takhs_TAKHS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) ξέρω αυτό το πρόγραμμα http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads και θέλω να εγκαταστήσω ένα αντιστοιχώ πρόγραμμα για ubuntu 12.10 είτε από το κέντρο λογισμικού ubuntu είτε να κατεβάσω ένα πρόγραμμα το οποίο να έχει κατάληξη deb η κάποια άλλη παρόμοια κατάληξη που να εκτελείτε σε ubuntu για να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσω το wine η κάτι αντιστοιχώ του για τι μετά μπορεί να μην μπορώ να το απεγκαταστήσω, συγκεκριμένα θέλω να ανοίξω αρχεία rmt και img και δεν θέλω να τα μετατρέψω σε άλλο αρχείο πχ iso θέλω να τα ανοίξω έτσι όπως είναι Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2013 από takhs_TAKHS
jim_p Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Το acetoneiso ή το furiusisomount, μονο που δεν ξερω να σου πω αν ανοιγουν .rmt γιατι πρωτη φορα το ακουω
martinoff Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εάν είναι android rom με nandroid, εάν είναι απο κάποιο stb dvb με το ext2explore η μπορείς να δοκιμασίες να το κανεις mount με mount -o loop file.img path
takhs_TAKHS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 θέλω ένα πρόγραμμα που να μιμούμενοι εικονικό CD / DVD drives και να τα ανοίξω έτσι δεν έχω cd η dvd να τα αντιγράψω θέλω ένα πρόγραμμα που να μιμείστε την συσκευή cd player αυτό κάνει το daemon tools άλλα είναι για windows εγώ θέλω για ubuntu 12.10
martinoff Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 δεν θες πρόγραμμα, είναι native στο linux mount -o loop
takhs_TAKHS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 δεν κατάλαβα την ερώτηση σου βασικά τι εννοεις όταν λες είναι native στο linux .Εγώ θέλω ένα πρόγραμμα που να μην χρειαζετε να χρησιμοποιήσω το τερματικό θέλω να είναι σε γραφικό περιβάλλον για τι δεν ξέρω και πολλά από προγραμματισμό
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 http://www.ossdoc.com/2013/01/creating-virtual-cddvd-drive-on-ubuntu.html
chek2fire Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Το να τρέξεις μια εντολή σε κονσόλα για να κάνεις mount ένα iso δεν θέλει και γνώσεις προγραμματισμού ούτε νομίζω χρειάζετε να μπεις στην διαδικασία για εγκατάσταση νέου προγράμματος.
martinoff Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 δεν κατάλαβα την ερώτηση σου βασικά τι εννοεις όταν λες είναι native στο linux .Εγώ θέλω ένα πρόγραμμα που να μην χρειαζετε να χρησιμοποιήσω το τερματικό θέλω να είναι σε γραφικό περιβάλλον για τι δεν ξέρω και πολλά από προγραμματισμό δεν υπάρχει ερωτηματικό κάπου, άρα δεν σε ρωτάω σου λέω ότι δεν χρειάζεται 3d party software/πρόγραμμα το κάνει το ίδιο το λειτουργικό/Linux αλλά και πρόγραμμα σου βρήκε ο tr3quart1sta η κονσόλα δεν είναι μόνο για προγραμματισμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα