Pianomusic Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδακια μπορειτε να με διαφωτισετε για το πως μετρανε τα μορια για αγγλικη φιλολογια στις πανελληνιες ?
Muchacho Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Κανονικα δινεις ολα τα μαθηματα +τα αγγλικα,και περνεις μορια και απο εκει.Ο συντελεστης νομιζω ειναι το 2 αρα το μεγιστο που μπορεις να βγαλεις ειναι συνολο 24.000 μορια συνολο..Απο οσο θυμαμαι για να παρεις τα προσθετα μορια απο το ειδικο μαθημα πρεπει να γραψεις τουλαχιστον 10 στα αγγλικα..
Pianomusic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ναι αλλα αν δεν πας να το δωσεις δεν μηδενιζεσαι !! Εγω εχω ακουσει οτι αν γραψεις 19 στα αγγλικα και πχ χαμηλα στα υπολοιπα (αρχαια, εκθεση, κλπ) περνας....
BadBoy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ναι αλλα αν δεν πας να το δωσεις δεν μηδενιζεσαι !! Εγω εχω ακουσει οτι αν γραψεις 19 στα αγγλικα και πχ χαμηλα στα υπολοιπα (αρχαια, εκθεση, κλπ) περνας.... Όπως είχα περάσει εγώ δηλαδή, με μέτριους βαθμούς σε αρχαία και λατινικά (όχι χαμηλά, με χαμηλά δεν περνάς) και 19 στα αγγλικά. Αν δεν πας να δώσεις τα αγγλικά δε μπορείς να περάσεις στην Αγγλική. Υπάρχει και ο άλλος τρόπος να περάσεις που τον έκαναν αρκετοί (αρκετές καλύτερα να πω), πολύ υψηλές βαθμολογίες στα κυρίως μαθήματα και ίσα ίσα ένα 10-11 στα αγγλικά. Έβλεπα μέσα στη σχολή κάτι άτομα επιπέδου lower το πολύ και ήθελα να βγάλω τα μάτια μου με αυτά που έλεγαν/έγραφαν. 1
Pianomusic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Όπως είχα περάσει εγώ δηλαδή, με μέτριους βαθμούς σε αρχαία και λατινικά (όχι χαμηλά, με χαμηλά δεν περνάς) και 19 στα αγγλικά. Αν δεν πας να δώσεις τα αγγλικά δε μπορείς να περάσεις στην Αγγλική. Υπάρχει και ο άλλος τρόπος να περάσεις που τον έκαναν αρκετοί (αρκετές καλύτερα να πω), πολύ υψηλές βαθμολογίες στα κυρίως μαθήματα και ίσα ίσα ένα 10-11 στα αγγλικά. Έβλεπα μέσα στη σχολή κάτι άτομα επιπέδου lower το πολύ και ήθελα να βγάλω τα μάτια μου με αυτά που έλεγαν/έγραφαν. Ααααα καταλαβα.... Να ρωτησω.... εγω εχω παρει προφισενσυ και λοουερ βοηθαει πουθενα ???
BadBoy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ααααα καταλαβα.... Να ρωτησω.... εγω εχω παρει προφισενσυ και λοουερ βοηθαει πουθενα ???Αν εννοείς άμεσα, όχι δε μετράει σε κάτι σαν χαρτί. Έτσι και αλλιώς τα αγγλικά της σχολής από ένα σημείο και μετά είναι ανώτερα από οποιοδήποτε Proficiency.
Pianomusic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Αν εννοείς άμεσα, όχι δε μετράει σε κάτι σαν χαρτί. Έτσι και αλλιώς τα αγγλικά της σχολής από ένα σημείο και μετά είναι ανώτερα από οποιοδήποτε ProfiΑχα!! Οκ... κι οταν λες μετρια στα υπολοιπα εννοεις 16, 17 ??
dimitsos12 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σας.Είμαι 24 ετών και μετά από 4 χρόνια παραμονής στη σχολή του χημικού Αθήνας, αποφάσισα να πάρω διαγραφή. Ο λόγος είναι ότι δε μου άρεσε καθόλου τελικά το τμήμα και οι καθηγητές ήταν μερικώς έως παντελώς αδιάφοροι. Έτσι, μετά από τόσα χρόνια, αποφάσισα να ξαναδώσω πανελλαδικές για να περάσω σε ένα άλλο τμήμα, έτσι ώστε να μπορέσω να σπουδάσω κάτι.Αποφάσισα να μπω στο τμήμα της Αγγλικής Φιλολογίας Αθήνας.Παρότι μπήκα στο site της σχολής, μου έχουν μείνει μερικές απορίες.Θα ήθελα, αν έχετε φυσικά κι εσείς χρόνο και προθυμία, να μου απαντήσετε σε μερικές κρίσιμες για μένα ερωτήσεις:1.Είναι εύκολο το τμήμα της Αγγλικής Φιλολογίας?? Πώς είναι τα μαθήματα?? Εύκολα?? Δύσκολα??2.Πώς είναι οι καθηγητές εκεί μέσα?? Γιατί στο χημικό ήταν τελείως για τα πανηγύρια.3.Έχει καταργηθεί η μεταφραστική εργασία στη σχολή σας?? Χρειάζονται προαπαιτούμενες γνώσεις στο τμήμα ή αρχίζετε τα Αγγλικά από πολύ χαμηλό επίπεδο?? Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει το Proficiency. Στο παρελθόν, είχα πάρει μία μέθοδο εκμάθησης αγγλικών την οποία ξεφύλισα για λίγο και όταν την πρωτοείδα, μπορώ να πω ότι μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα γλώσσα και στη γραμματική και στο συντακτικό!!!4.Πιστεύετε ότι αξίζει να ξαναδώσω πανελλήνιες για να γίνω φιλόλογος της Αγγλικής?? Βλέπετε, παρότι ήμουν από θετική κατεύθυνση, στα φιλολογικά ήμουν πάντα πολύ καλός και ειδικά στη γραμματική των αρχαίων, αλλά και στην έκθεση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Δημήτρης Παπαδημητρίου
MariaCtr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Είμαι 2α λυκ θεωρητική κατεύθυνση ...Ποια μαθήματα θα πρέπει να δώσω για αγγλική φιλολογία;
idomeneas7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ειδικό μάθημα Αγγλικά και τα υπόλοιπα κανονικά όπως θα έδινες. Δεν ξέρω τι έχει γίνει τώρα, εμείς δίναμε της κατεύθυνσης, τα κοινά και ένα επιλογής (εγώ είχα πάρει βιολογία, δεν θυμάμαι τι άλλα είχε στην επιλογή).
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι σίγουρο λόγω πολύ πιθανής αλλαγής του συστήματος.
idomeneas7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Στη χρονιά μου ήταν υποχρεωτικό το ειδικό μάθημα να δηλωθεί τον Φεβρουάριο πάντως. Τι εννοείς να αλλάξει το σύστημα, να μπαίνεις χωρίς το ειδικό μάθημα?
kaliakman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Είμαι 2α λυκ θεωρητική κατεύθυνση ...Ποια μαθήματα θα πρέπει να δώσω για αγγλική φιλολογία; Γιατί δεν ρωτάς στο σχολείο σου? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Στη χρονιά μου ήταν υποχρεωτικό το ειδικό μάθημα να δηλωθεί τον Φεβρουάριο πάντως. Τι εννοείς να αλλάξει το σύστημα, να μπαίνεις χωρίς το ειδικό μάθημα? Για τα ποσά μαθήματα θα δίνουν και πολλά άλλα. Γενικώς σχεδιάζουν ολοκληρωτική αλλαγή των πανελληνίων.
dramaqueencrisis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 30/1/2017 στις 9:52 ΜΜ, MariaCtr είπε Είμαι 2α λυκ θεωρητική κατεύθυνση ...Ποια μαθήματα θα πρέπει να δώσω για αγγλική φιλολογία; Απο ολα αυτα που εχω δει, πρεπει να δωσεις ολα τα μαθηματα της θεωρητικης συν τα αγγλικα, αν και τα αγγλικα μετρανε πιο πολυ απο τα υπολοιπα Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από dramaqueencrisis
Προτεινόμενες αναρτήσεις