soulis8 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια εχω κανει παραγγελια ενα pc καινουργιο χωρις λειτουργικο. Απο την εμπειρια σας πιο ειναι πιο βολικο η καλυτερο να το πω ετσι και πιο να προτιμησω?
farcry2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 τον υπολογιστη το θες για παιχνιδια ρωταω γιατι δεν ξερω αν τα windows 8 θα ειναι συμβατα
soulis8 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 τον υπολογιστη το θες για παιχνιδια ρωταω γιατι δεν ξερω αν τα windows 8 θα ειναι συμβατα Ναι ειναι κυριως για gaming και σερφαρισμα στο net...
Atmos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Προσωπικά δεν έχω συναντήσει πρόβλημα με παιχνίδια στα 8 (εκτός από προβλήματα με παλιά παιχνίδια που υπήρχαν όμως και στα 7). Επιπλέον τα 8 μέχρι τώρα έχουν γρηγορότερο boot και είναι γενικά λίγο πιο σταθερά.
Avatar_GR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασε πρώτα τα 8(Demo η σπασμένα) να δεις αν σου κάνουνε,γιατί πολύς κόσμος (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) δεν τα γουστάρει. Αν δεις ότι δεν σου κάνουνε μετά αγόρασε τα 7. -Εγώ αν και έχω 8 προτείνω να πάρεις τα 7 πάντως.
sport_billakos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ προτείνω τα 7, άσε να δοκιμαστούν κάνα χρόνο τα 8άρια και να διορθωθούν με service pack διάφορα προβλήματα που θα εμφανιστούν κατα την διάρκεια του χρόνου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα