el02154 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Χαιρετώ όλα τα παιδιά, όπως λέει και ο τίτλος, υπάρχει κανά ψαγμένο περιοδικό για δικτυάδες;
rfc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μπα φιλεμ, προσωπικα δε ξερω κατι.... μονο ψαγμενους δικτυαδες γνωριζω. 2
leonidas_fs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Οι "Ψαγμένοι Δικτυάδες" φίλε μου δεν περιμένουν τα περιοδικά για να μάθουν πράγματα! Ψάχνονται απο μόνοι τους! Ελάχιστοι απο τους "ψαγμένους" μάθαν πράγματα απο σχολές κτλ. Φιλικά πάντα!
Takken Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Οταν λες δικτυαδες θες περιοδικα που μιλανε μονο για δικτυο;; Εχω να σου προτείνω παντως ελληνικο περιοδικο που μιλαει για προγραμματισμο hacking και αλλα τετοια... εμενα μου αρεσει πολυ! Αν θες στειλε μου πμ για λεπτομερειες
el02154 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Οταν λες δικτυαδες θες περιοδικα που μιλανε μονο για δικτυο;; Εχω να σου προτείνω παντως ελληνικο περιοδικο που μιλαει για προγραμματισμο hacking και αλλα τετοια... εμενα μου αρεσει πολυ! Αν θες στειλε μου πμ για λεπτομερειες Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς από προγραμματισμό δεν σκαμπάζω και πολλά. Θα ήθελα κάτι να έχει και network. Αλλά αν έχεις γενικά κάτι να προτείνεις πες μου. και πάλι ευχαριστώ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Παρε κανα βιβλιο και διαβασε θα ελεγα. Αναλογα σε τι επιπεδο βρισκονται και οι γνωσεις σου φυσικα. Το κλασικο ειναι το Computer Networks του tanenbaum. Εαν απτην αλλη ψαχνεις για μασημενη τροφη, υπαρχει μεν, αλλα οχι συγκεντρωμενη/φιλτραρισμενη σε "ενα περιοδικο ψαγμενων" ή σε ενα σαιτ. Αρα αν θες να προχωρησεις σε οσα λες ξεκινα απο τη θεωρητικη γνωση και πλαισιωσε την με διαφορα αρθρα με πιο πρακτικες γνωσεις. Φορουμς, blogs ακομη και δωρεαν σεμιναρια υπαρχουν. Εξαρταται τι ακριβως θες να μαθεις.
Rabican Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω, υπαρχουν καποια blogs/sites με ενδιαφερον υλικο. εγω προσωπικα εχω εντοπισει το firewall.cx το οποιο σε θεματα που αφορουν cisco ειναι εξαιρετικο. κι εχει πολυ ενδιαφεροντα αρθρα με visio, config και λεπτομερεις οδηγιες για πολλες τεχνολογια (VPN, VoIP, Switching κλπ). 1
el02154 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά. Το firewall.cx το είχα δει πολύ παλιά και το είχα ξεχάσει. Ευχαριστώ είναι πολύ καλό. Κάτι τέτοιο εννοούσα.
takistmr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μερικά πολύ καλά sites/blogs για δικτυάδες είναι τα ακόλουθα: 1. firewall.cx 2. packetlife.net 3. networking-forum.com 4. forums.whirlpool.net.au 5. mellowd.co.uk/ccie 6. ciscoiseasy.blogspot.gr 7. startccna.blogspot.gr 8. 7200emu.hacki.at 9. twopacket.zymichost.com 10. packetpushers.net 11. libertysys.com.au/blogs/paul 12. ciscoguides.com 13. blindhog.net 14. routeralley.com/ra (αυτό το ξέχασα...) ...ελπίζω να σας κάλυψα. 4
Rabican Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 το blindhog το ξεχασα να το αναφερω αν και το συμβουλευομαι περιοδικα.. καλο επισης!
siropio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Το Site: http://www.comsoc.org/commag">ΙΕΕΕ Communications Magazine είναι πολύ καλό. Δεν είναι καθαρά networking είναι περισσότεο Telecommunication & Data Networks γενικά. Δλδ δε νομίζω να πετύχεις μέσα command πχ για CISCO μηχάνημα. Σε πολλές περιπτώσεις φτάνει και ακαδημαϊκό επίπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα