akilas13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα σε ολους!Δεν ξερω πολλα απο μοντεμ,ρουτερ και τα συναφη αλλα γνωριζω καποια βασικα!Φτιαξαμε εναν υπολογιστη με τον ξαδερφο μου,καναμε μια συνδεση στην hol και μας στειλανε ενα cellpipe7130 rg!Το συνδεω με ethernet στον υπολογιστη το ανοιγω και απο θεμα γραμμης,ethernet,online και wlan ολα κομπλε!Αναβουν τα λαμπακια κομπλε!μπαινω στον υπολογιστη αλλα σαν να μην υπαρχει!Μπαινω στην διαχειριση συσκευων,παω αλλες συσκευες και μου λεει ελεγκτης ethernet!Αναγνωριζει την καλωδιο αλλα οχι το ρουτερ!Μιλαω με την hol μου λενε εχει προβλημα η καρτα δυκτιου και τους απανταω οτι δεν γινετε αυτο γιατι το καλωδιο το αναγνωριζει!Λογικα πρεπει να κανω ενημερωση για το ρουτερ μεσω ιντερνετ!Αλλα δεν υπαρχει! Drivers της μητρικης δεν εχω περασει γιατι στον αλλο που εχω οποτε κανω φορματ δεν χρειαζετε να περασω!Μηπως εκανα πατατα και δεν τους περασα? Μπορω να το συνδεσω σε αλλο υπολογιστη με ιντερνετ και να παρω τις ενημερωσεις?
giannispaok Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 μα εννοειται πως θα περασεις τους drivers......!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
άδικος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Lol πες τους στη hol να σερβίρουν κάνα καφέ γιατί από υποστήριξη δε το'χουν... Μη περιμένεις φίλε μου να δεις στη διαχείριση συσκευών το router σου. Γιατί αγχώνεσαι; Κανονικά δε δουλεύει και συνδέεται στο διαδίκτυο; Για τα περαιτέρω μπορείς να μπεις στο web interface της συσκευής (γράφει στο συνοδευτικό εγχειρίδιο πως).
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 τα ρουτερ που συνδεονται με ethernet ειτε wifi δεν φαινονται ποτε στην διαχειριση συσκευων.τα ρουτερ που ειναι με usb επισης φαινονται σαν καρτες δικτυου οχι σαν κατι αλλο.αν η καρτα σου δικτυου δουλευει θα πρεπει να αναβουην τα λαμπακια στο ρουτερ και να εχεις ιντερνετ κανονικα.αρκει να δουλευει και το καλωδιο.δεν υπαρχουν drivers γΙα ethernet router.υπαρχουν μονο drivers για την καρτα δικτυου απο το cd Της μητρικης αν ειναι ενσωματωμενη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα