gridinio Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ο οτε είναι πολύ ακριβός και η wind δεν έχει καλό δίκτυο . Οπότε ψάξε για άλλο πάροχο και άμα τον βρείς θα με βοηθήσεις και μένα
platinum Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ο οτε είναι πολύ ακριβός και η wind δεν έχει καλό δίκτυο . Οπότε ψάξε για άλλο πάροχο και άμα τον βρείς θα με βοηθήσεις και μένα Συμφωνώ για το πρώτο, αλλά όχι και για το δευτερο. Νομίζω ότι τα περι μη αξιοπιστίας του δικτύου της wind, είναι πλέον λίγο μούφα...Τουλάχιστον από προσωπική παρατήρηση, αλλά και από γνώμες άλλων που διαβάζω εδώ μέσα...
humanoid Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ο οτε είναι πολύ ακριβός και η wind δεν έχει καλό δίκτυο . Οπότε ψάξε για άλλο πάροχο και άμα τον βρείς θα με βοηθήσεις και μένα Συμφωνώ στο πρώτο, αλλά όχι και στο δεύτερο. Η Wind έχει μια χαρά δίκτυο και σε σχέση με άλλους εναλλακτικούς παρόχους για εμένα είναι η καλύτερη. Δεν το λέω έτσι, αλλά από προσωπική εμπειρία. Να δεις που στο τέλος θα μείνει αυτή μαζί με ΟΤΕ και Vodafone - ένα μικρό δείγμα του βεληνεκούς της...
pekorin Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 έβγαλε άπαιχτη προσφορά η forthnet στο 3play με 29,90 δίνουν απεριόριστες κλήσεις προς κινητά
gridinio Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Καλά τώρα και με την καινούργια προσφορά της forthnet με 29,90 για 3play με κινητό στα 720 λεπτά προσ όλους και με επιπλέον ένα δεκαρικάκι novacinema ή novasports σύνολο με όλα αυτά 39,90 ευρώ είναι μονόδρομος η forthnet .Άλλωστε wind δεν λέει
platinum Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 πολυ καλή η προσφορά της forthnet, δεν λέω, αλλά προσωπικά δεν βρίσκω κανένα λόγο να παίρνω κινητά από το σταθερό από τη στιγμή που με το f2g, με 10 ευρώ έχω 500'-μου φτάνουν και με το παραπάνω...
Hawk7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Καλά τώρα και με την καινούργια προσφορά της forthnet με 29,90 για 3play με κινητό στα 720 λεπτά προσ όλους και με επιπλέον ένα δεκαρικάκι novacinema ή novasports σύνολο με όλα αυτά 39,90 ευρώ είναι μονόδρομος η forthnet .Άλλωστε wind δεν λέει +1!
morby Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 +1! Δεν λέει ως προς τι ; Εγώ με την Forthnet μόνο προβλήματα είχα και τίποτα άλλο, μόλις πήγα Wind είναι όλα κομπλέ και πλέον παίζω σε VDSL με τρελές ταχύτητες
ariannaki85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δεν λέει ως προς τι ; Εγώ με την Forthnet μόνο προβλήματα είχα και τίποτα άλλο, μόλις πήγα Wind είναι όλα κομπλέ και πλέον παίζω σε VDSL με τρελές ταχύτητες ναι και εγω πολύ happy με adls, το σκέφτομαι σοβαρα για αναβάθμιση στο vdsl της...
geekas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ναι και εγω πολύ happy με adls, το σκέφτομαι σοβαρα για αναβάθμιση στο vdsl της... Προχώρα στο VDSL με 10 ευρώ παραπάνω στην Wind δεν είναι τίποτα μπρος στο πόσο γρήγορα θα πάνε όλα !
YiannEle Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Προχώρα στο VDSL με 10 ευρώ παραπάνω στην Wind δεν είναι τίποτα μπρος στο πόσο γρήγορα θα πάνε όλα ! +1 είναι όντως πολύ καλή η προσφορά...
pekorin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 κ η forthnet με 10 ευρώ έξτρα την δίνει την vdsl, oπότε άνετα μένει καλύτερη προσφορά, προσθέτοντας τις παροχές της προσφοράς του 3play.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα