xristosr6 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους.. Εχω ενα προβλημα που δεν μπορώ να καταλάβω, αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει.. Σήμερα παρέλαβα κατι ραμ απο το αμαζον.υκ.. πηγα να τις βάλω και είδα οτι η εγκοπή που εχει ειναι ενα τακ πιο περα.. ειναι ddr2 240pin και οι παλιές και οι καινούργιες..ορίστε μια φωτογραφία για να καταλάβετε τι εννοώ... Ξέρει κάποιος γιατί είναι αυτή η διαφορά ενώ έχουν τα ίδια στοιχεία?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
ninos30 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ποια είναι η παλιά και ποια η καινούρια? Υπάρχουν δύο τεινά: - Η κάτω μνήμη είναι DDR ανεξαρτήτως τι λέει το ταμπελάκι. Αν είναι αυτές οι παλιές σου, μήπως τις είχες πάρει από κάποιον που απλά τις είχε φορέσει κουβέρτες από άλλες μνήμες? - Η πάνω μνήμη είναι DDR3 και την έχεις βάλει ανάποδα http://en.wikipedia.org/wiki/File:Notch_position_between_DDR_and_DDR2.jpg Πάρε χάρακα και μέτρα: Μπορείς να μας πεις και το ΜΒ που έχεις για να δούμε τι μνήμες παίρνει?
xristosr6 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια..η ballistix είναι η δικιά μου και είναι ddr2 1gb...και πήρα τις καινούργιες computerbay 2gb ddr2.. έτσι τουλάχιστον έλεγε η περιγραφή...
ninos30 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μπορείς να βάλεις το link από το Amazon που τις αγόρασες? Πες και την ΜΒ που έχεις.
xristosr6 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AN58YZK/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AN58Y46/ref=oh_details_o00_s00_i01?ie=UTF8&psc=1 Σύνολο πήρα 6 ραμ για 2 υπολογιστές.. η μία είναι της asus m4n78se και παίρνει 2 ddr2.. η άλλη είναι maximus 2 formula ''republic of gamers'' και παίρνει 4 ddr2
ninos30 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Και είναι και οι έξι σαν την παραπάνω? (ρε λες να κάνω τόσο λάθος... αλλά δεν βγαίνει αλλιώς όσο και να τις μετράω)
xristosr6 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 ναι δυστυχώς και οι 6....δεν μετράς λάθος...τις μέτρησα κ' εγώ συν ότι δεν μπαίνουν στην ΜΒ.. τουλάχιστον τώρα ξέρω τι να τους πω και να κάνω επιστροφή... σ' ευχαριστώ πολύ!!
ninos30 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Τίποτα, να σαι καλά. Καλά τόσο παπαρες είναι? Υ.Γ. Βέβαια ξέρεις ότι αν όντως είναι DDR, 12GB πιάνουν πολλλλααααα € (φτάνει να βρεις αγοραστές, που πιστεύω ότι θα βρεις όμως...)
Intruder7s Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Τις...δοκιμασες και αναποδα ετσι? Σορρυ αν σου φαινεται χαζη η ερωτηση αλλα την εχουν πατησει αρκετα ατομα που γνωριζω!
ninos30 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεις την πρώτη φώτο, αν τις γυρίσει ανάποδα η εγκοπή θα φύγει πολύ δεξιά. Θα ήταν DDRIII τότε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα