Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η ισοπέδωση σε όλο της το μεγαλείο νέε μας φίλε! o OTE ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς γιατί είναι ο μόνος που έχει σπρώξει τόσα λεφτά για υποδομές τηλεπηκοινωνιών που όσο και να τρέξουν οι εναλακτικοί δε θα φτάσουν ποτέ, δεδομένου ότι έτσι κι αλλιώς στο last mile παίρνουν την υοποδομή του ΟΤΕ γιατί μόνo backbone διαθέτουν. Την ανταγωνιστικότητα του τη βλέπουμε από το πόσους συνδρομητές έχει κι ας έχει υψηλότερα τιμολόγια ελέω ΕΕΤΤ!! μη τρελαθούμε κιόλας!

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν οι εναλλακτικοι φτασουν σε σημειο να προσφέρουν εφαμιλλες υπηρεσίες με ΟΤΕ (κάτι που εχει γινει σε μεγαλο βαθμο) και δινουν και πολύ καλύτερες τιμές, γιατι να κάτσει κάποιος στο ΟΤΕ;

Δημοσ.

Εφάμιλλες υπηρεσίες μέχρι το ΑΚ;

Μα το πρόβλημα εντοπίζεται από εκεί και πέρα, μέχρι το KV, για να μην πω μέχρι το χώρο του καταναλωτή.

Ποιός εναλλακτικός έχει σκεφτεί και έχει αποφασίσει να επενδύσει, όπως ο ΟΤΕ, για να φτιάξει ένα δίκτυο έστω σε ένα δήμο, δοκμαστικά, με την εξαίρεση της 4νετ και του δήμου Ν. Σμύρνης που τόσο διαφημίστηκε αλλά δεν ακούγεται να έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Δημοσ.

@makfil: στο μυαλό μου είχα ταχυτητες συνδεσής, σταθερότητα γραμμης, μη αποσυνδέσεις...τετοια πράγματα. Που πλεον και οι εναλλακτικοί προσφέρουν σε επίπεδα συγκρίσημα με του ΟΤΕ, αλλά σε πολύ καλύτερες τιμές...

Δημοσ.

Ταχύτητα, σταθερότητα, μη αποσυνδέσεις κλπ δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από το δίκτυο κάθε εναλλακτικού αφού ένας φτάνει στον συνδρομητή του μέσω του χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ, με ότι αυτό σημαίνει.

Αυτό που, μάλλον, τους ξεχωρίζει είναι κάποιες διαφορετικές ρυθμίσεις που έχουν στα δίκτυά τους, όπως πχ το snr, με το οποίο διαφοροποιείται η ταχύτητα του router, και κάποιες διαφορετικές ρυθμίσεις στα router που δίνουν..

Δημοσ.

Εγώ παιδιά ξέρω ότι με την Wind πληρώνω 15 ευρώ το μήνα και στον ΟΤΕ  ήθελα ένα 50 ευρω το μήνα, τι να λέμε τώρα. 

• Like 1
Δημοσ.

ε πες τα ρε morby! αυτό ακριβώς ;)

Προφανώς δεν έχει νόημα να συζητάμε για ΟΤΕ, όταν κάνοντας την μετάβαση σε Wind πληρώνεις σχεδόν τα μισά χρήματα - μιλάω από προσωπική εμπειρία. Υποδομές, backbone και τα ρέστα, είναι για να έχουμε να λέμε εφόσον η όποια διαφορά -λέμε τώρα- είναι από ανύπαρκτη έως αμελητέα. Προσωπικά δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα και, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως έχει ειπωθεί και πιο πάνω, στις εποχές μας η οικονομία (τουλάχιστον για μένα) είναι το παν, και εκεί η Wind παίζει χωρίς αντίπαλο... χωρίς αυτό να σημαίνει πως υστερεί σε υπηρεσίες και ποιότητα δικτύου 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας . Εδω και μια εβδομάδα προσπαθούσα να κάνω σύνδεση σε φιλικό σπίτι το ιντερνετ που ειχαν κάνει με τον ΟΤΕ αλλά μάταια . Τελικά διαπιστώθηκε μετά απο έλεγχο τεχνικών που ήρθαν και ειδαν απο κοντά οτι υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης μόνο για το ιντερνετ . Το τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικα αλλα δεν ειχαμε σύνδεση ιντερνετ καθολου . Πριν απο δυο ώρες τελικά κάναμε ακύρωση της σύνδεσης και τώρα σκεφτόμαστε να βαλουμε πάλι wind . Ειχαν πριν ενα χρόνο παλι με στικάκι και δούλευε μια χαρα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας . Εδω και μια εβδομάδα προσπαθούσα να κάνω σύνδεση σε φιλικό σπίτι το ιντερνετ που ειχαν κάνει με τον ΟΤΕ αλλά μάταια . Τελικά διαπιστώθηκε μετά απο έλεγχο τεχνικών που ήρθαν και ειδαν απο κοντά οτι υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης μόνο για το ιντερνετ . Το τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικα αλλα δεν ειχαμε σύνδεση ιντερνετ καθολου . Πριν απο δυο ώρες τελικά κάναμε ακύρωση της σύνδεσης και τώρα σκεφτόμαστε να βαλουμε πάλι wind . Ειχαν πριν ενα χρόνο παλι με στικάκι και δούλευε μια χαρα

Στικάκι Wind χρησιμοποιούσα για μήνες ως πρώτη σύνδεση - πλέον το εκμεταλλεύομαι μόνο εν κινήσει. Ακόμη και έτσι είχα αξιοπρεπέστατη γραμμή στα 5Mbps σε μια περιοχή που Voda και Cosmote έβλεπαν το σήμα με το κανοκιάλι...

Δημοσ.

το στικάκι το είχα πριν μου βάλουν τηλέφωνο...πολύ γρήγορο και αρκετά τα GB για σχετικά συντηριτική χρήση . Σκεφτομουν μάλιστα να το κρατήσω για οικονομία...γενικώς είναι αξιοπρεπεστατη και συμφέρουσα λύση για κάποιον που δεν κατεβάζει πολλά πράγματα...

Δημοσ.

ν

Προφανώς δεν έχει νόημα να συζητάμε για ΟΤΕ, όταν κάνοντας την μετάβαση σε Wind πληρώνεις σχεδόν τα μισά χρήματα - μιλάω από προσωπική εμπειρία. Υποδομές, backbone και τα ρέστα, είναι για να έχουμε να λέμε εφόσον η όποια διαφορά -λέμε τώρα- είναι από ανύπαρκτη έως αμελητέα. Προσωπικά δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα και, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

απόλυτο δίκιο έχεις, πλέον ο ΟΤΕ έχει κρατήσει μόνο τις τιμές από την παλιά του αίγλη, για να έχει διαφορά από τους άλλους

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα OTE χρόνια και παρόλο που έριξε τις τιμές πριν από ένα χρόνο και κάτι έβαλα Hol (ευχαριστημένος δεν είμαι η αλήθεια γιατί το internet παίζει γρήγορα μόνο όταν του έρχεται όρεξη) τώρα έβαλα Forthnet παρόλο που έχω Vodafone κινητό καθαρά λόγω τιμής (κυριώς για το 0,02 0,03 cents κάπου εκεί για κινητά) και το έβαλα με σκοπό να βάλω και nova στο μέλλον σχεδόν μια εβδομάδα βέβαια το έχω βάλει οπότε δεν έχω ακόμη εμπειρία αντικειμενική προς το παρών πάντως όλα καλα θα δείξει....

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ είχα OTE χρόνια και παρόλο που έριξε τις τιμές πριν από ένα χρόνο και κάτι έβαλα Hol (ευχαριστημένος δεν είμαι η αλήθεια γιατί το internet παίζει γρήγορα μόνο όταν του έρχεται όρεξη) τώρα έβαλα Forthnet παρόλο που έχω Vodafone κινητό καθαρά λόγω τιμής (κυριώς για το 0,02 0,03 cents κάπου εκεί για κινητά) και το έβαλα με σκοπό να βάλω και nova στο μέλλον σχεδόν μια εβδομάδα βέβαια το έχω βάλει οπότε δεν έχω ακόμη εμπειρία αντικειμενική προς το παρών πάντως όλα καλα θα δείξει....

Σκέφτομαι να βάλω nova γιατί τώρα με το μπάσκετ έτρεχα απο δω και απο εκεί σε φιλαράκια . Μπορείς να μου πεις τιμές σε συνδυασμό με σταθερό ???

Όσο για τον ΟΤΕ από οτι βλέπω είναι χειρότερα και από δημόσιο ....πολύ ανευθυνότητα ...και το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις που έχω με φίλους ακούω όλοι να έχουν προβλήματα με internet και ote - tv .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...