Prof_Chaos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 δουλευουν τα παντα εκτος απο το πληκτρολογιο απλό είναι τότε αλλάζει το keyboard ή μπορεί να μην χρειαστεί κιόλλας ανάλογα. Το θέμα ειναι να βρείς ανθρωπο οχι τσαπατσούλη να στο ανοίξει σωστά .. με τα σωστά εργαλειακια να μην σου χαλάσει και τις βίδες.. Ειναι απλό το dissasemby απλά υπάρχουν πολοί άσχετοι που το παίζουν τεχνικοί εκει έξω και σε μεγάλα μαγαζιά.. Μια συμβουλή για να αποφύγετε τα ατυχήματα με το νερό στο πληκτρολόγιο ειναι απλή η λύση . 1)μακριά τα υγρά απο τα μηχανήματα.. 2) αν δεν μπορείτε να τα εχετε μακριά τότε Moshi πλαστική μεμβράνη για το πληκτρολόγιο..Εγώ την έχω συνηθήσει και πραγματικά δεν μπορώ να γράψω χωρίς αυτη..δεν εχει βγεί ποτε απο το πληκτρολόγιο εδώ και 1 χρόνο..
iMarilina Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 δουλευουν τα παντα εκτος απο το πληκτρολογιο απλό είναι τότε αλλάζει το keyboard ή μπορεί να μην χρειαστεί κιόλλας ανάλογα.Το θέμα ειναι να βρείς ανθρωπο οχι τσαπατσούλη να στο ανοίξει σωστά .. με τα σωστά εργαλειακια να μην σου χαλάσει και τις βίδες.. Ειναι απλό το dissasemby απλά υπάρχουν πολοί άσχετοι που το παίζουν τεχνικοί εκει έξω και σε μεγάλα μαγαζιά.. Μια συμβουλή για να αποφύγετε τα ατυχήματα με το νερό στο πληκτρολόγιο ειναι απλή η λύση . 1)μακριά τα υγρά απο τα μηχανήματα.. 2) αν δεν μπορείτε να τα εχετε μακριά τότε Moshi πλαστική μεμβράνη για το πληκτρολόγιο..Εγώ την έχω συνηθήσει και πραγματικά δεν μπορώ να γράψω χωρίς αυτη..δεν εχει βγεί ποτε απο το πληκτρολόγιο εδώ και 1 χρόνο.. Συμφωνώ απόλυτα και γω εχω απο ebay ενα silicone keyboard cover, η καλύτερη λυση. Sent from my iPhone using Insomnia
SeNNinhA Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δεν εμπιστεύομαι πια την apple και την υποστήριξή της ακόμη και σε θέματα που είναι 100% η ίδια υπεύθυνη. Φυσικά και όλες οι άλλες εταιρείες είναι τα ίδια και χειρότερα όταν έρχεται το θέμα κάλυψης εγγύησης. Το apple care ή οποια άλλη επέκταση εγγύησης υπάρχει είναι μονόδρομος. Μεγάλες οι πιθανότητες πια για ελατωματικό σύνολο ή υποσύνολο ακόμη και μετά απο 4-5 χρόνια. Απειρα τα παραδείγματα Sent from my iPhone using Insomnia
Tablet Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δεν εμπιστεύομαι πια την apple και την υποστήριξή της ακόμη και σε θέματα που είναι 100% η ίδια υπεύθυνη. Φυσικά και όλες οι άλλες εταιρείες είναι τα ίδια και χειρότερα όταν έρχεται το θέμα κάλυψης εγγύησης. Το apple care ή οποια άλλη επέκταση εγγύησης υπάρχει είναι μονόδρομος. Μεγάλες οι πιθανότητες πια για ελατωματικό σύνολο ή υποσύνολο ακόμη και μετά απο 4-5 χρόνια. Απειρα τα παραδείγματα Sent from my iPhone using Insomnia Εάν το πρόβλημα ειναι της συσκευής και εντός εγγύησης να εμπιστεύεσαι 1000% οτι θα στο αλλάξουν, εαν προκλήθηκε απο εσένα η ζημιά, τότε μην εμπιστυεσαι εσένα...
silmarien Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Συμφωνώ απόλυτα και γω εχω απο ebay ενα silicone keyboard cover, η καλύτερη λυση. Sent from my iPhone using Insomnia link please για να ελέγξω?
iMarilina Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 link please για να ελέγξω? http://www.ebay.co.uk/itm/190780899937?var=490126019610&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 1
Technology fan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Έχει σημασία από που είναι αγορασμένο το laptop και το από που το applecare? Σε περίπτωση που χαλάσει μπορώ να το πάω σε κάποιον ελληνικό αντιπρόσωπο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα