amakiller Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια ειμαι σε αυτο το διλημμα εδω κ βδομαδες, Ποιο απο τα δυο να προτιμησω?
giannis0000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 μακαρι να ειχα και εγω 700 ευρω(και + ) να ειχα τετοιο..διλημμα 1
amakiller Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 με 300 λεω ( μεταχειρισμενα και τα δυο)
iMarilina Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 <p>με 300 λεω ( μεταχειρισμενα και τα δυο)</p> Δεν υπαρχει περίπτωση. Στα 300 παιρνεις 4αρι οχι 5αρι. Τουλάχιστον 500-550 το 5αρι. Sent from my iPhone using Insomnia
PsyGreg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 το s3 είναι παλιότερο του i5. ο ανταγωνιστής του s3 είναι το i4
disqualified Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μη δινεις τόσα χρήματα για μεταχειρισμένα τηλέφωνα. Αυτη είναι η δική μου συμβουλή. Ειδικα το S3 σε λιγο καιρο θα το δινουν τοσο δεν ειναι δα και κανενα αυτοκινητο να το χρειαζεσαι απεγνωσμενα. Εγω δε θα εδινα ουτε για το iphone5 τοσα ως μεταχειρισμενο (καθαρα ως deal ειναι καλο βεβαια), που το βρηκες εσυ παντως τοσο μηπως καποιο λακο εχει η φάβα;
amakiller Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Απο αμερικη το 5αρι θα μου το στειλει ενας ξαδερφος μου και θα κοστισει συνολικα 400Ε ενω το Σ3 το βρηκα απο ελλαδα καινουργιο στα 425 απο σκρουτζ
iMarilina Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 <p>Απο αμερικη το 5αρι θα μου το στειλει ενας ξαδερφος μου και θα κοστισει συνολικα 400Ε ενω το Σ3 το βρηκα απο ελλαδα καινουργιο στα 425 απο σκρουτζ</p> Κανόνισε να ειναι ξεκλείδωτο. Γιατί μετά θαχεις ipod οχι iphone. Sent from my iPhone using Insomnia
deathclocker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Πηρα το SIII χθες και κοβει στα δυο το iphone 5 του ξαδερφου μου. Αρχικα το μεγεθος θα σου φανει περιεργο αλλα γρηγορα θα το αγαπησεις. Απλα κινηταρα..Οτι πιο εντυπωσιακο εχω αγορασει.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Με αυτα τα ποστ δεν νομιζω να σε παρει κανενας σοβαρα.Δυστηχως Μου συγκρινεις ios με andoid.Δεν μπορεις να το κανεις αυτο.Ειναι ολα θεμα στο τι σου αρεσει εσενα.Πιο λειτουργικο.Το galaxy μππορει να εχει και 15 πυρηνες και 45 γιγα ραμ,ειναι διφορετικο λειτουργικο.Το iphone για να παιζει εξισου γρηγορα τις εφαρρμογες δεν χρεαιζετε τοσο πολυ δυναμη,και αυτα που εχει ειναι υπεραρκετα.Αν θες να τα συγκρινεις,απλα δες τις οθονες τους,την καμερα τους ,και δες πιο λειτουργικο σε καλυπτει Εγω τουλαχιστον ειχα παει σε 2πυρηνο android ,μετα απο 2 μηνες το πουλησα και πηρα ξανα iphone.Μια χαρα ηταν και αυτο ,αλλα ορισμενες φορες ειχε κατι crashαρισματα που στο iphone δφεν το ειχα δει ποτε.
amakiller Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Αυτα τα crashαρισματα φοβαμαι στο Android, Εχει ενα ξαδερφος μου ενα Android και μετα απο 1 χρονο κοκαλωσε ( αυτος εχει ενα απλο , το πηρε 130Ε) Φοβαμαι μην δωσω 450Ε για το S3 και μετα απο καιρο κοκαλωσει το κινητο
iMarilina Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Αυτα τα crashαρισματα φοβαμαι στο Android, Εχει ενα ξαδερφος μου ενα Android και μετα απο 1 χρονο κοκαλωσε ( αυτος εχει ενα απλο , το πηρε 130Ε) Φοβαμαι μην δωσω 450Ε για το S3 και μετα απο καιρο κοκαλωσει το κινητο Ειμαι πολλά χρόνια χρήστης iphone (εχω το 5 στην παρούσα), αλλά δεν νομίζω οτι θα κοκκαλώσει το S3 χαχα. Απλά ειναι το τι σε βολεύει και σε μέγεθος. Προσωπικά με υπερκαλύπτει η οθόνη και το μέγεθος του 5 σε όλα (και ειδικά το οτι μπορείς ακομη με το ένα χέρι να γράφεις και δεν ειναι τεράστιο οπως τα σάμσουγκ). Οτι σ αρέσει πάρε, και τα δυο πολύ καλάΚρασαρίσματα σίγουρα ειναι πιο πιθανα στο αντροιντ απο το iOS. Sent from my iPhone using Insomnia
georsev Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 περιμενε να βγουν στην αγορα το s4,htc one και παρε ενα απο τα 2...ουτε s3 ουτε iphone 5
amakiller Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 ta Htc den μ'αρεσουν ( ποτε δεν ειχα αλλα δεν μ'αρεσουν )ουτε android ειχα ποτε, , Iphone 4 ειχα το οποιο το πουλησα και τρα εχω ξεμεινει με το παλιο μου Walkman και ειμαι σε αυτο το διλημμα τρα, γτι πανω κατω τ ιδια λεφτα ειναι
iMarilina Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 <p>ta Htc den μ'αρεσουν ( ποτε δεν ειχα αλλα δεν μ'αρεσουν )<br> ουτε android ειχα ποτε, , Iphone 4 ειχα το οποιο το πουλησα και τρα εχω ξεμεινει με το παλιο μου Walkman και ειμαι σε αυτο το διλημμα τρα, γτι πανω κατω τ ιδια λεφτα ειναι</p> Αμα ειχες 4αρι τότε ξέρεις το λογισμικό και πως ειναι. Το 5αρι εχει αρκετή διαφορά απο το 4αρι, αν εισουν ικανοποιημένος με το 4αρι θα το λατρέψεις το 5. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα