nikosggg3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα. εχω ενα ρουτερ το zte zxv10 h10bl με συνδεση wind και οταν χτυπαει το τηλεφωνο η εαν παρει καποιος απο το σταθερο τηλεφωνο τοτε χανεται η συνδεση. ξερει κανεις τι φταιει?
Sadamiraq Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα. εχω ενα ρουτερ το zte zxv10 h10bl με συνδεση wind και οταν χτυπαει το τηλεφωνο η εαν παρει καποιος απο το σταθερο τηλεφωνο τοτε χανεται η συνδεση. ξερει κανεις τι φταιει?56kbits is back και ετσι φαση?
nikosggg3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 εχεις φιλτρα στις πριζες? ναι εχω ενα
nikos1982 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 θελεισ ενα φιλτρο για καθε τηλεφονικη γραμμη και εκει που εχεις το ρουτερ πρεπει να εχεισ adsl φιλτρο που σου βγαζει μια γραμμη για τηλ και μια για το ρουτερ.
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 θελεισ ενα φιλτρο για καθε τηλεφονικη γραμμη και εκει που εχεις το ρουτερ πρεπει να εχεισ adsl φιλτρο που σου βγαζει μια γραμμη για τηλ και μια για το ρουτερ. adsl splitter οχι adsl φιλτρο.αν δεν βαλει τηλεφωνο εκει που ειναι το ιντερνετ δεν θελει βεβαια τιποτα.επισης αν εχει συναγερμο πρεπει να μπει φιλτρο και εκει.
takistmr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Γενικώς, ότι συνδέεται στην τηλεφωνική σου γραμμή (τηλέφωνα, φαξ, συναγερμοί, κτλ) πρέπει να έχει ένα φίλτρο adsl. Μόνο το modem/router πρέπει να συνδέεται στην τηλ. γραμμή χωρίς φίλτρο.
rfc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Παρε τηλ τον παροχο σου καλυτερα φιλεμ να σου ελεγξει τη γραμμη, πιαθανο να εχεις απαγωγικο βραχυκυκλωμα ή κακη τηλεφωνικη συσκευη.
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 επισης απαγορευοντ;αι δια ροπαλου τηλεφωνικα πριζακια με πυκνωτη απο πισω.ειτε εχουν το σημα του κεραυνου ειτε γραφουν οτε πανω. 2
nikosggg3 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 ακομα χανεται το ιντερνετ οταν χτυπαει το τηλεφωνο. παλιοτερα δεν το εκανε αυτο. απο τοτε που πηρα το καινουργιο ρουτερ το zte zxv10 h10bl το κανει αυτο. α ξεχασα ειχα βαλει και ενα πολυμπριζο ασφαλειας αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701160 λετε να φταιει αυτο? θα δοκιμασω να το συνδεσω απευθειας στο ρουτερ και οχι μεσω του πολυμπριζου να δω.
rfc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 ακομα χανεται το ιντερνετ οταν χτυπαει το τηλεφωνο. παλιοτερα δεν το εκανε αυτο. απο τοτε που πηρα το καινουργιο ρουτερ το zte zxv10 h10bl το κανει αυτο. α ξεχασα ειχα βαλει και ενα πολυμπριζο ασφαλειας αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701160 λετε να φταιει αυτο? θα δοκιμασω να το συνδεσω απευθειας στο ρουτερ και οχι μεσω του πολυμπριζου να δω. Ξεχασες να μας πεις το βασικοτερο. Για καντο μια.
nikosggg3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 μπα τελικα δεν φταιει το πολυμπριζο. τωρα τι γινεται? μηπως φταει το ρουτερ της zte?
nikosggg3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 τον πηρα και μου ειπαν οτι θα το κοιταξουν οι τεχνικοι. αντε να δουμε
nikosggg3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 απο την wind δεν καταφεραν να κανουν κατι. ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο αυριο μεθαυριο για να κλεισω ραντεβου με εναν τεχνικο να ερθει να το δει. αλλα τι να δει οτι μου ειπαν απο το τηλεφωνο το εκανα. αλλαξα το καλωδιο, δοκιμασα ενα παλιο ρουτερ, εβγαλα το τηλεφωνο ετσι ωστε να μεινει μονο το ρουτερ παλι τιποτα. αν ερθει ο τεχνικος θα τον πληρωσω εγω!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα