Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα, πρόσφατα στο μαγαζί (τηλεφ/σύνδεση wind) πρόσθεσα και ίντερνετ με σκοπό να στριμάρω internet radio μέσω μιας κινέζικης ταμπλέτας Ainol novo fire και το στέλνω σε ενα bt ηχείο , όμως τα πράγματα δεν πήγανε καλά και με κράζουνε τώρα  :X  , απο οσο μπορεσα να σεταρω  με το ταμπλετ  ενω μου κλειδώνει περίπου 16 mb/s απο όσο μπορεσα να το ψάξω λίγο  μεσω της ταμπλέτας  δεν έβγαλα άκρη (δεν βολευει η ταμπλέτα ) , σε τηλεφωνική εποικινωνία που είχα με ενα παλικάρι  στο support μου είπε οτι πρέπει να σετάρουμε το ρουτερ πχ να απενεργοποιήσουμε upnp κτλ απο όσο μου έλεγε, το θέμα ομως είναι οτι δεν είχα διαθέσιμο λάπτοπ στο μαγαζί και το καλύτερο στο σπίτι που το έφερα για να το συνδεσω στο pc για μεγαλύτερη ευκολία στο σετάρισμα δεν έχω σταθερό τηλ  για να πάρω στο support  :fear:  γιατί έσπασε , θα μπορούσε κάποιος να με βοηθίσει  με το σετάρισμα γιατί έχω βγάλει και το κλασικό ράδιο και έχω πρόβλημα .

Tα προβληματα που αντιμετωπίζω είναι οτι εκεί που παίζει ξαφνικά
δεν μπορεί να κάνει αναμετάδοση ζορίζεται και δεν νομίζω οτι φταίει η
ταμπλέτα... έχω δοκιμάσει με πολλά προγράματα

το ρουτερ ειναι το κλασικό άσπρο της wind zxv10 .

Eυχαριστώ.

Δημοσ.

για αρχη η δοκιμασε με αλλο καναλι γιανα δουμε η δοκιμασε με αλλο κλειδωμα στο ρουτερ για το ασυρματο η εστω για λιγη ωρα ξεκλειδωτο να δουμε αν το κανει παλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...