Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον μονο στα Nokia ακομα, σε καποιες χωρες λειτουργει και σε υπολοιπα ανεξαρτητα τον κατασκευαστη

Κατάλαβα, Νόκια θα πάρω τελικά :)

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>....ναί, το CoPilot δουλεύει κανονικά, ακόμα και όταν ειναι απεργοποιημένη η χρήση δεδομένων (πχ 3G, 4G/LTE) αρκεί να έχεις ανοιχτό μονο το GPS του smartphone.</p>

<p> </p>

<p>     Επίσης είναι διαθέσιμο σε όλα τα Android phones <strong>(σίγουρα απο Gingerbread 2.3 και πάνω)</strong> μέσω του Google Market, τόσο η free έκδοση (δεν είναι trial/ δεν έχει ημερομηνία λήξης) όσο και η full/ επί πληρωμή έκδοση.</p>

<p> </p>

<p>     Η μόνη διαφορά των δύο εκδόσεων είναι ότι στην full έχεις κ φωνητική καθοδήγηση.</p>

<p> </p>

<p>και τέλος, ακόμα και στο Samsung Galaxy S.plus<strong>(512ram</strong>) λειτούργησε αψογα</p>

Δεν υπάρχει δωρεάν εκδωση του copilot!

Sent from my Nexus 7 using Insomnia

Δημοσ.

Παιδιά όλοι κάνετε ένα λάθος μεγάλο! Μην συγκρίνετε μνήμες ραμ και επεξεργαστές όταν μιλάτε για διαφορετικά λογισμικά! Πχ lumia και S3! Γιατί άλλες είναι οι απαιτήσεις κάθε λογισμικού! Οπότε καλό είναι να μιλάμε για το λογισμικό, την κάμερα και τα υλικά κατασκευής κάθε κινητού και φυσικά την τιμή του!

Sent from my Lumia 800

Δημοσ.

Άντε πάλι τα ίδια... Οι απαιτήσεις του κάθε λογισμικού είναι χαρακτηριστικά του λογισμικού και ναι, μπορούν να συγκριθούν. Αν το android θέλει 2GB RAM για να τρέξει smooth και τα windows phone 256ΜΒ, ναι, είναι θέμα λειτουργικού, και καλύτερη διαχείρηση μνήμης κάνουν τα windows phone.

Οπότε, καλό είναι να μιλάμε ουσιαστικά και όχι στον αέρα. ;)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει δωρεάν εκδωση του copilot!

Sent from my Nexus 7 using Insomnia

χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος, μάλλον έχεις δίκιο, όλες οι εφαρμογές του εκδότη δείχνουν να είναι επι πληρωμή πλέον....

επείδή το έχω κατεβάσει και το χρησιμοποιώ πάνω απο ένα χρόνο, όταν ήταν εντελώς free  ...μάλλον είμαι απο τους τυχερούς, τι να πω!?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος, μάλλον έχεις δίκιο, όλες οι εφαρμογές του εκδότη δείχνουν να είναι επι πληρωμή πλέον....

επείδή το έχω κατεβάσει και το χρησιμοποιώ πάνω απο ένα χρόνο, όταν ήταν εντελώς free  ...μάλλον είμαι απο τους τυχερούς, τι να πω!?!

Ίσως δόθηκε στις αρχές σαν δωρεάν και μετα να μπήκαν οι τιμές και όσοι προλαβαν πρόλαβαν!

Τέλος πάντων, έτσι κι αλλίως σα κύπριος δε κοιταω ποτε τα Nokia και για wp smartphone κοιταω τα HTC,προς το παρόν!Ελπίζω φυσικά οτι η HTC θα πατοσει και φέτος και έτσι θα αρχισει να προσφέρει υπηρεσίες του τύπου locations,δωρεάν για να μη το κλείσει το μαγαζάκι της!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

....γιατί, οι Κυπριοι είναι πλακωμένοι με τους Φιλανδούς (Νokia)?????

Καλή η σκέψη σου αλλά εγώ νομίζω ότι η HTC μετά την ανακοίνωση του Οne και παρά την υψηλή τιμή που θα το διαθέσει, θα πάρει κατά πολύ τα πάνω της, στο Android κομμάτι πάντα, επειδή η συσκευή 'καίει'!

Ελπίζω να σου κάτσει πάντως για WP και free πλοήγηση via HTC.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα ξέρει κανένας να μου πεί πότε θα κυκλοφορήσει το Nokia Lumia 620?

Eπίσημα;

Kαι 2) Αν μπορείς να αλλάξεις την μπαταρία του;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εδω και μερικες μέρες είμαι κατοχος ενος lumia 800 ...

η χρήση που του κάνω ειναι πολύ ερασιτεχνικη...

μηνηματα, εμαιλ, φωτογραφιες , κλπ ....τιποτα το ιδιαίτερο ...

πολύ ομορφο κινητο, μου έκανε εντυπωση η θηκη που ειχε μέσα και το γεγονός ότι με που έβαλα την σιμ καρτα μέσα κατέβασε έναν χαρτη της γερμανιας και έχω πλεον και gps χωρις να το ξέρω πριν το αγοράσω ...!!!

το συνδεσα με τον υπολογιστη και κατεβασε και ένα update 7.10 και κατι ψιλά , δεν τα συγκρατησα .....

πάντως για 200 ευρω κινητο ειναι πολύ πρωτο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...