Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

At the end of the day... που λένε οι "φίλοι" μας οι Αμερικάνοι... και το βρίσκω σωστό...

Με το κινητό μου καταλήγω απλά να παίρνω τηλέφωνα, να στέλνω μηνύματα, να ελέγχω κάτι στα γρήγορα στο internet να στέλνω και να παίρνω κανα email... άντε να βγάλω και ένα βίντεο ή μια φώτο και θέλω αυτά τα βασικά να τα κάνω γρήγορα...

Και με όποια επαφή είχα με iPhone ή WP ήταν πολύ ευχάριστη εμπειρία... είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με το 610 της Nokia γιατί ενώ από Hardware Stats δεν είναι κάτι το τρομερό, δουλεύει άψογα!!!

Αντίστιχο iPhone δεν υπάρχει οπότε μπορώ να το συγκρίνω μόνο με τα αντίστοιχα android που πραγματικά σέρνονται μπροστά του...

Άσε που στα 200€ (τιμή του 610) δεν βρίσκεις κάτι ποιοτικό σε android όλες οι συσκευές είναι κακοφτιαγμένες και συνήθως να τρέχουν adroid 2.3 το οποίο έχω και εγώ στο κινητό και σέρνομαι σαν την κάμπια στο πεζοδρόμιο...

Πραγματικά έχω βαρεθεί να περιμένω 2-3 δευτερόλεπτα για να πάω στις επαφές...

Άλλα 2-3 δευτερόλεπτα να από τη στιγμή που θα πατήσω κλήση να ξεκινήσει η διαδικασία και για να μην πω όταν θέλω να γράψω μήνυμα ή να βγάλω μια φώτο...

Εν κατακλείδι δεν με ενδιαφέρουν τα stats αν το κινητό μπορεί να κάνει ότι ζητάω γρήγορα χωρίς περιτές καθυστερήσεις...

200 ευρώ είχε το ideos x5 πριν 2 - 3 χρόνια και είναι καλύτερο του 610

Δημοσ.

To Android είναι ένα λειτουργικό που βασίζετε Πρώτα στις δικές του λειτουργίες και μετά στις εφαρμογές των Developer και είναι το πιο Δημοκρατικό μιας και σε αφήνει να κάνεις τα πάντα με τα δεδομένα σου (Αποστολές - λήψεις , αντιγραφές , διαγραφές κτλπ) και μπράβο του.

Ακριβώς, επειδή βασίζεται ΠΡΏΤΑ στις "δικές" του δυνατότητες, γι'αυτο, όταν πάρεις nexus προιον,το πρώτο πράγμα που κανεις είναι να αλλαξεις τον launcher, επειδή ο default, δε παλευεται!;)
  • Like 2
Δημοσ.

Θεωρητικά υποστηρίζετε ολοι την ΝΟΚΙΑ ομως δυστηχως.. 

Η αλήθεια είναι αυτη. 

Το 920 δεν εχει ερθει ακομη στην ελλαδα, και οταν ερθει σε κανενα μηνα θα κανει 680 ευρω. Χρηματα με τα οποια παιρνεις πλεον τουλαχιστον 3-4 καλυτερες συσκευες.. 

Το 820 κανει 530 ευρω, για ονομα του θεου. Με αυτα τα χρηματα παιρνεις S3. 

Για απο εκει και κατω, δεν εχω γνωμη. Σιγουρα παντως δεν θα εδινα 400+ ευρω για 512 μνημη. 

Δυστηχως η ΝΟΚΙΑ στην αναγκη της πανω, επεσε στην Microsoft, η οποια με το WP8 εκανε μια καλη κινηση, ΑΛΛΑ ειναι ακομη σε πολυ πρώιμο  σταδιο. Οσοι το εχουν δουλεψει, το καταλαβαίνουν οτι έναντι του  Android υπολείπεται.. Καλο flow, διαχειρηση μνημης κτλ, αλλα...  

Και γιατι να τα παρεις απο Ελλαδα δοκιμασε να τα παρεις απο Γερμανια πχ ειναι αλλη τιμη εντελως..Πιστεψε με δεν υπολειπεται καθολου του android σε κανενα σημειο απλα πραγματα τα αναβεις πρωτη φορα και δουλευει απο τοτε κανονικα οπως το ios,το μοναδικο πραγμα που μου αρεσε στο Ios ηταν αυτο οτι δουλευει...

Δημοσ.

Βλέπω πως γίνεται μεγάλο θέμα απο τους "android fan" τα 512 ram των wf.... Γατάκια  έχω Lumia 800 7.8, το οποίο το πήρα 180 euro, και γενικά το βρίσκεις γυρω στο 200αρι... Ειμαι υπερευχαριστημένος σε όλα του! Η διαχείριση μνήμης άψογη, κωλύματα απολύτως τπτ! Ουτε το παραμικρό  όσο και να το ζορίσεις  οτι και να κανείς  Και στην τελική αυτο μετράει .. To μεγαλύτερο ποσοστό των android κάτω απω 350 euro, η θα κολαει, η θα αργεί  η θα κατεβάζει την μπαταρία αμάσητη που λέμε... Οπότε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί... Αν κάποιος θέλει να βλέπει 1 και 2 giga ραμ και να χερεται με το νουμερο και μονο, με γεια του με χαρά του :)

• Like 10
Δημοσ.

Βλέπω πως γίνεται μεγάλο θέμα απο τους "android fan" τα 512 ram των wf.... Γατάκια  έχω Lumia 800 7.8, το οποίο το πήρα 180 euro, και γενικά το βρίσκεις γυρω στο 200αρι... Ειμαι υπερευχαριστημένος σε όλα του! Η διαχείριση μνήμης άψογη, κωλύματα απολύτως τπτ! Ουτε το παραμικρό  όσο και να το ζορίσεις  οτι και να κανείς  Και στην τελική αυτο μετράει .. To μεγαλύτερο ποσοστό των android κάτω απω 350 euro, η θα κολαει, η θα αργεί  η θα κατεβάζει την μπαταρία αμάσητη που λέμε... Οπότε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί... Αν κάποιος θέλει να βλέπει 1 και 2 giga ραμ και να χερεται με το νουμερο και μονο, με γεια του με χαρά του :)

Επισης υπαρχει και το αλλο αυτοι που δεν εχουν πιασει ποτε wp στα χερια τους και γκρινιαζουν ειτε για την ραμ ειτε για το οτιδηποτε και αυτοι που πηραν wp και εμειναν ευχαριστημενοι και δεν το αλλαζουν εγω δεν εχω ακουσει καποιον που ασχοληθηκε παρα πολυ με wp να εχει παραπονα.Οπως εγω ειχα το mozart και μετανιωσα οικτρα που πηρα iphone.

• Like 1
Δημοσ.

Επισης υπαρχει και το αλλο αυτοι που δεν εχουν πιασει ποτε wp στα χερια τους και γκρινιαζουν ειτε για την ραμ ειτε για το οτιδηποτε και αυτοι που πηραν wp και εμειναν ευχαριστημενοι και δεν το αλλαζουν εγω δεν εχω ακουσει καποιον που ασχοληθηκε παρα πολυ με wp να εχει παραπονα.Οπως εγω ειχα το mozart και μετανιωσα οικτρα που πηρα iphone.

Ποτέ δεν είναι αργά τέκνον μου. Μπορείς πάντα να γυρίσεις από τη σαπιομήλο εταιρία. Αφού το κατάλαβες, αυτό έχει σημασία.

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγω έχω windows phone 8 εδω και κανα μήνα και μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η εξτρά ραμ δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα, όλα δουλεύουν ρολόι και απο εφαρμογές δεν νιώθω να μου έχει λείψει κάτι.

Καλά θα κάνουν να δοκιμάσουν και άλλοι πριν κρίνουν με βάση το hardware γιατί το κινητό δεν είναι PC. Μιλάμε για συσκευές με συγκεκριμένο λογισμικό που έχουν την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν καλύτερα τους διαθέσιμους πόρους, ακριβώς όπως οι κονσόλες.

Αν μπορώ να τρέχω Win7 (desktop) με 1gb RAM, σημαίνει πως κάτι πάει λάθος με το Android.

Δημοσ.

Ποτέ δεν είναι αργά τέκνον μου. Μπορείς πάντα να γυρίσεις από τη σαπιομήλο εταιρία. Αφού το κατάλαβες, αυτό έχει σημασία.

Απο τοτε που το πηρα το ειχα καταλαβει απο το ipad απλα ηθελα να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη για το ios...Θα μου πεις σιγα την διαφορα αλλα ναι η δοκιμη και η χρηση σε πειθει.

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς που υπάρχουν άτομα που δεν γουστάρουν το android, γιατί έχει καταντήσει αηδία αυτό το θέμα. Νομίζουν κάποιοι ότι smartophone = android.

Άπό την άλλη, εγώ ελπίζω να βγάλουν κανα feature phone της προκοπής

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ παιδιά έχω το 620 εδώ και ένα μήνα περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!Ναι έχει κάποιες ελλείψεις αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα(ψέματα ίσως με το 920)!Το κινητό είναι όντως value for money και δεν το ήδα να κολώνει πουθενά!Επίσης το market του εμπλουτίζεται σχεδόν καθημερινά!

Δημοσ.

Παιδιά και εμένα μου αρέσουν τα Nokia και τα Windows Phone απλά σπάστηκα για το άδειασμα που μας έκαναν και πέθαναν τα wp7.5 λίγους μήνες αφού τα αγοράσαμε και δεν τα υποστήριξαν όσο έπρεπε. Το λειτουργικά καλό είναι, δεν υπολείπεται του ανταγωνισμού ενώ είναι πιο ελαφρύ από το Android. Η υποστήριξη είναι τραγική πάντως. Όχι μόνο από 3d parties που δεν θέλουν να επενδύσουν σε ένα άδειο οικοσύστημα αλλά και από την ίδια τη Microsoft....Πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Nintendo. Για όνομα του θεού φτιάξτε εφαρμογές ΟΛΑ τα franchise της Microsoft. Πληρώστε για αποκλειστικές εφαρμογές, προπληρώστε τις... και δώστε στους ιδιοκτήτες του instagram ΟΤΙ ζητήσουν για να φτιάξουν επιτέλους μια παλιοεφαρμογή έλεος δηλαδή!! Γιατί δεν αγόρασε η Microsoft την Instagram anyway; H Microsoft ΔΕΝ έχει τις ποιοτικές εφαρμογές που χρειάζεται και αποκλειστικά της πλάκας. Κρίμα. Τώρα για να είμαι ON THE TOPIC. Θα αγοράσω ένα από τα δύο σε τιμή γύρω στα 200 ευρώ φαντάζομαι οταν στρώσει το Windows Store.

Δημοσ.

Οποιο απο τα δυο αυτα μοντελα εχει amoled οθονη, θα το αγορασω.

Αλλιως θα παρω το 820 που εχει σιγουρα

Τωρα εχω το lumia 800 και ειμαι υπερευχαριστημενος

Δημοσ.

Το μόνο κακό στα windows phone, που δεν μπορώ να το καταλάβω, είναι οι ΜΕΓΑΛΟΙ τίτλοι π.χ. Παιχνιδια. που καμιά φορά δεν χωράνε στην οθόνη και κόβεται το κείμενο.

Whyyyy???

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...