anastasis11 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 αφού η collector είναι και για pc ναι δεν κατάλαβες τι εννοώ... άμα το αγοράσεις από την ίδια την εταιρία το κατεβάζεις digital και δεν σου στέλνουν τα κουτιά και τα extra που έχει ( τα cd , αφίσες , βιβλιαράκια , κάρτες ) ..... εδώ στην ελλάδα θα τα φέρει κανένα site ξέρει κανεις ? ώστε να τα πάρουμε όλα τα extra
christos_75 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 http://www.cdmedia.gr/product/final-fantasy-xiv-online-realm-reborn-collectors-3157.htm Παραγγελια λογικα απο εδω
chek2fire Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 ναι δεν κατάλαβες τι εννοώ... άμα το αγοράσεις από την ίδια την εταιρία το κατεβάζεις digital και δεν σου στέλνουν τα κουτιά και τα extra που έχει ( τα cd , αφίσες , βιβλιαράκια , κάρτες ) ..... εδώ στην ελλάδα θα τα φέρει κανένα site ξέρει κανεις ? ώστε να τα πάρουμε όλα τα extra Γενικά η digital collector ποτέ δεν σου δίνει ότι η retail collector μόνο καποια ψηφιακά αποκλειστικά πράγματα.
anastasis11 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Γενικά η digital collector ποτέ δεν σου δίνει ότι η retail collector μόνο καποια ψηφιακά αποκλειστικά πράγματα. το θέμα είναι εδώ εμείς στην ελλάδα θα την βρούμε για να πάρουμε τα παρελκόμενα ? υπάρχει καμια ελληνική κοινότητα για το FF , να δούμε αν kanoun από κάπου μαζική παραγγελια ?
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Και γιατί δεν την πέρνεις από το link που σου βαλε ο φίλος από πάνω? 60 ευρώ για κολέκτορα θεωρούνται λίγα.
Fulgore1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Θα εχει συνδρομη ή θα ειναι όπως το gw2?Αν ειναι οπως το gw2 θα ειναι ενδιαφερον αλλα με συνδρομη θα φαει ακυρο απο μενα
anastasis11 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Θα εχει συνδρομη ή θα ειναι όπως το gw2?Αν ειναι οπως το gw2 θα ειναι ενδιαφερον αλλα με συνδρομη θα φαει ακυρο απο μενα με συνδρομη Και γιατί δεν την πέρνεις από το link που σου βαλε ο φίλος από πάνω? 60 ευρώ για κολέκτορα θεωρούνται λίγα. Θα ηθελα να ειμαι σιγουρος για το site γιαυτο θα ηθελα να μαθω και αλλοι απο ελλαδα τι θα εκαναν
Fulgore1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Καλα με συνδρομη ηταν και παλια και ηταν τρελη πατατα και τωρα το ευχαριστω τους ειναι να το ξαναβγαλουν με συνδρομη,οταν υπαρχουν πολυ καλα mmo οπως Rift και gw2.Ελεος δηλαδη αυτη η Square Enix απο την μια αποτυχια στην αλλη
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 με συνδρομη Θα ηθελα να ειμαι σιγουρος για το site γιαυτο θα ηθελα να μαθω και αλλοι απο ελλαδα τι θα εκαναν το site μια χαρά είναι πάντως. Εχω παραγγείλει από εκεί παιχνίδια με αντικαταβολή και τα έχουν φέρει κανονικά χωρία κάποιο πρόβλημα Την έχει και το πλαίσιο http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/Square-Enix-Final-Fantasy-XIV-On-Line-Realm-Reborn-Collectors.htm στα 60 ευρώ ενώ την κανονική έκδοση την έχει στα 25 ευρώ νομίζω πολύ καλή τιμή αν δεν σε ενδιαφέρουν τα καλούδια της collector http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/Square-Enix-Final-Fantasy-XIV-On-Line-Realm-Reborn.htm
Κάβουρας Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μπήκα χτες στην Μπίτα. Τα γραφικά είναι φοβερά και το παιχνίδι είναι πολύ playable με χειριστήριο. Τους έχουν ξεφύγει κάποιες μεταφράσεις αλλά μια χαρά δείχνει. Είναι λίγο μονότονο γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα βοισοβερ βέβαια. Πήγα 5 lvl Thamauturgist, κι θέλω να γίνω black mage. Μια χαρά μου φένεται το παιχνίδι για final fantasy mmo , θα συνεχίσω βέβαια να παίζω μέχρι να ανεβώ λίγο για να δω πως είναι, στην καλύτερη θα φύγει το preorder του collector.
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 μολις κερδισα beta key απο γνωστο ελληνικο Site ξεκινησα download . Για να δουμε θα μας ξεκολησει απο το WoW και το Diablo ?!?!?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα