Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα μηπως ξερει κανεις ανεξαρτητο service για ενα φιλο, που το macbook ηπιε νερακι ?

Ευχαριστω.

αν εχει εγγυηση δεν το συζηταμε εφυγε για apple.δεν νομιζω να θελει ο φιλος σου να πληρωσει 50 ευρω.

Δημοσ.

αν εχει εγγυηση δεν το συζηταμε εφυγε για apple.δεν νομιζω να θελει ο φιλος σου να πληρωσει 50 ευρω.

ζημια που έχει προκληθεί απο νερό δεν το καλυπτει η εγγυηση της Apple

Δημοσ.

<p>Καλημερα μηπως ξερει κανεις ανεξαρτητο service για ενα φιλο, που το macbook ηπιε νερακι ?</p>

<p> </p>

<p>Ευχαριστω.</p>

Εχω και πάρα πολύ καλό μάλιστα καιοικονομικό.

Αν θες στειλε μου πμ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικό! Αξίζει η αγορά επέκτασης εγγύησης? Αν δεν χαλάσει μέσα στο πρώτο χρόνο, ποια η πιθανότητα να χαλάσει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια?

Δημοσ.

<p>Να ρωτήσω κάτι σχετικό! Αξίζει η αγορά επέκτασης εγγύησης? Αν δεν χαλάσει μέσα στο πρώτο χρόνο, ποια η πιθανότητα να χαλάσει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια?</p>

Τι να πω, η αλήθεια ειναι οτι δε χαλάνε εύκολα (απο πλευράς όχι λάθους του χρήστη εννοείται).

Δημοσ.

εγω δεν το σκεφτηκα καν, μαζι με το mbp πηρα και το apple care. σε ολα μου τα λαπτοπ εβαζα παντα, αν καεις μια φορα ειναι αρκετη!

Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!

Δημοσ.

εγω δεν το σκεφτηκα καν, μαζι με το mbp πηρα και το apple care. σε ολα μου τα λαπτοπ εβαζα παντα, αν καεις μια φορα ειναι αρκετη!

Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!

Ναι συμφωνώ με αυτό, αλλά ούτως η άλλως έχει εγγύηση για ένα έτος! γίνεται να μην χαλάσει στο πρώτο χρόνο λειτουργίας και να χαλάσει μετά?? μου φαίνεται λίγο σπάνιο.. 

Δημοσ.

<p>Ναι και εγώ αυτό πιστεύω! το πολύ πολύ αν χαλάσει θα το στείλω σε σένα :P</p>

Καλα ασε εχω τεχνικό καλό για τις apple devices μου δεν ανησυχώ καθολου. Μονο τα ανταλλακτικά χρεώνει και ελάχιστη εργασία και ειναι και αξιοπιστος, έτσι και χαλάσει το iphone δεν πα ναναι στην εγγύηση εγώ εκεί θα το πάω.

Δημοσ.

Ναι συμφωνώ με αυτό, αλλά ούτως η άλλως έχει εγγύηση για ένα έτος! γίνεται να μην χαλάσει στο πρώτο χρόνο λειτουργίας και να χαλάσει μετά?? μου φαίνεται λίγο σπάνιο

οσο σπανιο κι αν νομιζεις πως ειναι -δεν συμφωνω- ειναι δικο σου θεμα αν αξιζει να ρισκαρεις.

εγω πχ εδωσα 1600ευρω και ηταν κριμα σκεφτηκα να μην δωσω αλλα 200 να εχω το κεφαλι μου ησυχο για 3 χρονια.

δεν ειναι η σωστη λεξη αυτη που θα χρησιμοποιησω, αλλα με τοσα λεφτα που δινεις δες το σαν επενδυση.

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω, προς θεού το κόστος είναι ελάχιστο μπροστά στο κόστος του ίδιου του προιόντος. Και συμφωνώ με τον όρο επένδυση. Στο κάτω κάτω στη συγκεκριμένη είναι σαν να δίνεις 100 ευρώ το χρόνο, που δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλο ποσό. Άλλοι καπνίζουν και είναι τα τσιγάρα 3 μηνών! :P 

Δε κολλάω στο κόστος αλλά στη αξιοποίηση του... Ακόμη και 10 ευρώ να είχε... άμα ήταν να χαλάσει δεν θα χαλούσε μέσα στο πρώτο χρόνο?

Δημοσ.

<p>Δεν αντιλέγω, προς θεού το κόστος είναι ελάχιστο μπροστά στο κόστος του ίδιου του προιόντος. Και συμφωνώ με τον όρο επένδυση. Στο κάτω κάτω στη συγκεκριμένη είναι σαν να δίνεις 100 ευρώ το χρόνο, που δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλο ποσό. Άλλοι καπνίζουν και είναι τα τσιγάρα 3 μηνών! :P </p>

<p> </p>

<p>Δε κολλάω στο κόστος αλλά στη αξιοποίηση του... Ακόμη και 10 ευρώ να είχε... άμα ήταν να χαλάσει δεν θα χαλούσε μέσα στο πρώτο χρόνο?</p>

Θεωρητικά αν είναι να βγάλει κάποιο ελάττωμα, (αυτό ή το οποιοδήποτε μηχάνημα), πιστεύω θα τα βγάζανε προς την αρχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...