Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να πάρω ενα πλυστικο μηχανημα, ποιο να παρω ρε παιδια...

Μερικοι λένε απο 120bar και πανω...

Άλλοι λενε και με 100bar kκανεις την δουλεια σου

απο μαρκες εχω ακουσει τα nilfisk τα karcher και τα einhel σε κατι προσφορες άλλα δεν ξερω πόσο αξιοπιστα ειναι...

και εχω δει αυτες τις προσφορες απο το e-shop http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?offset=10&table=TLS&category=%D0%CB%D5%D3%D4%C9%CA%C1

οι δυο crazy προσφορες που εχει και μια με ενα einhel στα 125ευρω στην πρωτη σελιδα...τις συγκρινα στο skroytz και ειδα οτι ειναι καλες.

Το einhel εχει πολλα bar-160bar άλλα ειναι ασυμη μαρκα

Το krausman δεν την ξερω και καλα..άλλα νομιζω οτι ειναι ποιοτικη επειδη φερνει προς γερμανικη...και την εχω ακουσει σε αλλα εργαλεια...σε αυτη μου την δινει οτι λεει 160bar psi και πιεση λειτουργειας 110bar...ποιο απο τα δυο ισχυει...μετα το nilfisk με τα 144 ευρω εχει 15ευρω λιγοτερα στο ε-σοπ

απο τα άλλα μαγαζια που το πουλανε... εχει λενε αλουμινενια αντλια---μιλουν για αξιοπιστια σε αυτην την μαρκα μερικοι γνωστοι.

Μετα το karcher το 3500 με τα 120bar http://www.ggshop.gr/karcher/1000492--x-range-3550-karcher.html

λενε οτι εχει υδροψυκτο μοτερ...και αυτο του χαριζει ζωη...αλλα παλι υπολειπετε της nilfisk, 

τι λετε να προτιμήσω? 

Δημοσ.

Ενος φιλου μου που το επλενε με ενα karcher του εφυγε το χρωμα σε ενα σημειο. Νομιζω δεν ειναι και πολυ καλα. Μονο αν θες να το πλύνεις στους θολους και απο κατω.

Δημοσ.

Ενος φιλου μου που το επλενε με ενα karcher του εφυγε το χρωμα σε ενα σημειο. Νομιζω δεν ειναι και πολυ καλα. Μονο αν θες να το πλύνεις στους θολους και απο κατω.

σωστα τα λες δεν ειναι πολυ καλα..γιατι εχουνε δυναμη για αυτο εφυγε το χρωμα του φιλου σου..θα ειχε καμμια γρατζουνια θα το εκανε απο κοντα και αρχιζε να φευγει λογικο ειναι.

Δημοσ.

οι δυο crazy προσφορες που εχει το e-shop και μια με ενα einhel στα 125ευρω στην πρωτη σελιδα...τις συγκρινα στο skroytz και ειδα οτι ειναι καλες.

Το einhel εχει πολλα bar-160bar άλλα ειναι ασυμη μαρκα

Το krausman δεν την ξερω και καλα..άλλα νομιζω οτι ειναι ποιοτικη επειδη φερνει προς γερμανικη...και την εχω ακουσει σε αλλα εργαλεια...σε αυτη μου την δινει οτι λεει 160bar psi και πιεση λειτουργειας 110bar...ποιο απο τα δυο ισχυει...μετα το nilfisk με τα 144 ευρω εχει 15ευρω λιγοτερα στο ε-σοπ

απο τα άλλα μαγαζια που το πουλανε... εχει λενε αλουμινενια αντλια---μιλουν για αξιοπιστια σε αυτην την μαρκα μερικοι γνωστοι.

Μετα το karcher το 3500 με τα 120bar http://www.ggshop.gr/karcher/1000492--x-range-3550-karcher.html

λενε οτι εχει υδροψυκτο μοτερ...και αυτο του χαριζει ζωη...αλλα παλι υπολειπετε της nilfisk, 

τι λετε να προτιμήσω? 

Aκομη σημερα ειδα ενα 120bar της stihl, μπορω να πω πολυ καλο μου φανηκε στα 180 ευρω...αν και δεν περιμενα αυτη η μαρκα να εχει και πλυστικα

Δημοσ.

Αυτο να ειναι καλο????????, λενε κάποιοι οτι τα parkside ειναι σκυλιά..το εχει σε προσφορα 
Και έχει 3 χρόνια εγγύηση !!!

prosfora.png

Δημοσ.

Το einhel που λες ποιο πανω ειναι γερμανικης κατασκευης.  Εχω ενα κρουστικο και ενα ντρεμελ και ειναι μια χαρα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδή το έχω ψάξει μέχρι αηδίας και επειδή γνωρίζω από αντλίες (λόγω σπουδών).
Σημαντικό: Αντλία αλουμινίου  !!!!! Οι  πλαστικές χαλάνε εύκολα σε σύγκριση με τις αλουμινένιες. Έχουν αισθητά μικρότερη διάρκεια ζωής.

Αν μιλάμε για μικρά πλυστικά οικιακής χρίσης τότε Nilfisk με διαφορά.
Αν μιλάμε για επαγγελματικά πλυστικά τότε Karcher και Nilfisk. 

Αυτό γιατί η σειρά οικιακής χρήσης της karcher είναι με πλαστικές αντλίες ενώ η επαγγελματική με αντλίες αλουμινίου. Η nilifisk σε όλα τα μοντέλα της βάζει αντλία αλουμινίου.

Δε θα έλεγα όχι σε κάποια άλλη μάρκα που να έχει μεταλλική αντλία (και μια δελεαστική τιμή) αλλά αυτό που θα με προβληματίζει είναι η υποστήριξη του προϊόντος και η γκάμα εξαρτημάτων πλύσης ή και ανταλλακτικών.

Έχω ένα nilfisk c115 . Μια χαρά καθαρίζει το αμάξι  Ναι υπό περιπτώσεις μπορεί να κάνεις ζημιά στο χρώμα του αυτοκινήτου. Ειδικά αν χρησιμοποιείς κανένα θηρίο με 160 bar.
Απλώς αυτά που πρέπει να προσέξετε είναι 

1) Το κατάλληλο εξάρτημα ειδικό για πλύσιμο αυτοκινήτου. (Η nilfisk έχει στο κατάλογο της )
2) Καλό είναι να κρατάτε μια απόσταση από το αμάξι όταν το πλένετε.
3) Καλό είναι να αποφεύγουμε την πλύση με πίεση σε σημεία του προφυλακτήρα όπου το χρώμα έχει φύγει γιατι μπορεί να ξεφλουδίσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...