Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα. Σκέφτομαι να αλλάξω απο ΟΤΕ σε wind. Πιο συγκεκριμένα, εχω οτε με connex 2mb και 60 λεπτα προς σταθερά,και πληρώνω 25 ευρω τον μήνα περίπου. Υπάρχει συμβόλαιο κινητής με wind (αρα επιπλέον έκπτωση) και σκέφτομαι για το double play s +την υπηρεσία Wind σταθερά 120'. Τι λέτε?

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή το σκέφτομαι και εγώ για το πατρικό, θα είναι εντάξει το internet ή θα έχουν θέματα;

Το κοράκι που ήρθε και μας είπε για την προσφορά είπε ότι αν δεν έχουμε πρόβλημα στο internet τώρα με τον ΟΤΕ, δεν θα έχουμε ούτε αν κάνουμε αλλαγή σε WInd....
Επίσης είπε ότι αν δεν μείνουμε ικανοποιημένοι διακόπτουμε οποιαδήποτε στιγμή... αν και στους όρους στο κάτω μέρος βλέπω αυτό:

Τέλος Διακοπής υπηρεσίας WIND One (για διακοπή πριν το πέρας 12 μηνών από την ενεργοποίηση της υπηρεσίας): 50€

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/ola-mazi/wind-one/wind-one-m/?planID=1295

Δημοσ.

Αυτός που σου είπε για την wind και την ελλάχιστη παραμονη σου λέει ψέματα. ΓΙα το ίντερνετ θεωριτικά αυτό που λέει ισχύει ανάλογα την καλωδίοση, την απόσταση κ.α.  Βέβαια πολλά παράπονα για streaming ακούγονται.

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις από ότι έχω δει η Wind έχει τα οικονομικότερα πακέτα αυτήν την στιγμή και μπορείς αν έχεις κινητό στην Wind να πετύχεις πολύ καλές εκπτώσεις 

Δημοσ.

εχε υποψιν οτι μετα τον 1ο χρονο η wind δεν σου δίνει εχτρα εκτπωση και ανεβαίνει πολύ το ποσο του παγίου

να μεινει σταθερο δε παιζει? ειμαι στο double play της wind με τα 15,ψιλα το μηνα γ αυτο τ λεω..δε θελω τπτ λογοτερο τπτ περισσοτερο...τηλ σταθερο δε χρειαζομαι... αν κ νομιζω νομιζω ξαναλεω οτι στα ψιλα γραμματα τ λεει πως τον πρωτο χρονο 15 :ρ

Δημοσ.

Κάπου παραπάνω διάβασα ότι μόλις κλείσει ο χρόνος ανεβαίνουν σημαντικά οι χρεώσεις. Η πλάκα είναι ότι ακόμη και έτσι η Wind είναι μακράν η πιο συμφέρουσα οικονομικά. Φίλε infin1ty σε σχέση με τον ΟΤΕ είναι η μέρα με τη νύχτα. Θα πάρει ανάσα το πορτοφόλι σου...

• Like 1
Δημοσ.

τωρα που γραφω απο υπολογιστη κ οχι απο κινητο οπως στο προηγουμενο μηνυμα, καπου ειχα δει στα ψιλα γραμματα ή στη διαφημιση δε θυμαμαι, ελεγε 15,κατι ευρω για τον πρωτο χρονο! Μετα ξερουμε ποσο παει; λογικα 19 οσο ηταν αρχικα ? Επειδη και καλα 15 ευρω στο κανανε με κατι promo κωδικους ή προσφορα κ ετσι ! :P Ευχαριστημενος ειμαι παντως,τη δουλεια μου την κανω 11 συγχρονιζω και σε καλα τορεντς πιανω το 1 ΜΒ/sec  και μαλλον ειμαι κ καμποσο απ το κεντρο που δινει ιντερνετ ,καφαο πως το λενε. 

Δημοσ.

Υπάρχει σαφώς διαφορά στην τιμή μεταξύ ΟΤΕ-Wind (ειδικά όταν μιλάμε για έως 24Mbps) ωστόσο ο ΟΤΕ είναι χαμηλότερος στα τέλη ενεργοποίησης και στις χρεώσεις προς κινητά,έχει πιο σταθερό ίντερνετ και δεν είναι voip το τηλέφωνο.Πάντως για όσους τους καλύπτουν τα 2 mbps θεωρώ πως το πιο οικονομικό πρόγραμμα του ΟΤΕ τους καλύπτει,ειδικά άμα πάνε από άλλο δίκτυο και πάρουν και αυτή την προσφορά με τη συνδρομητική. 

Δημοσ.

Βρε παιδιά μην αγχώνεστε, λίγο πριν περάσουν οι 12 μήνες, απλά τους παίρνετε τηλέφωνο και τους λέτε "τι έκπτωση μου κάνετε, αλλιώς φεύγω".Και στην τελική πάντα θα υπάρχει μια καλύτερη προσφορά εκείνη την εποχή.

• Like 1
Δημοσ.

2MB μονο εχεις?????????????????????????????????? και δινεις 25 για τα 2 ??????????????

Ναι :(  Και πριν κοιταξα για το αν καλυπτει την περιοχη μου η Wind και δεν.. Οποτε η αυτη η εως 24mbs, του ΟΤΕ.

Δημοσ.

εχε υποψιν οτι μετα τον 1ο χρονο η wind δεν σου δίνει εχτρα εκτπωση και ανεβαίνει πολύ το ποσο του παγίου

Εμένα πάντως που έχω αρκετό καιρό σταθερό wind δεν μου έχουν κάνει κάτι τέτοιο...ισα ίσα που βγάζουν κάθε χρόνο καλύτερες προσφορές...Τώρα έχω με 17 κάτι ευρώ το double play small με απεριοριστο 24αρι ιντερνετ και 2 ώρες δωρεαν αστικά-υπεραστικά, που μου φτάνουν και μου περισσεύουν...Ε αυτό είναι τρελή οικονομία σε σχεσή πχ με τους γονείς μου που με ΟΤΕ πληρώναν κάτι 50αρια για τηλέφωνο-ιντερνετ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...