mitsaras1908 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, εργάζομαι σε ένα εργαστήριο που έχει ενσύρματο δίκτυο με πρίζα ethernet στον τοίχο, και θέλω να το χρησιμοποιήσω για να φτιάξω το δικό μου wifi δίκτυο με ένα oxygen router που έχω από μια παλιά σύνδεση wind. Ξέρει κανείς αν αυτό γίνεται και αν ναι τί βήματα πρέπει να ακολουθήσω? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2013 από mitsaras1908
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 εξαρτατε τι περιορισμους εχουν βαλει.ας δεν εχει περιορισμους τοτε οταν συνδεεσαι με το λαπτοπ σου πρεπει να σου δινει μια ip και μια gateway τα οποια μπορεις να τα δεις απο την εντολη Ipconfig θα δεις κατι σαν αυτο δηλαδη Ethernet adapter Wireless Network Connection: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.4 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.254 τοτε θα πρεπει να πας στον ρουτερ που εχεις απο την wind να δωσεις lan ip 192.168.1.4 δηλαδη την Ip που πηρες εσυ και μετα να κλεισεις τον dhcp και να φτιαξεις και τοασυρματο.αν δεν εχουν περιορισμους τοτε οταν συνδεθεις εσυ θα πρεπει να παρεις αλλη Ip διαμεσω του ασυρματου ρουτερ.για αρχη μπορεις να συνδεθεις και με καλωδιο πανω στο ρουτερ της wind να δεις αν θα παιξει ετσι πριν πας στο κομματι του wireless.αν δεν πετυχει που σημαινει οτι υπαρχουν περιορισμοι τοτε θες router οχι adsl router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα