Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δουλευουν τα παντα εκτος απο το πληκτρολογιο

απλό είναι τότε αλλάζει το keyboard ή μπορεί να μην χρειαστεί κιόλλας ανάλογα.

Το θέμα ειναι να βρείς ανθρωπο οχι τσαπατσούλη να στο ανοίξει σωστά .. με τα σωστά εργαλειακια να μην σου χαλάσει και τις βίδες..

Ειναι απλό το dissasemby απλά υπάρχουν πολοί άσχετοι που το παίζουν τεχνικοί εκει έξω και σε μεγάλα μαγαζιά..

Μια συμβουλή για να αποφύγετε τα ατυχήματα με το νερό στο πληκτρολόγιο ειναι απλή η λύση .

1)μακριά τα υγρά απο τα μηχανήματα..

2) αν δεν μπορείτε να τα εχετε μακριά τότε Moshi πλαστική μεμβράνη για το πληκτρολόγιο..Εγώ την έχω συνηθήσει και πραγματικά δεν μπορώ να γράψω χωρίς αυτη..δεν εχει βγεί ποτε απο το πληκτρολόγιο εδώ και 1 χρόνο..

Δημοσ.

δουλευουν τα παντα εκτος απο το πληκτρολογιο

απλό είναι τότε αλλάζει το keyboard ή μπορεί να μην χρειαστεί κιόλλας ανάλογα.

Το θέμα ειναι να βρείς ανθρωπο οχι τσαπατσούλη να στο ανοίξει σωστά .. με τα σωστά εργαλειακια να μην σου χαλάσει και τις βίδες..

Ειναι απλό το dissasemby απλά υπάρχουν πολοί άσχετοι που το παίζουν τεχνικοί εκει έξω και σε μεγάλα μαγαζιά..

Μια συμβουλή για να αποφύγετε τα ατυχήματα με το νερό στο πληκτρολόγιο ειναι απλή η λύση .

1)μακριά τα υγρά απο τα μηχανήματα..

2) αν δεν μπορείτε να τα εχετε μακριά τότε Moshi πλαστική μεμβράνη για το πληκτρολόγιο..Εγώ την έχω συνηθήσει και πραγματικά δεν μπορώ να γράψω χωρίς αυτη..δεν εχει βγεί ποτε απο το πληκτρολόγιο εδώ και 1 χρόνο..

Συμφωνώ απόλυτα και γω εχω απο ebay ενα silicone keyboard cover, η καλύτερη λυση. Sent from my iPhone using Insomnia
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν εμπιστεύομαι πια την apple και την υποστήριξή της ακόμη και σε θέματα που είναι 100% η ίδια υπεύθυνη. Φυσικά και όλες οι άλλες εταιρείες είναι τα ίδια και χειρότερα όταν έρχεται το θέμα κάλυψης εγγύησης.

Το apple care ή οποια άλλη επέκταση εγγύησης υπάρχει είναι μονόδρομος.

Μεγάλες οι πιθανότητες πια για ελατωματικό σύνολο ή υποσύνολο ακόμη και μετά απο 4-5 χρόνια. Απειρα τα παραδείγματα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν εμπιστεύομαι πια την apple και την υποστήριξή της ακόμη και σε θέματα που είναι 100% η ίδια υπεύθυνη. Φυσικά και όλες οι άλλες εταιρείες είναι τα ίδια και χειρότερα όταν έρχεται το θέμα κάλυψης εγγύησης.

Το apple care ή οποια άλλη επέκταση εγγύησης υπάρχει είναι μονόδρομος.

Μεγάλες οι πιθανότητες πια για ελατωματικό σύνολο ή υποσύνολο ακόμη και μετά απο 4-5 χρόνια. Απειρα τα παραδείγματα

Sent from my iPhone using Insomnia

Εάν το πρόβλημα ειναι της συσκευής και εντός εγγύησης να εμπιστεύεσαι 1000% οτι θα στο αλλάξουν, εαν προκλήθηκε απο εσένα η ζημιά, τότε μην εμπιστυεσαι εσένα... ;)

Δημοσ.

Έχει σημασία από που είναι αγορασμένο το laptop και το από που το applecare? Σε περίπτωση που χαλάσει μπορώ να το πάω σε κάποιον ελληνικό αντιπρόσωπο? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...