vaiosgtr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 εχω σε html μια φόρμα και θέλω να βάλω ενα κουμπι "συνεχεια" που να μεταβαινει σε μια αλλη φορμα. ομως να κραταει τα δεδομενα της πρωτης οταν στην δευτερη θα πατησω αποστολη
Uberalles_gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Πρέπει τα δεδομένα σου από την πρώτη σελίδα, αφού είναι φόρμα φαντάζομαι θα έχεις κάποια input πεδία, να τα μεταφέρεις στην δεύτερη σελίδα σου. Έτσι μπορείς να γράψεις <form action="mypage2.php" method="post"> Θα πρέπει βέβαια οι σελίδες σου να είναι php. Με HTML δεν γίνεται αυτό.
linkinpark4175 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Εναλλακτικές επιλογές είναι τα cookies, session-variables, HTML5-localstorage.
WoodSell3r Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Εναλλακτικές επιλογές είναι τα cookies, session-variables, HTML5-localstorage. Για το τελευταιο, υπαρχουν γενικα προβληματα απο browsers σε browsers. Το εχεις δοκιμασει γενικα απροβληματιστα;
linkinpark4175 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Για το τελευταιο, υπαρχουν γενικα προβληματα απο browsers σε browsers. Το εχεις δοκιμασει γενικα απροβληματιστα; Δεν αναφέρει πουθενά αν χρησιμοποιεί php, ASP.NET, javascript etc για να διαβάσει τα δεδομένα της φόρμας γι'αυτό ανέφερα κάποιες εναλακτικές. Μην ξεχνάς πως υπάρχουν τα polyfills ως fallback λύση. 1
WoodSell3r Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δεν αναφέρει πουθενά αν χρησιμοποιεί php, ASP.NET, javascript etc για να διαβάσει τα δεδομένα της φόρμας γι'αυτό ανέφερα κάποιες εναλακτικές. Μην ξεχνάς πως υπάρχουν τα polyfills ως fallback λύση. Ναι ολα καλα και συμφωνω απολυτα με αυτα που λες απλα επειδη εχω παρατησει ολη την ιστορια με HTML 5 local storage απο τοτε που ειχα προβληματα σε διαφορετικους browsers ηθελα να μαθω αν σε νεες εκδοσεις τους εχουν εξαλεψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα