Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τους πήρες τηλέφωνο?

Δεν πηρα τηλεφωνο οχι,και δυστηχως μεχρι στιγμης δεν εχω βρει χρονο για να ασχοληθω εκτενως με το θεμα

(να παω σε καταστημα της wind πχ).Απλα επειδη δεν γνωριζω πως γινεται η διαδικασια,ηθελα να ξερω αν κατι τετοιο ειναι εφικτο,

αν γινεται δηλαδη η να διευρυνθει καπως η καλυψη.

Την forthnet πως την βλεπετε? Αξιζει?

Δημοσ.

εγώ με forthnet παίζω μια χαρά όσον αφορά τις ταχύτητες

πλέον δίνει και απεριόριστα κινητά στα πακέτα της

Δημοσ.

Εάν σε ενδιαφέρει να μειώσεις το κόστος προς κινητά και να έχεις ίντερνετ και δωρεάν προς σταθερά τότε σίγουρα θα σου πρότεινα να πας forthnet.

Δημοσ.

Ρωτησα για  Wind αλλα τσιφος.Δεν γινεται για την περιοχη μου λογω καλυψης.Η Forthnet σε αναγκαζει

να ενσωματωσεις και nova στο πακετο με το ποσο να ανερχεται στα 40κατι ευρω.Σκεφτομαι λοιπον για ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα .Μηπως γνωριζεται αν υπαρχει καπου αναλυτικος τιμοκαταλογος οτε? Ηθελα να ξερω για το ΦΠΑ αν ειναι η οχι μεσα στις αναγραφομενες τιμες.Αν καποιος γμωριζει,παρακαλω να μου πει

Δημοσ.

Στο link που έγραψες τα λέει όλα τα πακέτα και έχεις παραλλαγές σ' αυτό που θέλεις.

ειναι με φπα ομως οι τιμες αυτες?

Δημοσ.

Ρωτησα για  Wind αλλα τσιφος.Δεν γινεται για την περιοχη μου λογω καλυψης.Η Forthnet σε αναγκαζει

να ενσωματωσεις και nova στο πακετο με το ποσο να ανερχεται στα 40κατι ευρω.Σκεφτομαι λοιπον για ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα .Μηπως γνωριζεται αν υπαρχει καπου αναλυτικος τιμοκαταλογος οτε? Ηθελα να ξερω για το ΦΠΑ αν ειναι η οχι μεσα στις αναγραφομενες τιμες.Αν καποιος γμωριζει,παρακαλω να μου πει

Τσέκαρε να δεις αν σε συμφέρει για να μην μπαίνεις σε διαδικασίες με ADSL κλπ, μήπως σου φτάνουν τα 30 GB που δίνει το στικάκι της Wind, με 25 ευρώ το μήνα τελική τιμή 

Δημοσ.

Εσύ ξέρεις καλύτερα την τσέπη σου. Πάντως δεν σε αναγκάζει κανείς να βάλεις Νόβα. Μπορείς να κρατήσεις όποιο πακέτο σταθερά, ίντερνετ κινητά θες.

Δημοσ.

Εσύ ξέρεις καλύτερα την τσέπη σου. Πάντως δεν σε αναγκάζει κανείς να βάλεις Νόβα. Μπορείς να κρατήσεις όποιο πακέτο σταθερά, ίντερνετ κινητά θες.

Αυτο εξηγω,οτι με την forthnet ΔΕΝ γινεται να κρατησεις οποιο πακετο θες. Σε "αναγκαζει"

να βαλεις και nova για να εχεις τα υπολοιπα (24ρα adsl και πακετα τηλεφωνιας)..Αλλιως δεν γινεται τιποτα.

Για την δικη μου περιοχη παντα

Δημοσ.

Και εγώ να δώσω ενα +1 στην forthnet οσα χρόνια την εχω ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος τοσο απο ταχύτητες οσο και απο το help desk οποτε ειχα πρόβλημα τα παιδιά με βοηθήσανε

Δημοσ.

Αυτο εξηγω,οτι με την forthnet ΔΕΝ γινεται να κρατησεις οποιο πακετο θες. Σε "αναγκαζει"

να βαλεις και nova για να εχεις τα υπολοιπα (24ρα adsl και πακετα τηλεφωνιας)..Αλλιως δεν γινεται τιποτα.

Για την δικη μου περιοχη παντα

Ναι ε? κουλό μου ακούγεται αυτό...Εχει να κάνει με την περιοχή? Δλδ αλλου σε αφήνουν να βαλεις μονο πακέτο ιντερνετ-τηλέφωνο, χωρίς νοβα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...