Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 το 6Gv2 δεν βγαίνει μόνο με black?
ptz13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 το 6Gv2 δεν βγαίνει μόνο με black?Αξιώθηκε να το βγάλει και με red επιτέλους http://shop.steelseries.com/en/keyboards/steelseries-6gv2-red-switch-us.html
qsis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Για το πρώτο διαφωνώ λίγο, καλύτερη επιλογή το 6Gv2 με red switches. To Storm Trigger to έχω δοκιμάσει και είναι πολύ καλό αλλά για gaming θα προτιμούσα την έκδοση με τα red. αυτο γιατι; προτιμας το πιο ελαφρυ πατημα; πιστευεις οτι κουραζουν οι μαυροι σε gaming;
ptz13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 αυτο γιατι; προτιμας το πιο ελαφρυ πατημα; πιστευεις οτι κουραζουν οι μαυροι σε gaming; Τους κόκκινους τους βρήκα πολύ πιο ξεκούραστους αλλά αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο. Άλλοι προτιμούν brown για παράδειγμα. Η γενική αντίληψη πάντως είναι οτι οι καλύτεροι για gaming είναι οι κόκκινοι.
qsis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Τους κόκκινους τους βρήκα πολύ πιο ξεκούραστους αλλά αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο. Άλλοι προτιμούν brown για παράδειγμα. Η γενική αντίληψη πάντως είναι οτι οι καλύτεροι για gaming είναι οι κόκκινοι. εγω ηξερα οτι η γενικη αντιληψη ειναι πως οι μαυροι ειναι καλυτεροι για gaming αλλα πολυ κουραστικοι για πληκτρολογηση , για τους κοκκινους δεν εχω ακουσει και πολυ καλα πραγματα ( μονο μπλε εχω δοκιμασει, αλλα ασχετα αν ειναι ωραιοι στην αισθηση δε νομιζω να ειναι και οτι καλυτερο για gaming)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 κι οι red για "gaming" είναι, απλά είναι πιο ξεκούραστοι από τους black μιας και θέλουν λιγότερη "δύναμη" για να δουλέψουν...
qsis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 κι οι red για "gaming" είναι, απλά είναι πιο ξεκούραστοι από τους black μιας και θέλουν λιγότερη "δύναμη" για να δουλέψουν... ναι χαιρω πολυ, οι κοκκινοι ειναι μια ελαφρια εκδοση των μαυρων , απλα αυτη η ελαφροτητα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη ωστε τελικα να πεις οτι κερδισα κατι που πηγα σε μηχανικο εγω εχω την εντυπωση οτι τους εβγαλαν για να ειναι πιο "ευκολη" ας το πουμε ετσι η μεταβαση απο αυτους που ερχονται απο μεμβρανες και απο οτι φαινεται ειναι δημοφιλεις σε αρκετες εταιρειες , ομως δε νομιζω οτι θεωρουνται και οτι καλυτερο για Gaming και μπορει να μην ειναι εξισου κουραστικοι με τους μαυρους , απο την αλλη διαβαζω οτι μπορει να κανεις ευκολα τυπογραφικα με αυτους. εγω παντως ενας απο τους λογους που θα επελεγα μαυρους ειναι και αυτος, πολλες φορες σε ενα ελαφρυ πληκτρολογιο (σαν αυτο που εχω τωρα , το οποιο αν και μεμβρανη εχει πολυ μικρη αποσταση ενεργοποιησης , με λιγα λογια υποθετω πως ειναι πιο κοντα στους κοκκινους διακοπτες ) παταω πραγματα κατα λαθος οταν βιαζομαι θα ηθελα κατι που να ειναι πιο σκληρο, αλλα να μην εχει και τη tactile αισθηση (για gaming παντα, γιατι οπως ειπα εχω δοκιμασει μπλε και μου αρεσουν αρκετα , αλλα μαλλον οχι για να παιζω με αυτους) αλλα αμα δε βρω την ευκαιρια να δοκιμασω και αλλα ειδη διακοπτων δε μπροω να ειμαι βεβαιος στα "τυφλα" παντως αν πηγαινα σημερα να αγορασω κατι θα πηγαινα σε cm storm trigger που στην ελλαδα ερχεται μονο με μαυρους (μου αρεσει παντως που η cm βγαζει τα πληκτρολογια της με ο,τι διακοπτες θες αναλογα το γουστο σου, κριμα που εδω στο ελλαντα δεν εχουμε την επιλογη )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 παίζω σχεδόν ένα χρόνο με red, μου φαίνονται στη καλύτερη υπερβολές αυτά... 1
qsis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 παίζω σχεδόν ένα χρόνο με red, μου φαίνονται στη καλύτερη υπερβολές αυτά... ενταξει εγω τι φταιω που το ιντερνετ ειναι γεματο χαρντοκραδες και purists ? ενδιαφερουσα παντως η θετικη σου αποψη, γιατι ειναι μερικα μηχανικα με red switches που μου φαινονται αρκετα ενδιαφεροντα (και προσιτα) οπως το quickfire pro
ptz13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 παίζω σχεδόν ένα χρόνο με red, μου φαίνονται στη καλύτερη υπερβολές αυτά... Με κάλυψες qsis εδώ είσαι http://www.amazon.co.uk/Cooler-Master-Storm-Mechanical-Keyboard/dp/B0087DJUFS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1363105793&sr=8-1#productDetails 1
DimAslan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Ναι ρε γμτ αλλά αν παίζεις Starcraft 2, πώς μπορείς να πεις όχι σε αυτό;;;
LuNaTiC Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Και εγώ προτείνω σε αυτά τα λεφτά μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο από εξωτερικό απλά τσέκαρέ το λίγο κάνε μια έρευνα αγοράς
DimAslan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Όσοι έχετε μηχανικό, είχατε καθόλου παράπονα από τον περίγυρο για θέμα θορύβου; Π.χ. παίζεις μανιωδώς (Starcraft) και δίπλα στον καναπέ η γυναίκα βλέπει τον τελικό του MasterChef. Στο φέρνει στο κεφάλι ή όλα καλά και παλεύεται; (όχι παλεύετε).
LuNaTiC Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Αν παίζεις μανιωδώς StarCraft το ενδεχόμενο να έχεις γυναίκα είναι μικρό... συνέχισε χωρίς άγχος 2
DimAslan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Όχι, είμαι αρκετά σίγουρος ότι αυτό που έχω είναι γυναίκα... Μου το επιβεβαιώνει κι ένα πεντάχρονο κορίτσι που τη φωνάζει μαμά κι εμένα μπαμπά... Καλά μανιωδώς ό,τι εννοεί ο καθένας... Όταν ξυπνάει πεντέμιση δεν μπορείς να κάτσεις εύκολα μετά τις μία... Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα