site αγγελιών..

Μα από τη στιγμή που φορτώνει κανονικά και δεν υπάρχει μαύρη οθόνη τι πρόβλημα μπορεί υπάρχει στη κάρτα γραφικών; :/

Δημοσ.

φιλε μου πακετο εφαγες σιγουρα , μπορει να φορτωνει αλλα ειναι ελατωματικη!

κουμπωνει κανονικα πανω στην μητρικη ? την υποστηριζει??

αφου δεν εχεις θεμα τροφοδοσιας κ μητρικης  , βαζεις την παλια κ εισαι οκ ,

τοτε εφαγες πακετακι απ τον τυπο που στην εσπρωξε !

μακαρι να κανω λαθος αλλα ψαξτο κ θα δεις  ..

Δημοσ.

επανέρχεται η μόνο με restart? αυτο στο έκανε απο την πρώτη μέρα που την έβαλες η όταν πέρασες drivers? τρέξε αν μπορείς καμία live διανομή Linux να δεις εμφανίζεται και εκει το πρόβλημα. Την τροφοδοσία της κάρτας την έχει συνδέσει; Είχα παλια μια twintech gts νομίζω έχει ένα 6πινο αλλα δεν είμαι και σίγουρος.

Edit: δοκίμασε και με την παλια αν είχες να δεις μήπως το κανείς παλι.

Μονο με restart...

Οταν περασα τους drivers αν θυμαμαι καλα..

Ναι με 6 pin ειναι συνδεδεμενη

Με την παλια καρτα γραφικων εαν εξαιρεσεις πως απο τη στιγμη που την εβγαλα κ την ξαναεβαλα οταν ξεκιναει το pc ακουυγεται ενα ενοχλητικο "μπιπ" για 1-2 δευτερα, κατα τα αλλα ολα καλα και ολα ομορφα!

φιλε μου πακετο εφαγες σιγουρα , μπορει να φορτωνει αλλα ειναι ελατωματικη!

κουμπωνει κανονικα πανω στην μητρικη ? την υποστηριζει??

αφου δεν εχεις θεμα τροφοδοσιας κ μητρικης  , βαζεις την παλια κ εισαι οκ ,

τοτε εφαγες πακετακι απ τον τυπο που στην εσπρωξε !

μακαρι να κανω λαθος αλλα ψαξτο κ θα δεις  ..

Για το αν κουμπωνει καλα, υποθετω πως ναι. Για το αν παλι την υποστηριζει, δεν το γνωριζω, μια Gigabyte P31-DS3L φοραω..

Δημοσ.

σε PCI-E x16 την φορεσες ετσι ?

και ρευμα απ το τροφοδοτικο της εδωσες σιγουρα  ..

οποτε απατεωνια μυριζομαι φιλε μου ..

Μη γελάσεις! :P

Τι εστί PCI-E x16;

Εχει σχεση με 6pin;

Δημοσ.

γιατι να γελασω καλα κανεις κ ρωτας δεν μπορει να ειμαστε ειδημονες ολοι ..

PCI-E x16 ειναι η μπλε υποδοχη που εχει η μητρικη σου κ κουμπωσες πανω την καρτα! ρευμα απ το τροφοδοτικο της εδωσες φανταζομαι ετσι?

Δημοσ.

Αα ναι κατάλαβα!

Βρήκα τελικά τι έφταιγε!

Το πρόβλημα ήταν οι drivers, είχα εγκατεστημένους τους τελεφταίους (314.07).

Δοκίμασα να εγκαταστήσω πιο παλιούς, που στην  περίπτωση μου χρειαζόμουν την έκδοση 306.97.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας!

Καλή συνέχεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...