Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ε? κουλό μου ακούγεται αυτό...Εχει να κάνει με την περιοχή? Δλδ αλλου σε αφήνουν να βαλεις μονο πακέτο ιντερνετ-τηλέφωνο, χωρίς νοβα?

Ακριβως..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα απο μια εβδομάδα αναμονής πλέον για την αλλαγή απο 2 σε 24 Mbps ,αυτο που άλλαξε ήταν να μην έχω απο σήμερα το πρωί σύνδεση στο Internet. Πιο συγκεκριμένα το router δεν καταφέρνει να συγχρονισει. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι πήρα δυο τηλέφωνα σήμερα στον ΟΤΕ,και μου είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν έπρεπε να συμβαίνει,και πως η μετάβαση απο την μικρή στην μεγάλη σύνδεση ,δεν απαιτεί διακοπή και επανασύνδεση.. Εχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτο?

Δημοσ.

Μετα απο μια εβδομάδα αναμονής πλέον για την αλλαγή απο 2 σε 24 Mbps ,αυτο που άλλαξε ήταν να μην έχω απο σήμερα το πρωί σύνδεση στο Internet. Πιο συγκεκριμένα το router δεν καταφέρνει να συγχρονισει. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι πήρα δυο τηλέφωνα σήμερα στον ΟΤΕ,και μου είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν έπρεπε να συμβαίνει,και πως η μετάβαση απο την μικρή στην μεγάλη σύνδεση ,δεν απαιτεί διακοπή και επανασύνδεση.. Εχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτο?

ωχ προβλημα...δεν σου ειπαν τι να κανεις οι τεχνικοι???

Δημοσ.

Με όποιον μίλησα είτε στο τεχνικό τμήμα είτε στο εμπορικό,μου είπαν ότι αυτο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.. Εχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτο? δεν ξέρω που να απευθυνθώ βασικά .

Δημοσ.

<p>η HOL δεν παιζει στην περιοχή σου ? μην μπλέκεις με π-ΟΤΕ</p>

Δυστυχώς οχι,και γι αυτο αναγκάστηκα να πάω σε 24αρα connex..

Δημοσ.

ΣΕ εμενα ακριβώς το ίδιο...

Μόλις πήγα σε ΟΤΕ είχα κάνει αίτηση για 2mbps/512 και φυσικά συγχρόνιζε μια χαρά.. μόλις απελευθέρωσαν την γραμμή στο εως 24 δεν συγχρόνιζε πουθενα..αναβόσβηνε το λαμπάκι του adsl ..κατι το οποίο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει ..μιας και η γραμμή γινεται και 4αρα..

Τι σόι πατάτα κάνουν εκει στον ΟΤΕ αναρωτιέμαι..

Σε έχουν συνδέσει κανονικά με adsl απλά το πρόβλημα είναι οπως το αναφέρω παραπάνω..

Πάρτους τηλέφωνο και πές τους να πάει ο τεχνικός στο αστικό σου κέντρο και να σε καλέσει στο κινητο σου να κάνετε δοκιμές..

Δημοσ.

Ωχ κατάλαβα.. :( σε ευχαριστώ πολύ πάντως,αν και αμφιβάλλω να ασχοληθούν μαζι μου Παρασκευη. Θα δείξει αύριο

Δημοσ.

καλημέρα ;) 23 απριλίου λήγει και μένα το 12μηνο στον ΟΤΕ. Αφού έχω ήδη διακόψει το ΟΤΕ-TV σκέφτομαι να κάνω φορητότητα την γραμμή μου στην wind , μιας και ειμαι και συνδρομητης συμβολαίου κινητής. Αυτή τη στιγμή έχει το Double M σε φοβερή τιμή αν προλάβω και αν υπολογίσουμε και την extra έκπτωση λόγω κινητής λογικά θα πέσω κάτω απο τα 20 ευρώ.
θέλω την εμπειρία σας απο την εν λόγω εταιρία στο θέμα Ιnternet και σταθερής τηλεφωνίας , τεχνική υποστήριξη , εξυπηρέτηση πελατών , καθώς απο τον ΟΤΕ μέχρι τώρα δεν ειχα παράπονο για  την σταθερότητα της γραμμής , κλπ. Παραθέτω στατιστικά της γραμμής μου. Θα μπορούσα να κλειδώνω παραπάνω θεωρητικά :/

Δημοσ.

Βαση στατιστικών σου νομίζω οτι παίρνεις οτι καλύτερο απο τη γραμμη σου..αυτο ειναι θεωρητικό πάντα βεβαια μιας και τα στατιστικά του ρουτερ ειναι θεωρητικά..

Αν μας πεις σε τι απόσταση βρίσκεσαι απο το αστικο σου στο περιπου και βαση στατιστικών που δίνεις θα σου πούμε με μεγαλύτερη σιγουριά..

Δημοσ.

Έχω ιντερνετ και σταθερό wind αρκετό καιρό και δεν έχω παράπονο από πλευράς ταχύτητας ή σταθερότητας.Και όσες φορές χρειαστηκα  τεχνική υποστήριξη, με εξυπηρέτησαν αρκετά υπομονετικά από το τηλέφωνο. Στη θέση σου, ειδικά αν συνυπολογίσεις την οικονομία που θα κάνεις με wind θα προχωρούσα στην αλλαγή ;) 

Δημοσ.

Βαση στατιστικών σου νομίζω οτι παίρνεις οτι καλύτερο απο τη γραμμη σου..αυτο ειναι θεωρητικό πάντα βεβαια μιας και τα στατιστικά του ρουτερ ειναι θεωρητικά..

Αν μας πεις σε τι απόσταση βρίσκεσαι απο το αστικο σου στο περιπου και βαση στατιστικών που δίνεις θα σου πούμε με μεγαλύτερη σιγουριά..

Περίπου 2-2.3 khm μακριά απο το dslam

Δημοσ.

Περίπου 2-2.3 khm μακριά απο το dslam

Κατα τη γνωμη μου παιζεις κοντά στο 9 είσαι πολυ καλός..συνδυασμός χλμ καλωδιωσης ακόμη και εσωτερικής καλωδιωσης ,εισαι στο μέσο όρο..βεβαια τα 2,3 ειναι κ αυτα υποθετικα μιας και το καλώδιο μπορει να κάνει μεγαλύτερη διαδρομή..
Δημοσ.

πώς γίνεται και οτε είναι τόσο αναξιόπιστος πάντως, είναι αξιοπερίεργο

από μονοπώλιο να είναι απλά μία εταιρία παροχής ίντερνετ και μάλιστα μη ανταγωνιστική ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...