Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω 8gb 4χ2 corsair vengeance πηγα να ανοιξω το pc (ειχα να το ανοιξω 2 μηνες ΑΝ αυτο σημαινει κατι) ανοιγει για 2 δευτερολεπτα κλεινει ξανανοιγει μονο του για 2 δευτερα ξαναματακλεινει κοκ οση ωρα και να το αφηνα...

Ξεκηναω λοιπον να βγαζω καρτες (γραφικων ηχου) μια μια να δω μηπως φταινε αλλα παλι τα ιδια και τοτε βγαζω την μια ram και ω θεοι ανοιξε...αρα λεω 8α χαλασε η ραμ.

Απο καθαρη περιεργεια βγαζω την "καλη" και βαζω στην 8εση της την "χαλασμενη" και μαντεψτε! ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! και λεω θα τις ξαναβαλω και τις 2...παλι τα ιδια

αρα λεω μητρικη...βαζω 2 ραμ 4χ2 ενος φιλου μου και ανοιξε κανονικα...

Οποτε κατεληξα πως απλα δεν συγχρονιζονται για καποιο λογο οι δυο τους(?)

Υπαρχει λυση η της παω για αλλαγη με την εγγυηση?

Ευχαρηστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

εξ αλλου αν ηταν κατι απο αυτο γιατι με τις ραμ του φιλου μου δουλεψε

coolerman το pc το εχω 1 χρονο και δουλευε αδιαλυπτος απροβληματιστα...και απο το πουθενα εγινε αυτο

Δημοσ.

εξ αλλου αν ηταν κατι απο αυτο γιατι με τις ραμ του φιλου μου δουλεψε

coolerman το pc το εχω 1 χρονο και δουλευε αδιαλυπτος απροβληματιστα...και απο το πουθενα εγινε αυτο

Μπορεί να μήν είναι συμβατές με την μητρική σού.για αυτό το ανέφερα

τρέξε ενα memtest,αφού λές οτι στο έκανε ξαφνικά

Δημοσ.

bios ειναι στο latest...αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι να μην τις δεχεται μαζι και να τις δεχεται μια μια

Δημοσ.

bios ειναι στο latest...αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι να μην τις δεχεται μαζι και να τις δεχεται μια μια

Φίλε μου τρέξε mem test,Ας το να "τρέξει" ,αν κοκκινίσουν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

clear cmos πως εκανες? Με τη μπαταρια ή το jumperaki? Αν εκανες με τη μπαταρια, δοκιμασες να δεις αν χωρις τη μπαταρια ξεκιναει το πισι σου? Με το jumperaki ξεκιναει το πισι σου?

Αν δε κανεις boot memtest οπως λενε οι φιλοι..... δε θα βρεις ακρη και καντα ολα αυτα πριν ξαναρθεις.

Δημοσ.

το ειχα κανει με jumperaki αλλα οκ πατησα απο το @bios της gigabyte να κανει ξανα update το bios και ανοιξε....τωρα τι να πω ελπιζω να μην το ξανακανει αλλιως εδω ειμαστε

Ευχαρηστω για το ενδιαφερον σας παιδια!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...