Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι "Ψαγμένοι Δικτυάδες" φίλε μου δεν περιμένουν τα περιοδικά για να μάθουν πράγματα!

Ψάχνονται απο μόνοι τους! Ελάχιστοι απο τους "ψαγμένους" μάθαν πράγματα απο σχολές κτλ.

Φιλικά πάντα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οταν λες δικτυαδες θες περιοδικα που μιλανε μονο για δικτυο;; 

Εχω να σου προτείνω παντως ελληνικο περιοδικο που μιλαει για προγραμματισμο hacking και αλλα τετοια... εμενα μου αρεσει πολυ!

Αν θες στειλε μου πμ για λεπτομερειες :)

Δημοσ.

Οταν λες δικτυαδες θες περιοδικα που μιλανε μονο για δικτυο;; 

Εχω να σου προτείνω παντως ελληνικο περιοδικο που μιλαει για προγραμματισμο hacking και αλλα τετοια... εμενα μου αρεσει πολυ!

Αν θες στειλε μου πμ για λεπτομερειες :)

Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς από προγραμματισμό δεν σκαμπάζω και πολλά. Θα ήθελα κάτι να έχει και network. Αλλά αν έχεις γενικά κάτι να προτείνεις πες μου. και πάλι ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Παρε κανα βιβλιο και διαβασε θα ελεγα. Αναλογα σε τι επιπεδο βρισκονται και οι γνωσεις σου φυσικα.

Το κλασικο ειναι το Computer Networks του tanenbaum.

Εαν απτην αλλη ψαχνεις για μασημενη τροφη, υπαρχει μεν, αλλα οχι συγκεντρωμενη/φιλτραρισμενη σε "ενα περιοδικο ψαγμενων" ή σε ενα σαιτ.

Αρα αν θες να προχωρησεις σε οσα λες ξεκινα απο τη θεωρητικη γνωση και πλαισιωσε την με διαφορα αρθρα με πιο πρακτικες γνωσεις. Φορουμς, blogs ακομη και δωρεαν σεμιναρια υπαρχουν. Εξαρταται τι ακριβως θες να μαθεις.

Δημοσ.

οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω, υπαρχουν καποια blogs/sites με ενδιαφερον υλικο. εγω προσωπικα εχω εντοπισει το firewall.cx το οποιο σε θεματα που αφορουν cisco ειναι εξαιρετικο.

κι εχει πολυ ενδιαφεροντα αρθρα με visio, config και λεπτομερεις οδηγιες για πολλες τεχνολογια (VPN, VoIP, Switching κλπ).

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά. Το firewall.cx το είχα δει πολύ παλιά και το είχα ξεχάσει. Ευχαριστώ είναι πολύ καλό. Κάτι τέτοιο εννοούσα.

Δημοσ.

Μερικά πολύ καλά sites/blogs για δικτυάδες είναι τα ακόλουθα:

1. firewall.cx

2. packetlife.net

3. networking-forum.com

4. forums.whirlpool.net.au

5. mellowd.co.uk/ccie

6. ciscoiseasy.blogspot.gr

7. startccna.blogspot.gr

8. 7200emu.hacki.at

9. twopacket.zymichost.com

10. packetpushers.net

11. libertysys.com.au/blogs/paul

12. ciscoguides.com

13. blindhog.net

14. routeralley.com/ra       (αυτό το ξέχασα...)

...ελπίζω να σας κάλυψα.

• Like 4
Δημοσ.

το blindhog το ξεχασα να το αναφερω αν και το συμβουλευομαι περιοδικα.. καλο επισης!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το Link.png Site: http://www.comsoc.org/commag">ΙΕΕΕ Communications Magazine είναι πολύ καλό. Δεν είναι καθαρά networking είναι περισσότεο Telecommunication & Data Networks γενικά. Δλδ δε νομίζω να πετύχεις μέσα command πχ για CISCO μηχάνημα.

Σε πολλές περιπτώσεις φτάνει και ακαδημαϊκό επίπεδο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...