Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα κανα 2 προτάσεις για λαπτοπ για κοπέλα που είναι στο χημικών μηχανικών. Γενικά είναι πολύ Light χρήση εκτός σκέφτομαι και αν έχει κανένα CAD η σχολή και εκεί ζορισει το πράμα.

Προς το παρόν κοιτάω από τις προσφορές αυτό http://www.insomnia.gr/topic/469232-lenovo-z580-i56g1tbgt635m-599-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%BA%CF%89%CF%84%CF%83%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82/

Περιμένω απόψεις.

Δημοσ.

μην ανοιγω και εγω καινουργιο θεμα ...ψαχνω και εγω λαπτοπ γυρω στα 600-700 ευρω ! βλεπω οτι προτεινεται σε καποια thread  αυτο http://www.skroutz.gr/s/2524217/Dell-Inspiron-15R-5520-i5-3210M-4GB-500GB-W8.html  ..ψαχνοντας στο πλαισιο βρηκα και αυτο  εδω  http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Toshiba-Satellite-C855-1QD-Red-PSCBYE-00F006GE.htm  στα ιδια χρηματα κ με τα ιδια χαρακτηριστικα... υπαρχει καποια διαφορα μεταξυ των 2 ή μονο ο κατασκευαστης ? το λαπτοπ θα ειναι για light χρηση(office,movies,internet) οπως και του kamui,γνωριζω οτι μπορω να βρω και με λιγοτερα χρηματα για αυτη την χρηση αλλα θελω να κρατησει καποια χρονια! περιμενω και εγω αλλες προτασεις ! ευχαριστω!

Δημοσ.

kamui  εφόσον διαβάζεις το θέμα των προσφορών, θα διάβασες και για την προβληματική κάρτα δικτύου του Z580. Επειδή είναι και για κοπέλα, αστο καλύτερα, γιατί μετά θα σου γκρινιάζει....εγώ πάντως θα γκρίνιαζα.

Kousman Τα δυο λαπτοπ που δείχνεις δεν έχουν ίδια χαρακτηριστικά. Διαφέρουν στην κάρτα γραφικών, με ανώτερη εκείνη του dell.

Αφου όμως δεν παίζεις παιχνίδια, δεν θα καταλάβεις την διαφορά κατά την χρήση του.

Και επειδή σε αυτά τα χρήματα γίνονται εδώ και μέρες οι ίδιες προτάσεις, καλύτερα να διαβάσετε το θέμα Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/476901-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BB%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%80/">ΑΥΤΟ

Δημοσ.

το πρόβλημα με όλα τα παραπάνω ,που δεν ξεκαθάρισα και εγώ σωστά από την αρχή, είναι πως είναι γύρω στα 700 ευρώ. τα +90 ευρώ διαφορά των προτάσεων σας θα τα προτιμούσα για επέκταση εγγύησης και καμιά τσάντα-ποντίκι

Δημοσ.

το samsung είναι πιο οικονομικό έχει 2 χρόνια εγγύηση και τα 4GB επιπλέον κοστίζουν 20€ , δεν νομίζω ότι είναι καμιά τρελή προσφορά το lenovo από το amazon

Δημοσ.

Αν θεωρησουμε οτι αναβαθμισεις το samsung σε 8GB RAM, βγαινουν και τα δυο σχεδον 600 ευρω. Το συν του samsung απεναντι στο lenovo ειναι τα 2 χρονια εγγυηση. Τα συν του lenovo ειναι διπλασιος σκληρος δισκος, καλυτερη καρτα γραφικων, δυο θυρες usb 3.0 (εναντι καμιας του Samsung). Τελος, η οθονη του Samsung ειναι matte και του lenovo glossy, οποτε αναλογα με τις προτιμησεις σου, διαλεγεις και παιρνεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν θεωρησουμε οτι αναβαθμισεις το samsung σε 8GB RAM, βγαινουν και τα δυο σχεδον 600 ευρω. Το συν του samsung απεναντι στο lenovo ειναι τα 2 χρονια εγγυηση. Τα συν του lenovo ειναι διπλασιος σκληρος δισκος, καλυτερη καρτα γραφικων, δυο θυρες usb 3.0 (εναντι καμιας του Samsung). Τελος, η οθονη του Samsung ειναι matte και του lenovo glossy, οποτε αναλογα με τις προτιμησεις σου, διαλεγεις και παιρνεις. 

Παίζει με samsung κάνα κουλό αν το ανοίξω να βάλω μνήμες να μου ακυρώσουν την εγγύηση?

Δημοσ.

Παίζει με samsung κάνα κουλό αν το ανοίξω να βάλω μνήμες να μου ακυρώσουν την εγγύηση?

Πριν δυο μήνες το ρώτησα αυτό στην samsung, όταν ενδιαφέρθηκα για ένα laptop.

Μπορεί να έπεσα και σε άσχετο βέβαια. Κάνε ένα τηλέφωνο και εσύ για μια ερώτηση, δεν στοιχίζει κάτι.

Πάντως αυτό που μου είπανε είναι ότι:

Χάνεις εγγύηση αν αναβαθμίσεις την μνήμη και τον σκληρό μόνος. Επιτρέπεται βέβαια, αν το κάνει η αντιπροσωπεία, αλλά δεν ρώτησα αν χρεώνει την εργασία.

Επίσης, χάνεις εγγύηση αν αλλάξεις λειτουργικό. Αν δηλαδή δεν σου αρέσουν ή δεν σε βολέψουν τα win8, θα πρέπει να κάνεις υπομονή για δυο χρόνια.

Δημοσ.

Οι οδηγίες υπάρχουν, γιατί μετά την λήξη της εγγύησης, μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θελήσεις και θα ανατρέξεις στο manual για να δεις το πως.

Πάντως πρέπει να ισχύει τελικά, αυτό που μου είπαν, γιατί τώρα διάβαζα σε άλλο θέμα, ποστ του xristoforos89 που έλεγε το ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...