Seraph87 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα στο φορουμ! Δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος να ποσταρω αλλα παιζω στο malboro server με character name Zangan Dincht. (Ειμαι καινουριος στο φορουμ, ελπιζω να μην εκανα πατατα :Ρ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxeto4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καταρχήν να ευχαριστήσω τον savouko για το Recruitment Code. Έχω όμως μια απορία, Που στα κομμάτια το βάζουμε. Έχω κάνει login στο mog station, αλλά δεν μπορώ να βρω σχετική επιλογή. Υπόψιν δεν έχω αγοράσει ακόμα το παιχνίδι είμαι με trial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savoukos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Καταρχήν να ευχαριστήσω τον savouko για το Recruitment Code. Έχω όμως μια απορία, Που στα κομμάτια το βάζουμε. Έχω κάνει login στο mog station, αλλά δεν μπορώ να βρω σχετική επιλογή. Υπόψιν δεν έχω αγοράσει ακόμα το παιχνίδι είμαι με trial Αν θυμάμαι καλά your account->enter bonus code. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoc89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Χαριζω λογαριασμο με 45+ μερες υπολοιπο αν ενδιαφερεται κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Πως και ετσι? Αν δεν βρεις καποιο αλλο παιδι ενδιαφερομαι μιας και ψινω να αρχιζω αυτο και το Wildstar αυτες τις μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoc89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ο λογαριασμος εχει οτι να ναι ονοματεπωνυμο και επειδη δεν ηθελα να μπλεκω με support κλπ αγορασα αλλον. Σου στελνω τα στοιχεια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Support για Hack κλπ??? Για πες πληροφοριακα κυριως για να ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoc89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ναι αν γινει καμια στραβη ειναι λιγο μπλεξιμο και θα πρεπει να καλεσεις support για αλλαγη ονοματεπωνυμου πριν γινει στραβη και δεν ειχα καμια ορεξη να ασχολουμαι! Αν εχεις android / iphone κατεβασε το software token που στελνει κωδικο στο καθε login για να μη γινει στραβη! Εγω δεν εχω αλλιως αυτο θα εκανα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Heavensword Expansion στις 23 Ιουνιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurora Borealis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Heavensword Expansion στις 23 Ιουνιου. Αντε να δουμε ! Ελπιζω να μην μας απογοητευσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Βιντεο με μερικες απ τις νεες περιοχες https://www.youtube.com/watch?v=okypXypR80U&feature=youtu.be Επισης ο Yoshida σε χθεσινη συνεντευξη του ειπε οτι καταφθανει και η υποστηριξη για addons (επιτελους) οπως επισης και Legacy Items & Instances απο αλλους τιτλους FF, οπως εκαναν με τα Magitek Armor, Triple Triad & Gold Saucer. Για παραδειγμα ειπε, σκεφτεται να βαλει ενα στοιχειο απ το παιχνιδι Deep Dungeon, το οποιο θα απευθυνεται σε Hard Core παικτες και θα ειναι ενα τεραστιο Dungeon το οποιο θα εξευρενας και θα πηγαινεις ολο και βαθυτερα σ αυτο και αν το παρατησεις στη μεση θα πρεπει να το πας απ την αρχη. Τελος τονισε οτι παρολο που ακομα δεν κυκλοφορησε το Heavensword, δουλευουν ηδη πολυ σκληρα για το 2ο expansion. http://www.gamespot.com/articles/ff-xiv-mod-support-in-the-works-could-get-xv-cross/1100-6425730/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ετσι απο περιεργεια, υπαρχει κοσμος που θα παιξει το Expansion που βγαινει σε λιγες μερες κι αν ναι υπαρχει Ελληνικο Guild? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savoukos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ετσι απο περιεργεια, υπαρχει κοσμος που θα παιξει το Expansion που βγαινει σε λιγες μερες κι αν ναι υπαρχει Ελληνικο Guild? Yo.Εγώ θα το παίξω αλλά λόγο δουλειάς περίεργες ώρες όμως.Αν ξεκινήσεις κ θες βοήθεια στέλνεις μνμ ή εδώ ή στο μαιλ μ(το έχεις αν θυμάμαι καλά ε?)ελληνικό guild δεν έχω βρεί και να πουμε κ την αλήθεια δεν πολύχρειάζεσαι,εκτος αν θες να βγάλεις το πρώτο raid από τους πρώτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steloumpis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 γεια σας παιδια μηπως ξερεται που μπορω να βρω time card σε κανα καταστημα στο Ηρακλειο Κρητης?γιατι αυτες τις μερες δεν μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα μου για συνδρομη λογο των συνθηκων . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savoukos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 γεια σας παιδια μηπως ξερεται που μπορω να βρω time card σε κανα καταστημα στο Ηρακλειο Κρητης?γιατι αυτες τις μερες δεν μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα μου για συνδρομη λογο των συνθηκων . http://www.blu-rayshop.gr/final-fantasy-online-realm-reborn-paid-game-card-final-fantasy-online-realm-reborn-karta-ananeosis-syndromis-imeron-p-10712.html μπορείς να κάνεις παραγγελία και να ζητήσεις να σ στείλουν τον κωδικο στο mail σου.αυτό έκανα κ εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα