Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο οτε είναι πολύ ακριβός και η wind δεν έχει  καλό δίκτυο . Οπότε ψάξε για άλλο πάροχο και άμα τον βρείς θα με βοηθήσεις και μένα  :-D

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο οτε είναι πολύ ακριβός και η wind δεν έχει  καλό δίκτυο . Οπότε ψάξε για άλλο πάροχο και άμα τον βρείς θα με βοηθήσεις και μένα  :-D

Συμφωνώ για το πρώτο, αλλά όχι και για το δευτερο. Νομίζω ότι τα περι μη αξιοπιστίας του δικτύου της wind, είναι πλέον λίγο μούφα...Τουλάχιστον από προσωπική παρατήρηση, αλλά και από  γνώμες άλλων που διαβάζω εδώ μέσα... 

Δημοσ.

Συμφωνώ στο πρώτο, αλλά όχι και στο δεύτερο. Η Wind έχει μια χαρά δίκτυο και σε σχέση με άλλους εναλλακτικούς παρόχους για εμένα είναι η καλύτερη. Δεν το λέω έτσι, αλλά από προσωπική εμπειρία. Να δεις που στο τέλος θα μείνει αυτή μαζί με ΟΤΕ και Vodafone - ένα μικρό δείγμα του βεληνεκούς της...

Δημοσ.

Καλά τώρα και με την καινούργια προσφορά της forthnet με 29,90 για 3play με κινητό στα 720 λεπτά προσ όλους και με επιπλέον ένα δεκαρικάκι novacinema ή novasports  σύνολο με όλα αυτά 39,90 ευρώ είναι μονόδρομος η forthnet .Άλλωστε wind δεν λέει

Δημοσ.

πολυ καλή η προσφορά της forthnet, δεν λέω, αλλά προσωπικά δεν βρίσκω κανένα λόγο να παίρνω κινητά από το σταθερό από τη στιγμή που με το f2g, με 10 ευρώ έχω 500'-μου φτάνουν και με το παραπάνω...

Δημοσ.

Καλά τώρα και με την καινούργια προσφορά της forthnet με 29,90 για 3play με κινητό στα 720 λεπτά προσ όλους και με επιπλέον ένα δεκαρικάκι novacinema ή novasports  σύνολο με όλα αυτά 39,90 ευρώ είναι μονόδρομος η forthnet .Άλλωστε wind δεν λέει

+1!

Δημοσ.

+1!

Δεν λέει ως προς τι ; Εγώ με την Forthnet μόνο προβλήματα είχα και τίποτα άλλο, μόλις πήγα Wind είναι όλα κομπλέ και πλέον παίζω σε VDSL με τρελές ταχύτητες 

Δημοσ.

Δεν λέει ως προς τι ; Εγώ με την Forthnet μόνο προβλήματα είχα και τίποτα άλλο, μόλις πήγα Wind είναι όλα κομπλέ και πλέον παίζω σε VDSL με τρελές ταχύτητες 

ναι και εγω πολύ happy με adls, το σκέφτομαι σοβαρα για αναβάθμιση στο vdsl της...

Δημοσ.

ναι και εγω πολύ happy με adls, το σκέφτομαι σοβαρα για αναβάθμιση στο vdsl της...

Προχώρα στο VDSL με 10 ευρώ παραπάνω στην Wind δεν είναι τίποτα μπρος στο πόσο γρήγορα θα πάνε όλα !

Δημοσ.

Προχώρα στο VDSL με 10 ευρώ παραπάνω στην Wind δεν είναι τίποτα μπρος στο πόσο γρήγορα θα πάνε όλα !

+1 είναι όντως πολύ καλή η προσφορά...

Δημοσ.

κ η forthnet με 10 ευρώ έξτρα την δίνει την vdsl, oπότε άνετα μένει καλύτερη προσφορά, προσθέτοντας τις παροχές της προσφοράς του 3play.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...