Προς το περιεχόμενο

Planet: UE46D5500 €499 και UE46D6530 €699

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια η 6530!.... Αν και δεν ειναι οι καλυτερες προσφορες που εχουν παιξει γενικα για τηλεορασεις, νομιζω ειναι αρκετα καλες.

αν δεις το σκρουτζ, οι τιμές ειναι παρα πολυ καλές

Δημοσ.

Ωραια η 6530!.... Αν και δεν ειναι οι καλυτερες προσφορες που εχουν παιξει γενικα για τηλεορασεις, νομιζω ειναι αρκετα καλες.

Συγγνωμη δηλαδη

Μιλαμε για αυτες τις τηλεορασεις;

http://www.skroutz.gr/s/330427/Samsung-UE46D6530-46.html?keyphrase=ue46D6530

και δεν ειναι καλη προσφορα; 500-600 ευρω κατω; αντε και 300 κατω απο την αρχικη τιμη εκει

Δημοσ.

αν δεις το σκρουτζ, οι τιμές ειναι παρα πολυ καλές

Συγγνωμη δηλαδη

Μιλαμε για αυτες τις τηλεορασεις;

http://www.skroutz.gr/s/330427/Samsung-UE46D6530-46.html?keyphrase=ue46D6530

και δεν ειναι καλη προσφορα; 500-600 ευρω κατω; αντε και 300 κατω απο την αρχικη τιμη εκει

Eχετε χαζεψει;;;

• Like 3
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι εκθεσιακά... Συνήθως τα εκθεσιακά είναι χωρίς κουτί, για να βλέπεις τι παίρνεις, και όχι πάνω από 1-2 τεμάχια. Επιπλέον είναι σε ειδικό section του market, οπότε ο φίλος μας θα το είχε προσέξει/σχολιάσει! Εδώ φαίνεται να είναι στα κουτάκια τους (και παραπάνω από ένα)... Μάλλον για ξεστοκάρισμα για να κλείσουν τον μήνα μου φαίνεται! 

Αν κάνω λάθος, sorry για όποιον κάνει τον κόπο και πάει! :D

Δημοσ.

Πρέπει να είχε τουλάχιστον δυό από την 5500.  Την άλλη δεν πρόσεξα γιατί με τράβαγε το μικρό στα ποδήλατα που είναι δίπλα.

Στα εκθεσιακά είχε ταμπελάκι που το ανέφερε.  Είχε και άλλα ηλεκτρονικά με -29% (σκούπες, ηχειάκια κλπ).

Δημοσ.

Καλες TV.... ΑΛΛΑ μιλαμε για μοντελα  2ετιας ειδικα η 6530 (επειδη την κοιταζα εκεινη την περιοδο για αγορα) μην κολλατε στις τιμες που εχουν στο σκρουτζ

στο σκρουτζ η χαμηλοτερη τιμη για την 6530 ειναι 1.321 και το Carrefour την εχει αρχικη  995 ( - 325 ευρω)

• Like 1
Δημοσ.

Όπως αναφέρεται και στο παραπάνω μήνυμα είναι μοντέλα του 2011.

Η τωρινή σειρα είναι μοντέλα με κωδικό χχ(μέγεθος)Εχχχχ που ήρθε Ελλάδα το Πάσχα του 2012, η οποια θα αντικατασταθεί και αυτή σε ένα μήνα.

Μην πετάξετε τα πολύτιμα χρήματα σε κάτι τόσο παλαιό, στα 650 υπάρχει η 46EU6030 που είναι και 3d (αδιάφορη δυνατότητα για εμένα αλλά σαφώς καλύτερο panel).

Δημοσ.

Καλά,παίρνετε στα σοβαρά το σκρουτζ για μοντέλο διετίας χωρίς
διαθεσιμότητα?Για πάτε στις αντιπροσφορές να δείτε ένα σωρό παλιές
κάρτες γραφικών π.χ με ξεχασμένη τιμή να δείτε τί ωραία τις κοροιδεύουμε όλοι,εδώ γιατί το θεωρείτε προσφορά?

Δεν σας κάνει δηλαδή καμία εντύπωση που η τρέχουσα (για λίγο ακόμα) και βελτιωμένη 46 ES6530 έπαιζε στα 800€ ?Τώρα δεν υπάρχει βέβαια στο σκρουτζ αλλά δείτε ότι η περσινή 55άρα ES έχει 1450€,δηλαδή μόνο 90€ πάνω από την προπέρσινη 40άρα D6530!

Όπως
έγραψε ο giorginho,δεν είναι σούπερ προσφορά,είναι αρκετά καλές τιμές
αλλά ΟΧΙ με βάση τις ξεχασμένες τιμές του σκρουτζ που φαγωθήκατε.Αλλά βάσει δυνατοτήτων/παλαιότητας.Ειδικότερα η D5500 φαίνεται καλύτερη αγορά μιας και δεν υπάρχει ούτε κοντά στα 500€ άλλη 46άρα FullHD,smart,LED για όποιον ψάχνει τέτοια,αλλά από την άλλη παίρνεις ένα EOL προιόν με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όπως αναφέρεται και στο παραπάνω μήνυμα είναι μοντέλα του 2011.
Η τωρινή σειρα είναι μοντέλα με κωδικό χχ(μέγεθος)Εχχχχ που ήρθε Ελλάδα το Πάσχα του 2012, η οποια θα αντικατασταθεί και αυτή σε ένα μήνα.
Μην πετάξετε τα πολύτιμα χρήματα σε κάτι τόσο παλαιό, στα 650 υπάρχει η 46EU6030 που είναι και 3d (αδιάφορη δυνατότητα για εμένα αλλά σαφώς καλύτερο panel).

Θα συμφωνήσω κι εγώ για την EH6030 που προφανώς εννοείς,αυτήν θα προτιμούσα κι εγώ.Αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε για όποιον τον ενδιαφέρει πως η D6530 π.χ είναι πιο λεπτή/ντιζαινάτη,είναι smart,έχει wifi και είναι επίσης κι αυτή 3D.Γι αυτό και λέμε ότι είναι αρκετά καλή τιμή,αν και πιστεύω κι εγώ πως πρέπει να είναι εκθεσιακά τα κομμάτια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...